Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba macie taki sam rozmiar jak ja dla Bza :) Tylko, że nasza jest z Ferplastu. No i już 2 razy trzeba było przyszywać suwak od nowa... :roll:

Poka szpanerskie, poka!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Właśnie chciałam zapytac, jak Szczurek zareagował na klatkę, a tu widzę, że zakochany:)

Pzdr.

gorzej będzie jak zacznę go w niej zamykać:evil_lol:

*Monia* napisał(a):
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7129.jpg - ale słodziak :loveu:.
On tej klatki nie rozniesie? Shina to by taką chętnie przekształciła w coś milszego dla jej oka :evil_lol:.

Pokaż to szpanerskie :razz:. I te parę również ;)

jeszcze nie próbuje, ale jakby chciał to by rozniósł;)
Bzikowa napisał(a):
To chyba macie taki sam rozmiar jak ja dla Bza :) Tylko, że nasza jest z Ferplastu. No i już 2 razy trzeba było przyszywać suwak od nowa... :roll:

Poka szpanerskie, poka!

chyba tak, ona niska jest, taka żeby szczurzy leżał a nie mógł stać :razz:

proszzz, oto szpanerskie zdjęcie :diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):
też jestem ciekawa szpanerskiego :diabloti:

już dałam: P

Vini. napisał(a):
No pokaz, pokaz ;dd
Ja Cie, ale zazdroszcze ;(( Taniocha. Na Animalii najmniejszy rozmiar 50 na cos tam kosztuje 83 zl bodajze, no i ja bd kupować tam, nic innego mi nie zostało ;d

na allegro są w miarę tanie, takie czerwone i niebieskie, ariss ostatnio kupiła i jest zadowolona ;)
ja patrzyłam najbardziej na ostatni wymiar, czyli wysokość- mamy 35

Posted

Hahaha, co za szpan, jak uroczo rozpłaszczył łapki na ścianie :lol: :loveu:

Co do klatki to ona się wydaje dla Beza za mała (plastikową na treningi w garażu na terenie klubu mamy większą) ale on i tak najczęściej się zwija w kulkę na samym końcu klatki tak, że zajmuje jakąś połowę jej powierzchni ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Hahaha, co za szpan, jak uroczo rozpłaszczył łapki na ścianie :lol: :loveu:

Co do klatki to ona się wydaje dla Beza za mała (plastikową na treningi w garażu na terenie klubu mamy większą) ale on i tak najczęściej się zwija w kulkę na samym końcu klatki tak, że zajmuje jakąś połowę jej powierzchni ;)

szczurzy jest może większy ale na pewno mniej miejsca od Bza zajmuje :evil_lol: dla niego jest ok ;) nawet się rozłożyć może

Feigned napisał(a):
hahah ale mu się czadersko łapy rozjechały :evil_lol:
świetny on jest :lol:

pewnie, że jest :evil_lol: dzisiaj nawet na piłeczkę pracował :loveu:

Posted

Boże, świetny on! Hehe, te lapy najfajniejsze ;]]
Wiesz co, patrzyłam te klatki, poniżej 100 zł raczej nie ma. Poza tym trudno, może moja mama przeboleje zakupy na 200 zł- klatka 80 zł, reszta to moje zakupy dla psa ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
szczurzy jest może większy ale na pewno mniej miejsca od Bza zajmuje :evil_lol: dla niego jest ok ;) nawet się rozłożyć może

Ej no to jest jakaś potwarz! :evil_lol: A tak serio to Bezo też się może rozłożyć , i wcale mu nie przeszkadza, że rozpycha swą osobą ścianki klatki :D

Gratulujemy postępu piłeczkowego :) A pytałaś się kiedyś jakie piłeczki się fajnie odbijają i daleko lecą, otóż ostatnio dostałam w kinie jako jakiś gadżet takie piankowe serduszko , które chyba ma służyć jako piłeczka dla ludzi do ugniatania dłońmi :P czy coś w tym stylu i powiem Ci, że Beziczek się po prostu w owej piłeczce zakochał na amen, odbija się wysooooko, leci daleeeeko i jest miękka.
No, więc może da się gdzieś kupić takie gniotki to będziesz miała fajną piłeczkę :P Jej jedyny minus - nie piszczy.

Posted

Vini. napisał(a):
Boże, świetny on! Hehe, te lapy najfajniejsze ;]]
Wiesz co, patrzyłam te klatki, poniżej 100 zł raczej nie ma. Poza tym trudno, może moja mama przeboleje zakupy na 200 zł- klatka 80 zł, reszta to moje zakupy dla psa ;)

na zoomanii patrzyłaś? oni mają sensowne ceny na klatki ;)
Bzikowa napisał(a):
Ej no to jest jakaś potwarz! :evil_lol: A tak serio to Bezo też się może rozłożyć , i wcale mu nie przeszkadza, że rozpycha swą osobą ścianki klatki :D

Gratulujemy postępu piłeczkowego :) A pytałaś się kiedyś jakie piłeczki się fajnie odbijają i daleko lecą, otóż ostatnio dostałam w kinie jako jakiś gadżet takie piankowe serduszko , które chyba ma służyć jako piłeczka dla ludzi do ugniatania dłońmi :P czy coś w tym stylu i powiem Ci, że Beziczek się po prostu w owej piłeczce zakochał na amen, odbija się wysooooko, leci daleeeeko i jest miękka.
No, więc może da się gdzieś kupić takie gniotki to będziesz miała fajną piłeczkę :P Jej jedyny minus - nie piszczy.

chodziło mi o masywność, mój jest chudzielec nawet jak na russelle :evil_lol:

u mnie w kinie to tylko popcorn mają... :evil_lol: zamawiamy pyszczki niedługo, teraz najlepiej nam służą tenisowe ;) ale nie piszczą :diabloti:
evl napisał(a):
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/dziesiatymarca10klatka/DSC_7131.jpg wstyd się przyznać, ale wcześniej nie zauważyłam, że Gram jest tak czadersko umaszczony :oops: :loveu:

myślałam, że ma więcej białego :eviltong:

psikus :evil_lol: drugiej takiej krowy w polsce ze świecą szukać : P
Feigned napisał(a):
no to gratulujemy postępów :loveu:
takim sposobem to się chłopak pięknie zaprezentuje w kwietniu na placu, zdolne dziecko z niego jest :)

zobaczymy jak ładnie będzie, jego max w siedzeniu na tyłku to 60sek po 2 miesiącach ćwiczeń :mdleje: no i zaczyna się szał wiosenny:roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):

u mnie w kinie to tylko popcorn mają... :evil_lol: zamawiamy pyszczki niedługo, teraz najlepiej nam służą tenisowe ;) ale nie piszczą :diabloti:

A widzisz :D Warszawka :cool1:

Ale prawdziwe tenisowe podobno są niedobre dla psów, tzn ta ich powierzchnia dla psich zębów, i siakieś toksyny czy cuś jeszcze... :roll: Ale nie wiem, nigdy nie używałam dla psa tenisowych...

zobaczymy jak ładnie będzie, jego max w siedzeniu na tyłku to 60sek po 2 miesiącach ćwiczeń :mdleje: no i zaczyna się szał wiosenny:roll:
Jak to? W sensie nie umie 'zostań' ? Czy tylko przy przeszkodach?
I na czym polega wiosenny szał?

Posted

Vini. napisał(a):
Martyna- na animalii patrzę:
http://animalia.pl/produkt,12052,155,Trixie_Torba_Tcamp_Twister_rozmiar_S.html
A do tego jeszcze zabawki, smaki itp.. ;dd

Ja tej klatki zdecydowanie NIE polecam, mieliśmy ją jakiś czas, jest zupełnie nietrwała, pies oprze się o ściankę i klatka już leży na drugim boku, masakra. Zniszczyła się co prawda w sposób niezależny (zostawiłam na terenie w baraczku z przeszkodami i chyba myszy ją zeżarły) ale bardzo się cieszę, że tak się stało, teraz mamy materiałową Ferplastu na wyjazdy i plastikową Marchioro na terenie, i obie są super.

Posted

właśnie, wiosenny szał, czyli co? :cool3:
z tym siedzeniem na tyłku to Cię doskonale rozumiem :diabloti: więc spoko, na pewno nie będziecie jedyni.. :cool3: