Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda25']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5479.jpg - Ale ma bombowe usta :lol:

Witam się ;) Bo chyba mnie tutaj jeszcze nie było :cool3:
witamy :diabloti:

[quote name='betty_labrador']witamy witamy po dlugiej przerwie Pania Martynke, Pieseczka i Gekonka :eviltong: :loveu:
:loveu:
[quote name='as_kate']Cześć :hand:
My tu pierwszy raz, przyszłyśmy poznac Twojego tresowanego szczura :D
Przeszukuję wątek kilka stron wstecz, a tam prawie zdjeć nie ma :mad:
http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5511.jpg nie budźcie mnie :loveu::loveu:
I Jaszczurek też przystojniak :cool3: chyba, ze to dama :cool3:
przecież pisałam parę razy że sztefen to baba ma być :placz::placz:
a po zdjecia to ze 20 stron musisz się cofnąć :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):

przecież pisałam parę razy że sztefen to baba ma być :placz::placz:
a po zdjecia to ze 20 stron musisz się cofnąć :evil_lol:

a da się to sprawdzić? :cool3::cool3:
gaduła!

Posted

as_kate napisał(a):
a da się to sprawdzić? :cool3::cool3:
gaduła!

jasne że się da, bierze się gekona, odwraca do góry nogami i patrzy :evil_lol: tylko żeby stwierdzić na 100% musi być już duuuży:cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
jasne że się da, bierze się gekona, odwraca do góry nogami i patrzy :evil_lol: tylko żeby stwierdzić na 100% musi być już duuuży:cool3:

Magda25 napisał(a):
Ekhm a co musi być duuuże ?:eviltong::eviltong::eviltong:

chyba terrarium musi być duże... bo wiesz, jak się w małym kisi to nie widać ^^

Posted

Ja tu przychodze, myslac sobie - no na pewno wstawila nowe zdjecia akwarium, bo czemu by nie:diabloti: wchodze i...? Gdzie FOTY:angryy::evil_lol:

Strasznie podoba mi sie Twoj (ja)szczur - o Sztefenie mowa oczywista rzecz:evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']Witam współlokatorkę, imienniczkę i panią szczurzyka;). Co słychać?

a tak sobie łazimu, tuitam:diabloti: jutro znowu mamy gości :loveu:
będą zdjęcia, plus MOŻE niespodziewajka:diabloti:

[quote name='Magda25']Ekhm a co musi być duuuże ?:eviltong::eviltong::eviltong:

noo gekon w sensie, ze dojrzały pciowo :diabloti:

[quote name='ariss']http://1.1.1.1/bmi/i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/Kopia1509.jpg

slicznie mu!!!!!!!!!!!

zaraz,zaraz!!!Czy sztefan to Twoja nowa przytulanka???

kur...........i znów mi emoty nie działają!!!!!!!!!!czy tylko ja mam takie problemy!!!!!!!!!!!!

sztefena, moja droga, to ja już mam od czerwca :diabloti:
[quote name='as_kate']chyba terrarium musi być duże... bo wiesz, jak się w małym kisi to nie widać ^^

nadinterpretacja:evil_lol:
[quote name='Agnes']Ja tu przychodze, myslac sobie - no na pewno wstawila nowe zdjecia akwarium, bo czemu by nie:diabloti: wchodze i...? Gdzie FOTY:angryy::evil_lol:

Strasznie podoba mi sie Twoj (ja)szczur - o Sztefenie mowa oczywista rzecz:evil_lol:

fot akwarium nie będzie, bo jescze się nie nadaje :diabloti: dzisiaj kupilam planta gainer classic :loveu: o dziwo w kakadu kosztuje podobnie co w internecie:razz:

a jaszczur jest cud miod malina, miała być brzydsza :loveu:

[quote name='Marta_Ares']znowu Szczur morderca:diabloti:
Mayke tez atakowal:evil_lol: :evil_lol:

oni by się świetnie bawili gdyby nie jego uciekanie :loveu:

edit:

by cinuś, albo ja, łotewer :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
fot akwarium nie będzie, bo jescze się nie nadaje :diabloti: dzisiaj kupilam planta gainer classic :loveu: o dziwo w kakadu kosztuje podobnie co w internecie:razz:

to ja poczekam:diabloti:
PCG tez uzywam od 2 tygodnie:loveu: i fakt - cena ta sama co w necie:razz:
Tylko nie dodawaj pelnej dawki,bo bedziesz miala zielony sajgon (bynajmniej nie roslinny:eviltong:)

Unbelievable napisał(a):
a jaszczur jest cud miod malina, miała być brzydsza :loveu:

jak to zycie potrafi zaskoczyc:loveu:

Posted

[quote name='RCookie']http://i906.photobucket.com/albums/ac266/infers1/DSC_0198.jpg

Jaki zaskoczony :evil_lol:.
:evil_lol:

[quote name='Agnes']to ja poczekam:diabloti:
PCG tez uzywam od 2 tygodnie:loveu: i fakt - cena ta sama co w necie:razz:
Tylko nie dodawaj pelnej dawki,bo bedziesz miala zielony sajgon (bynajmniej nie roslinny:eviltong:)

już sobie obliczyłam że jednorazowo wg, dawki 10ml, zacznę od dwóch, później trzy, pięć, dziesięć, chyba że mi w trakcie coś wyskoczy ;) mam jeszcze sera planatcośtam chyba, wlewany, ale nie jest zbyt dobry- wielkiego przyrostu nie zauważyłam, ale przynajmniej nie gniją ;)

[quote name='Foxowa']Tulimy :loveu:
http://i906.photobucket.com/albums/ac266/infers1/DSC_0207.jpg

zaraz fotaski słitaśne :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):

już sobie obliczyłam że jednorazowo wg, dawki 10ml, zacznę od dwóch, później trzy, pięć, dziesięć, chyba że mi w trakcie coś wyskoczy ;)

liczysz na ilosc wymienianej wody?
sorki, ze draze temat, ale sama kiedys narobilam sobie klopotu;) z reguly dawka producenta jest do akwarium holenderskiego - czyli z naprawde duza iloscia roslin. Do normalnego uzywa sie 50% zalecanej dawki. Ja daje psikniecie jedno na 20l zmienianej wody.

Unbelievable napisał(a):
mam jeszcze sera planatcośtam chyba, wlewany, ale nie jest zbyt dobry- wielkiego przyrostu nie zauważyłam, ale przynajmniej nie gniją ;)

a nie Tetra PlantaMin?:diabloti: Niektorzy w ogole nie daja nawozu, i "jada" tylko na oswietleniu - ja daje z przwyczajenia, bo czy to cos daje to ja nie wiem:eviltong:

Unbelievable napisał(a):
zaraz fotaski słitaśne :diabloti:

czekamy:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']liczysz na ilosc wymienianej wody?
sorki, ze draze temat, ale sama kiedys narobilam sobie klopotu;) z reguly dawka producenta jest do akwarium holenderskiego - czyli z naprawde duza iloscia roslin. Do normalnego uzywa sie 50% zalecanej dawki. Ja daje psikniecie jedno na 20l zmienianej wody.

a nie Tetra PlantaMin?:diabloti: Niektorzy w ogole nie daja nawozu, i "jada" tylko na oswietleniu - ja daje z przwyczajenia, bo czy to cos daje to ja nie wiem:eviltong:

czekamy:diabloti::eviltong:
tak, na ilość wymienianej, wymieniam ok. 1/4, mam 200l, wychodzi że 10ml, czyli mam dawać 5ml?

nie, sery:razz: u mnie bez nawozu gniją :cool3: mój tata ma w końcu przynieść włącznik czasowy, to będzie się swiecilo trochę więcej :cool3: ale chyba 10h przy takich roślinach to max