Bzikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Unbelievable napisał(a): bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol: a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz: otwieraj torbę i dawaj beza!:mad: A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Chantell, ja jeżeli zaczynam oglądać czyjąć galerię to oglądam wszystko a nie tylko ostatnie strony, tak samo z zaległościami- wszystko bez wyjątku. Poza tym wypisywanie tych wszystkich sztuczek tez czasu trochę zajmuje- miej szacunek;) Bzikowa napisał(a):otwieraj torbę i dawaj beza!:mad: A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong: już lecę :loveu::evil_lol: chyba jeszcze cośtam biegało:hmmmm: Quote
Russellka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Russellka napisał(a):To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu: mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll: Quote
Chantell Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD Quote
Russellka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Unbelievable napisał(a):mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll: Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong: No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Chantell']no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD cóż, nie chcesz, to wiedzieć nie będziesz : P [quote name='Russellka']Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong: No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong: szczurzy to zmarźluch jest ;) muszę mu ubranko jakieś kupić:cool1: szczurzy jełop sztefen alpinista a tak to wygląda jak się sztefenem zajmuję:diabloti: Quote
Feigned Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jaki wpatrzony :cool3: pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti: Quote
Doginka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sztefcia doształa gęsziej szkórki:crazyeye::evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg Quote
Illusion Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Feigned napisał(a):jaki wpatrzony :cool3: pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti: A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:. Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:. Quote
Russellka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5733.jpg na tej focie wygląda jakby się ślinił :evil_lol::eviltong: Ja Kodzie też chcę kupić sweterek, ale najpierw chcę pojechać do Wa-wy na prywatne konsultacje dogfrisbee. Tylko czekam aż wyzdrowieję i będę mogła wyjść z domu, bo siedzę już od zeszłej środy :roll: Quote
Chantell Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 haha ^^ moze jednak tą pelerynkę różową w groszki? :D Quote
Unbelievable Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Feigned']jaki wpatrzony :cool3: pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti: :evil_lol: [quote name='Doginka']Sztefcia doształa gęsziej szkórki:crazyeye::evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg w 35 stopniach? :evil_lol: [quote name='RCookie']A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:. Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:. szczurodebil i sztefen-baba :evil_lol: różowy sweterek to już byłaby obraza szanownego majestatu :diabloti: [quote name='Russellka']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5733.jpg na tej focie wygląda jakby się ślinił :evil_lol::eviltong: Ja Kodzie też chcę kupić sweterek, ale najpierw chcę pojechać do Wa-wy na prywatne konsultacje dogfrisbee. Tylko czekam aż wyzdrowieję i będę mogła wyjść z domu, bo siedzę już od zeszłej środy :roll: :evil_lol: a gdzie na te konsultacje? i kiedy?:cool3: z kodą? :loveu: ja w każdą sobote w wawie jestem, jakby co :diabloti: [quote name='Chantell']haha ^^ moze jednak tą pelerynkę różową w groszki? :D niestety nie:placz::evil_lol: Quote
Russellka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Konsultacje są z panem Darkiem Radomskim z DiscBusters w Parku jakimśtam, nie pamiętam jakim :evil_lol: Chcę wziąść zioma, poćwiczyć przejścia z psem i rzuty, bo wychodzą mi okropnie :p No ja właśnie w sobotę pewnie bym jechała, ale jeszcze się na dokładny termin nie umówiłam, myślę że tak po 17 października bo wtedy wesele (pierwsze normalnie) jest w rodzince :diabloti: No to może byśmy się jakoś zgadały co? :cool3: Quote
Unbelievable Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Russellka napisał(a):Konsultacje są z panem Darkiem Radomskim z DiscBusters w Parku jakimśtam, nie pamiętam jakim :evil_lol: Chcę wziąść zioma, poćwiczyć przejścia z psem i rzuty, bo wychodzą mi okropnie :p No ja właśnie w sobotę pewnie bym jechała, ale jeszcze się na dokładny termin nie umówiłam, myślę że tak po 17 października bo wtedy wesele (pierwsze normalnie) jest w rodzince :diabloti: No to może byśmy się jakoś zgadały co? :cool3: mi też raczej ta sobota i następna nie pasuje, także napisz jak już będziesz wiedziec kiedy jedziesz i o której :cool3: Quote
dzasta Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja podziwiam Twoje zdjęcia od dawna zresztą dawno dawno temu zostawiłam tutaj wpisik :D A Stefcia jest piękna :loveu: uwielbiam takie stforki ale dopóki nie opanuje lęku przed robactwem a co za tym idzie możliwością podawania pokarmu mojej wymarzonej gadzince ( agama brodata ) jest to niestety nie realne... Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 dzasta napisał(a):Ja podziwiam Twoje zdjęcia od dawna zresztą dawno dawno temu zostawiłam tutaj wpisik :D A Stefcia jest piękna :loveu: uwielbiam takie stforki ale dopóki nie opanuje lęku przed robactwem a co za tym idzie możliwością podawania pokarmu mojej wymarzonej gadzince ( agama brodata ) jest to niestety nie realne... tak dawno że nawet nie pamiętam :hmmmm::diabloti: ja mam teraz tylko larwy mącznika- w życiu nie dotknęłam i dotykać nie zamierzam : P siedzą w zamkniętym pudełku, czasem dosypuję otrębów pszennych, czy kawałek warzywka, mam pęsetę terrarystyczną, taką długą, 25cm- przekładam do miseczki, miseczkę do etrrarium i tyle :evil_lol: a że to jest głupie i nie ucieka to nie mam żadnego problemu : P też nie cierpię robali, ale to jest na tyle ''do przeżycia'', że mogę trzymać ;) Quote
dzasta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dla mnie niestety nie do przeżycia :placz: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 A dzisiaj o tej porze mijają trzy lata odkąd Grami jest z nami :loveu: Quote
Feigned Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Łaaa to sto lat :loveu::loveu: pięknie wyszedł ;) kliker mamy taki sam :cool3: Quote
dzasta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Sto lat dla Grama :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :tort::tort::tort::tort::tort::tort: :bday::bday::bday::bday::bday::bday: :laola::laola: Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Te sto lat to chyba dla mnie, żebym mimo tych stresów które mi szczur funduje dożyła :diabloti: dziękujemy obydwoje:loveu: [quote name='Feigned'] kliker mamy taki sam :cool3: kliker jest narazie moim ulubionym, mimo że cichy to bardzo precyzyjny ;) Szczurzy z prezentami:loveu: Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Oooo to Gram, też ma dziś urodziny!? Sto Lat !!!:laola::BIG::new-bday: Quote
Illusion Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wszystkiego najlepszego! :multi: Co to za suszki? :razz: Quote
Recommended Posts