Bzikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A mi się podoba połączenie białego z różem :lol: Ale Bezikowy komplet Lupine (Puppy Love) odsprzedałam... Btw właśnie na rudego psa :evil_lol: Co on się tak modli do tej gruszki :lol: Quote
marta_gp Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 LeCoyotte - musisz jej wyciąć jajniki :evil_lol: fiolet z rudym też mi się nie podoba :diabloti: (to ty się nie znasz :shake:) Do białego wszystko pasuje :eviltong: a kastracja była już w planach przed jego urodzeniem :lol: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 LeCoyotte napisał(a):co on gruchę hipnotyzuje?:stupid::lol: Bzikowa napisał(a): Co on się tak modli do tej gruszki :lol: co wy myślicie, że ja wiem co się dzieje w tym jego małym móżdżku? :cool1: można się jedynie domyslać...:diabloti: LeCoyotte napisał(a): chyba dam Ci na szkolenie Sambę... która jest tylko odciągalna od nory:roll: z chęcią się pomęczę z jakimś ciekawym psem, bo ten to już się nudny robi(poza lekkimi skokami adrenaliny gdy uznaje że z pełną prędkością musi wbiegnąć na ruchliwą ulicę :mdleje:) Bzikowa napisał(a):A mi się podoba połączenie białego z różem :lol: Ale Bezikowy komplet Lupine (Puppy Love) odsprzedałam... Btw właśnie na rudego psa :evil_lol: co kto lubi:diabloti: Sorata, to po co wam pies jak można było wziąć sukę? :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Unbelievable napisał(a):Sorata, to po co wam pies jak można było wziąć sukę? :evil_lol: Bo ja wolę psy :eviltong: A kastracja była w planach, bo nie chciałam z niego robić reproduktora. Teraz może i bym chciała gdyby nie to, że on według mnie nie powinien przekazywać swoich wad dalej :eviltong: Quote
ariss Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5425.jpg do pyska mu:loveu: Quote
madzior_ka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a mi sie podoba Gram i w różu i w fioklecie, ale w różu mu slicznie:) Nawet miałam przez momencik taki malutki myśl czy by Denisowi czegos różowego nie sprawić, ale nieee jemu byłoby brzydko.... Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):Bo ja wolę psy :eviltong: A kastracja była w planach, bo nie chciałam z niego robić reproduktora. Teraz może i bym chciała gdyby nie to, że on według mnie nie powinien przekazywać swoich wad dalej :eviltong: i bardzo dobrze ;) przyszły wczoraj praxisy, są bardzo miękkie, prawie tak jak softy(akurat mam porównanie bo i softy razem przyszły), ale są cieńsze i twardsze na brzegach- za to pies chętniej się przeciąga;) nie są jeszcze podziurawione ale ślady po zębach widać- na pewno łatwiej w nich powstają ślady niż w competitionach, ale sądzę że ciężej będzie je rozwalić;) gram nie niszczy za bardzo, łapie raczej delikatnie, chyba że się przeciąga ariss napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiaDSC_5425.jpg do pyska mu:loveu: :loveu: madzior_ka napisał(a):a mi sie podoba Gram i w różu i w fioklecie, ale w różu mu slicznie:) Nawet miałam przez momencik taki malutki myśl czy by Denisowi czegos różowego nie sprawić, ale nieee jemu byłoby brzydko.... mi się właśnie w fiolecie średnio podoba, obróżka nie nasza a labradorki:diabloti: myślę że wyglądałby w różu fajnie, ale lepiej w fiolecie:loveu: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Unbelievable napisał(a):i bardzo dobrze ;) przyszły wczoraj praxisy, są bardzo miękkie, prawie tak jak softy(akurat mam porównanie bo i softy razem przyszły), ale są cieńsze i twardsze na brzegach- za to pies chętniej się przeciąga;) nie są jeszcze podziurawione ale ślady po zębach widać- na pewno łatwiej w nich powstają ślady niż w competitionach, ale sądzę że ciężej będzie je rozwalić;) gram nie niszczy za bardzo, łapie raczej delikatnie, chyba że się przeciąga dzięki ;) A zadziory już się porobiły? O Hero Xtra słyszłam, że nie robią się na nich zadziory, no ale Xtra jest prawie 2 razy droższe debiutujecie w przyszłym roku na DCDC? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):dzięki ;) A zadziory już się porobiły? O Hero Xtra słyszłam, że nie robią się na nich zadziory, no ale Xtra jest prawie 2 razy droższe debiutujecie w przyszłym roku na DCDC? :evil_lol: narazie są tylko wgłębienia po zębach, ale też żadnej intensywnej zabawy nie było, ani łapania- w użyciu 1 praxis i 2 competitiony pup : P a w życiu, gdzie ja tam z moim szczurem:evil_lol::evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong: może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Unbelievable napisał(a):może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1: więc trzeba to zmienić :eviltong: Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki) I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong: Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):więc trzeba to zmienić :eviltong: Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki) I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong: Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol: kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3: moim sukcesem jest to że zamiast polecieć dalej zaraz wraca- a teraz przeszkadza mi to że się niemiłosiernie rozprasza, chociaż już mniej niż wcześniej. np, załóżmy, biegnie za rollerem, jest super, cieszy sie, poczuje coś, stop, nos przy ziemi, frisbee w doopie:cool1: nakręcam go i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to czego oczekuję;) ja też przez niego waham się między owczarkiem a terrierem, głównie dlatego że przy owczarku mniej prawdopodobne jest że pójdzie za tropem:diabloti: chociaż dobrze prowadzony od początku terrier(czyli przeciwieństwo grama) też będzie fajnym kompanem, no i ten charakterek:loveu::loveu: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Unbelievable napisał(a):kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3: no to mnie podniosłaś na duchu :razz: Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol: Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):no to mnie podniosłaś na duchu :razz: Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol: :loveu::evil_lol: szczerze mówiąc nic odkrywczego :diabloti: grama strasznie motywuje nie dawanie mu frisbee gdy go chce :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Wiem, ze to nic odkrywczego :P Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:. Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sorata napisał(a):Wiem, ze to nic odkrywczego :P Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol: psy są goopie:evil_lol: RCookie napisał(a):A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:. cofnij się o parę stron, może będą :diabloti: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No tak, zapomniałam dodać, że mam na myśli zdjęcia na tej stronie lub chociaż następnej :eviltong:. Quote
Unbelievable Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 RCookie napisał(a):No tak, zapomniałam dodać, że mam na myśli zdjęcia na tej stronie lub chociaż następnej :eviltong:. będzie ciężej:diabloti: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oj tam... dasz radę. Patrz, już jest ta następna strona :evil_lol:. Quote
Feigned Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 właśnie, daj jakieś zdjęcie/a Grama :razz: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 i Stefcie nam daaaj! :multi: o ile ona jeszcze żyje :diabloti: Quote
Recommended Posts