Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi się podoba połączenie białego z różem :lol:
Ale Bezikowy komplet Lupine (Puppy Love) odsprzedałam... Btw właśnie na rudego psa :evil_lol:

Co on się tak modli do tej gruszki :lol:

Posted

LeCoyotte - musisz jej wyciąć jajniki :evil_lol:

fiolet z rudym też mi się nie podoba :diabloti: (to ty się nie znasz :shake:)
Do białego wszystko pasuje :eviltong:

a kastracja była już w planach przed jego urodzeniem :lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
co on gruchę hipnotyzuje?:stupid::lol:

Bzikowa napisał(a):

Co on się tak modli do tej gruszki :lol:

co wy myślicie, że ja wiem co się dzieje w tym jego małym móżdżku? :cool1: można się jedynie domyslać...:diabloti:
LeCoyotte napisał(a):

chyba dam Ci na szkolenie Sambę... która jest tylko odciągalna od nory:roll:

z chęcią się pomęczę z jakimś ciekawym psem, bo ten to już się nudny robi(poza lekkimi skokami adrenaliny gdy uznaje że z pełną prędkością musi wbiegnąć na ruchliwą ulicę :mdleje:)
Bzikowa napisał(a):
A mi się podoba połączenie białego z różem :lol:
Ale Bezikowy komplet Lupine (Puppy Love) odsprzedałam... Btw właśnie na rudego psa :evil_lol:

co kto lubi:diabloti:

Sorata, to po co wam pies jak można było wziąć sukę? :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Sorata, to po co wam pies jak można było wziąć sukę? :evil_lol:

Bo ja wolę psy :eviltong: A kastracja była w planach, bo nie chciałam z niego robić reproduktora. Teraz może i bym chciała gdyby nie to, że on według mnie nie powinien przekazywać swoich wad dalej :eviltong:

Posted

a mi sie podoba Gram i w różu i w fioklecie, ale w różu mu slicznie:) Nawet miałam przez momencik taki malutki myśl czy by Denisowi czegos różowego nie sprawić, ale nieee jemu byłoby brzydko....

Posted

Sorata napisał(a):
Bo ja wolę psy :eviltong: A kastracja była w planach, bo nie chciałam z niego robić reproduktora. Teraz może i bym chciała gdyby nie to, że on według mnie nie powinien przekazywać swoich wad dalej :eviltong:

i bardzo dobrze ;)
przyszły wczoraj praxisy, są bardzo miękkie, prawie tak jak softy(akurat mam porównanie bo i softy razem przyszły), ale są cieńsze i twardsze na brzegach- za to pies chętniej się przeciąga;) nie są jeszcze podziurawione ale ślady po zębach widać- na pewno łatwiej w nich powstają ślady niż w competitionach, ale sądzę że ciężej będzie je rozwalić;)
gram nie niszczy za bardzo, łapie raczej delikatnie, chyba że się przeciąga
ariss napisał(a):

:loveu:

madzior_ka napisał(a):
a mi sie podoba Gram i w różu i w fioklecie, ale w różu mu slicznie:) Nawet miałam przez momencik taki malutki myśl czy by Denisowi czegos różowego nie sprawić, ale nieee jemu byłoby brzydko....

mi się właśnie w fiolecie średnio podoba, obróżka nie nasza a labradorki:diabloti:
myślę że wyglądałby w różu fajnie, ale lepiej w fiolecie:loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
i bardzo dobrze ;)
przyszły wczoraj praxisy, są bardzo miękkie, prawie tak jak softy(akurat mam porównanie bo i softy razem przyszły), ale są cieńsze i twardsze na brzegach- za to pies chętniej się przeciąga;) nie są jeszcze podziurawione ale ślady po zębach widać- na pewno łatwiej w nich powstają ślady niż w competitionach, ale sądzę że ciężej będzie je rozwalić;)
gram nie niszczy za bardzo, łapie raczej delikatnie, chyba że się przeciąga

dzięki ;) A zadziory już się porobiły? O Hero Xtra słyszłam, że nie robią się na nich zadziory, no ale Xtra jest prawie 2 razy droższe

debiutujecie w przyszłym roku na DCDC? :evil_lol:

Posted

Sorata napisał(a):
dzięki ;) A zadziory już się porobiły? O Hero Xtra słyszłam, że nie robią się na nich zadziory, no ale Xtra jest prawie 2 razy droższe

debiutujecie w przyszłym roku na DCDC? :evil_lol:

narazie są tylko wgłębienia po zębach, ale też żadnej intensywnej zabawy nie było, ani łapania- w użyciu 1 praxis i 2 competitiony pup : P

a w życiu, gdzie ja tam z moim szczurem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sorata napisał(a):
szkoda :eviltong: chciałabym więcej terrierów na DCDC :cool3: Od przyszłego roku będzie kategoria dla małych psów to pozostaje mi liczyć na inne terriery :eviltong:

może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1:

Posted

Unbelievable napisał(a):
może z przyszłym psem:diabloti: gram to nie jest zabawkowy pies, nie miałby żadnych szans z innymi, poza tym z jego rozpraszaniem się zanim bym zaczęła rzucać jego już by nie było:cool1:

więc trzeba to zmienić :eviltong:
Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki)

I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong:

Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol:

Posted

Sorata napisał(a):
więc trzeba to zmienić :eviltong:
Mój to najchętniej by zjadał śmieci z trawy i bawił się z psami, ale muszę z tym walczyć, bo inaczej bym się załamała i na drugiego psa kupiła owczarka :evil_lol: (a ja wolę nie-owczarki)

I tak samo jak ty Grama nie odwołam Aktyna od pogoni - Aktyn i Gram muszą poprostu uznać, że uciekająca piłka/frisbee są najfajniejsze na świecie :cool3: Takie proste, a jednocześnie trudne :eviltong:

Wybacz, ze tak ci się tu rozpisuję, ale muszę się jakoś optymistycznie nastawiać :evil_lol:

kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3: moim sukcesem jest to że zamiast polecieć dalej zaraz wraca- a teraz przeszkadza mi to że się niemiłosiernie rozprasza, chociaż już mniej niż wcześniej. np, załóżmy, biegnie za rollerem, jest super, cieszy sie, poczuje coś, stop, nos przy ziemi, frisbee w doopie:cool1: nakręcam go i coraz lepiej idzie ale to jeszcze nie to czego oczekuję;)

ja też przez niego waham się między owczarkiem a terrierem, głównie dlatego że przy owczarku mniej prawdopodobne jest że pójdzie za tropem:diabloti: chociaż dobrze prowadzony od początku terrier(czyli przeciwieństwo grama) też będzie fajnym kompanem, no i ten charakterek:loveu::loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
kochana, ja pracuję nad tym już 3 lata:cool3:

no to mnie podniosłaś na duchu :razz:

Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol:

Posted

Sorata napisał(a):
no to mnie podniosłaś na duchu :razz:

Mój tak samo jak Gram niby jest skupiony na zabawie, ale potrafi nagle się rozproszyć. Starałam się kończyć zabawę sama, zanim mu się znudzi, ale nie zawsze wychodziło :eviltong:, dlatego teraz nasze zabawy są bardzo krótkie, a ja dodatkowo zachowuje się nadpobudliwie :lol:

:loveu::evil_lol:

szczerze mówiąc nic odkrywczego :diabloti: grama strasznie motywuje nie dawanie mu frisbee gdy go chce :evil_lol:

Posted

Sorata napisał(a):
Wiem, ze to nic odkrywczego :P
Aktyn też coś najbardziej chce gdy tego nie dostaje :evil_lol:

psy są goopie:evil_lol:
RCookie napisał(a):
A ja bym obejrzała jakieś fotki Grama :evil_lol:.

cofnij się o parę stron, może będą :diabloti: