Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):

bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol:
a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz:

otwieraj torbę i dawaj beza!:mad:

A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong:

Posted

Chantell, ja jeżeli zaczynam oglądać czyjąć galerię to oglądam wszystko a nie tylko ostatnie strony, tak samo z zaległościami- wszystko bez wyjątku. Poza tym wypisywanie tych wszystkich sztuczek tez czasu trochę zajmuje- miej szacunek;)

Bzikowa napisał(a):
otwieraj torbę i dawaj beza!:mad:

A nie mogłaś mnie znaleźć bo już było rozdanie nagród pewnie i trzeba było to wszystko ogarnąć ;):eviltong:

już lecę :loveu::evil_lol:

chyba jeszcze cośtam biegało:hmmmm:

Posted

Russellka napisał(a):
To jak poleciałaś po aparat to sobacz czy też nie ma jakichś fotek szczura z frisbee :loveu:

mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P

a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll:

Posted

Unbelievable napisał(a):
mam tylko jedno- jak się w sztefena wpatruje : P

a z frisbee znowu doopa, bo mokro i księciunio na mokrej trawce nic robić nie będzie :shake::roll:

Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong:
No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong:

Posted

[quote name='Chantell']no ok, ale 500 stron to przesada xD zaległe czytam, ale ja może pojawiłam się u was w 450 stonie xD
cóż, nie chcesz, to wiedzieć nie będziesz : P
[quote name='Russellka']Osz to księciunio :evil_lol: Mojemu ziomowi to wisi czy trawa jest mokra czy nie :eviltong:
No ale:lol: - ona ma szorstką sierść, może Gramciowi jest zimno i się nie chce biedaczek spocić, co by nie zachorować :evil_lol: To daj Sztefena, dobre zdjęcie nie jest złe:p Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :eviltong:
szczurzy to zmarźluch jest ;) muszę mu ubranko jakieś kupić:cool1:
szczurzy jełop

sztefen alpinista

a tak to wygląda jak się sztefenem zajmuję:diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):
jaki wpatrzony :cool3:
pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti:

A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:.

Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Feigned']jaki wpatrzony :cool3:
pewnie chciał zjeść Sztefena :diabloti:
:evil_lol:

[quote name='Doginka']Sztefcia doształa gęsziej szkórki:crazyeye::evil_lol:
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5829.jpg
w 35 stopniach? :evil_lol:
[quote name='RCookie']A Ty ciągle o jedzeniu, może on chciał się razem z nim wspinać? :eviltong: Tworzyliby świetny zespół :evil_lol:.

Naprawdę zastanawiasz się nad wdziankiem dla Szczurzego? Kup mu różowy sweterek, będzie do rogza pasować :loveu: :evil_lol:.
szczurodebil i sztefen-baba :evil_lol:

różowy sweterek to już byłaby obraza szanownego majestatu :diabloti:
[quote name='Russellka']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_5733.jpg
na tej focie wygląda jakby się ślinił :evil_lol::eviltong:

Ja Kodzie też chcę kupić sweterek, ale najpierw chcę pojechać do Wa-wy na prywatne konsultacje dogfrisbee. Tylko czekam aż wyzdrowieję i będę mogła wyjść z domu, bo siedzę już od zeszłej środy :roll:
:evil_lol:

a gdzie na te konsultacje? i kiedy?:cool3: z kodą? :loveu:
ja w każdą sobote w wawie jestem, jakby co :diabloti:
[quote name='Chantell']haha ^^ moze jednak tą pelerynkę różową w groszki? :D
niestety nie:placz::evil_lol:

Posted

Konsultacje są z panem Darkiem Radomskim z DiscBusters w Parku jakimśtam, nie pamiętam jakim :evil_lol: Chcę wziąść zioma, poćwiczyć przejścia z psem i rzuty, bo wychodzą mi okropnie :p
No ja właśnie w sobotę pewnie bym jechała, ale jeszcze się na dokładny termin nie umówiłam, myślę że tak po 17 października bo wtedy wesele (pierwsze normalnie) jest w rodzince :diabloti: No to może byśmy się jakoś zgadały co? :cool3:

Posted

Russellka napisał(a):
Konsultacje są z panem Darkiem Radomskim z DiscBusters w Parku jakimśtam, nie pamiętam jakim :evil_lol: Chcę wziąść zioma, poćwiczyć przejścia z psem i rzuty, bo wychodzą mi okropnie :p
No ja właśnie w sobotę pewnie bym jechała, ale jeszcze się na dokładny termin nie umówiłam, myślę że tak po 17 października bo wtedy wesele (pierwsze normalnie) jest w rodzince :diabloti: No to może byśmy się jakoś zgadały co? :cool3:

mi też raczej ta sobota i następna nie pasuje, także napisz jak już będziesz wiedziec kiedy jedziesz i o której :cool3:

Posted

Ja podziwiam Twoje zdjęcia od dawna zresztą dawno dawno temu zostawiłam tutaj wpisik :D

A Stefcia jest piękna :loveu: uwielbiam takie stforki ale dopóki nie opanuje lęku przed robactwem a co za tym idzie możliwością podawania pokarmu mojej wymarzonej gadzince ( agama brodata ) jest to niestety nie realne...

Posted

dzasta napisał(a):
Ja podziwiam Twoje zdjęcia od dawna zresztą dawno dawno temu zostawiłam tutaj wpisik :D

A Stefcia jest piękna :loveu: uwielbiam takie stforki ale dopóki nie opanuje lęku przed robactwem a co za tym idzie możliwością podawania pokarmu mojej wymarzonej gadzince ( agama brodata ) jest to niestety nie realne...

tak dawno że nawet nie pamiętam :hmmmm::diabloti:

ja mam teraz tylko larwy mącznika- w życiu nie dotknęłam i dotykać nie zamierzam : P siedzą w zamkniętym pudełku, czasem dosypuję otrębów pszennych, czy kawałek warzywka, mam pęsetę terrarystyczną, taką długą, 25cm- przekładam do miseczki, miseczkę do etrrarium i tyle :evil_lol: a że to jest głupie i nie ucieka to nie mam żadnego problemu : P też nie cierpię robali, ale to jest na tyle ''do przeżycia'', że mogę trzymać ;)

Posted

Sto lat dla Grama

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

:tort::tort::tort::tort::tort::tort:

:bday::bday::bday::bday::bday::bday:

:laola::laola:

Posted

Te sto lat to chyba dla mnie, żebym mimo tych stresów które mi szczur funduje dożyła :diabloti:
dziękujemy obydwoje:loveu:
[quote name='Feigned']
kliker mamy taki sam :cool3:

kliker jest narazie moim ulubionym, mimo że cichy to bardzo precyzyjny ;)

Szczurzy z prezentami:loveu: