Chantell Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Piękne psisko. Nie chce mi się wszystkich 557 stron przeglądać więc zapytam. Ile stworek waży i czy jakieś sporty uprawiacie bądź macie zamiar? Quote
mineralna_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpg :loveu::loveu::loveu: świetne :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Sorata']:diabloti: z moim mam to samo, ale w innych sytuacjach ;) Poprostu chodziliśmy na szkolenie :P , a ja z nim wszystko ćwiczyłam w domu i poza domem - w końcu uznał że współpraca jest naprawdę bardzo fajna ;) jestem pewna, że łatwiej ci swojego złapać, chociażby dlatego że jest większy;) a ja wszytsko musiałam sama, bo u mnie w mieście nie ma nikogo kto mógłby się tym zająć :shake: [quote name='Lived'] Powtarzam się, ale super fotki:loveu: Martyna, może masz ochotę oficjalnie zostać naszym nadwornym fotografem?:loveu: a jakę pensję będę miała? :diabloti::loveu: [quote name='Chantell']Piękne psisko. Nie chce mi się wszystkich 557 stron przeglądać więc zapytam. Ile stworek waży i czy jakieś sporty uprawiacie bądź macie zamiar? waży 7-8kg, sportów raczej nie uprawiamy, rekreacyjnie frisbee i od przypadku do przypadku jakieś domowe agi;) po psortu nie mam gdzie... [quote name='mineralna_']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpg :loveu::loveu::loveu: świetne :loveu: dzięki:diabloti: Quote
evel Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lived napisał(a):Melduję się jako prawowita właścicielka owego puchactwa:multi: Rozumiem, że te pozytywne komentarze na jej temat to z grzeczności, bo to tak naprawdę bardzo brzydkie zwierzątko jest:shake::eviltong: Jest mrr :loveu: Co prawda, to nie doberman ani wilczak (:eviltong:) ale bardzo urodziwe stworzonko :) Naprawdę na domowe imię ma Cuddy? :lol: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 evl napisał(a):Jest mrr :loveu: Co prawda, to nie doberman ani wilczak (:eviltong:) ale bardzo urodziwe stworzonko :) Naprawdę na domowe imię ma Cuddy? :lol: czasem nawet roboczo kaduszka :diabloti::loveu: Quote
marta_gp Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Unbelievable napisał(a):jestem pewna, że łatwiej ci swojego złapać, chociażby dlatego że jest większy;) terriera nigdy nie łapałam, więc nie będę przeczyć :eviltong: a dalsza część mojej wypowiedzi była do Pestki ;) Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Sorata napisał(a):terriera nigdy nie łapałam, więc nie będę przeczyć :eviltong: a dalsza część mojej wypowiedzi była do Pestki ;) i słusznie :diabloti: bo tego nawet jak się za skórę złapie to długo w objęciach nie pozostanie:cool1: wiem, wiem:diabloti: szykuje nam się wyjazd na Litwę w piątek na 3 dni i nie wiem, czy mam brać psa:roll: bo w sumie- chciałabym, i wystarczy wyrobić paszport, ale jemu chyba lepiej byłoby zostać, szczególnie że byłby chyba u mojego wujka, ze swoją mamą i innym psem- wyżłem, na duużej działce, szalałby sobie cały dzień do woli... Quote
eria Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpg ależ to stworzonko większe jest fajnie umaszczone!!! o podpalaniu łapek mówię :loveu::loveu: jedna ruda druga biała! rewelka! Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpgrab co prawda wolę Gramisko (co terier to terier:evil_lol::loveu:) ale ofsiczka jest również niezwykle urocza;) Albo mi się wydaje albo umaszczenie black tri robi się coraz bardziej popularne wsród aussików? W moim klubie agility są już 3 takie - Java, Atrey i Ashka - i wszystkie są przecudne:loveu: Quote
Lived Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='"Unbelievable"']a jakę pensję będę miała? :diabloti::loveu: To będzie praca społeczna, materialistko :loveu: Jest mrr :loveu: Co prawda, to nie doberman ani wilczak (:eviltong:) ale bardzo urodziwe stworzonko :smile: Naprawdę na domowe imię ma Cuddy? :lol:Może jak na dobermana urodziwe, ale ofsikiem jest niezaprzeczalnie brzydkim :lol: Co poniektórzy ją od wypłoszów z tego powodu wyzywają :diabloti: Naprawdę, a coś nie tak z tym imieniem? :evil_lol: co prawda wolę Gramisko (co terier to terier:evil_lol::loveu:) ale ofsiczka jest również niezwykle urocza;-) Albo mi się wydaje albo umaszczenie black tri robi się coraz bardziej popularne wsród aussików? W moim klubie agility są już 3 takie - Java, Atrey i Ashka - i wszystkie są przecudne:loveu:Ja też jak na razie wolę Grama, ale to już z innego powodu :eviltong::oops: A czy black tri się robi popularniejsze, trudno powiedzieć;) Czarny to jedyny słuszny kolor, jak mawiał słynny filozof :P Takie się po prostu często w miotach rodzą, ale jeśli chodzi o popularność pewno nigdy nie pobiją blue merlaków, których jest w Polsce najwięcej. Ja sama chciałam czekoladkę, merle albo tri, ale urodziły się tylko 2 suki black tri, w tym jedna z mnóstwem bieli na głowie. No i nie miałam wyboru:eviltong: A Atreyek to nasz przyszywany braciszek jest, wszyscy mówią, że piekielnie podobni do siebie :) Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No tak, ja jestem laikiem bo się nie interesowałam populacją aussie ale tak tylko zauważyłam ostatnio ;) Rzeczywiście spojrzenie ma trochę Atreyowe ;) Wszystkie nasze klubowe czarnuszki zdążyłam poznać dość dobrze i rzeczywiście do niego najbardziej podobna Twoja suczka. Tylko chyba ona ma jaśniejsze podpalanie niż Ashka , Atrey i Javulec. A wzięłaś ją może w jakimś sprecyzowanym celu , tzn do jakiegoś sportu? :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='eria']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpg ależ to stworzonko większe jest fajnie umaszczone!!! o podpalaniu łapek mówię :loveu::loveu: jedna ruda druga biała! rewelka! teźz uważam że świetne :evil_lol: [quote name='Bzikowa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpgrab co prawda wolę Gramisko (co terier to terier:evil_lol::loveu:) ale ofsiczka jest również niezwykle urocza;) Albo mi się wydaje albo umaszczenie black tri robi się coraz bardziej popularne wsród aussików? W moim klubie agility są już 3 takie - Java, Atrey i Ashka - i wszystkie są przecudne:loveu: ona jest taka inna :diabloti: [quote name='Lived']To będzie praca społeczna, materialistko :loveu: Ja też jak na razie wolę Grama, ale to już z innego powodu :eviltong::oops: a już mialam nadzieję :placz: z jakiego? bo jest idiotem :hmmmm: swoją drogą wczoraj i dzisiaj spacerek bez linki :loveu: Quote
Lived Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Rzeczywiście spojrzenie ma trochę Atreyowe ;-) Wszystkie nasze klubowe czarnuszki zdążyłam poznać dość dobrze i rzeczywiście do niego najbardziej podobna Twoja suczka. Tylko chyba ona ma jaśniejsze podpalanie niż Ashka , Atrey i Javulec.To ci cholernie zazdroszczę, a szczególnie znajomości z Javulcem! :loveu: Podpalania faktycznie ma mój suk trochę wyblakłe, ale ogólnie to jest kompletnie inny w typie niż ta cała 3, wspólne mają tylko umaszczenie i spojrzenia:evil_lol: Cuddy z rodowodu jest showem z lekką domieszką linii sportowych, a Ashka, Atrey i Java to już prawdziwe versiki są :) A wzięłaś ją może w jakimś sprecyzowanym celu , tzn do jakiegoś sportu? :cool3:Jedyny cel, jaki sobie sprecyzowałam to - chcę psa do pracy!!:diabloti: A co konkretniej, to zobaczymy, jak mała dorośnie, w czym się będziemy lepiej czuli. Moim ukochanym, wymarzonym sportem jest frisbee, ale nie mamy gdzie trenować, więc bardziej zawodowo będziemy się zajmować raczej agility, w tę niedzielę mamy pierwsze zajęcia :) ona jest taka inna :diabloti:No wiesz?:mad::evil_lol: z jakiego? bo jest idiotem :hmmmm:Bo nie jest gópim szczeniakiem! :diabloti: swoją drogą wczoraj i dzisiaj spacerek bez linki :loveu::multi::multi::multi: Jak Gramiszonek chce, to potrafi:loveu: A tak wgle, to mamy dzisiaj chyba jakiś dzień cudów, Kaduszka nauczyła się łapać smakołyki w locie! Niemożliwe stało się możliwym :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Lived napisał(a): Bo nie jest gópim szczeniakiem! :diabloti: :multi::multi::multi: Jak Gramiszonek chce, to potrafi:loveu: A tak wgle, to mamy dzisiaj chyba jakiś dzień cudów, Kaduszka nauczyła się łapać smakołyki w locie! Niemożliwe stało się możliwym :evil_lol: ale jest gópim psem in general :diabloti: jasne, że tak, tylko musi chcieć :cool1: zaraz idziemy na spacerek to sobie trochę pobiega- jak jest ciemno jest najlepiej, żadnych ludzi ani psów, widoczność ograniczona więc zbytnio się nie oddala :loveu: Quote
Doginka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 eria napisał(a):http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/spacer/DSC_5290.jpg ależ to stworzonko większe jest fajnie umaszczone!!! o podpalaniu łapek mówię :loveu::loveu: jedna ruda druga biała! rewelka! Byłaś szybsza, ja właśnie miałam napisać coś w podobnym stylu:diabloti: Quote
marta_gp Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 nie będę u Bzikowej offtopować - jak się sprawuje Hero praxis? :razz: Tanie są...ale może lepsze od CSów? ;) Quote
madzior_ka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 WItam się bo ja tu pierwszy raz:) Ale na pewno nie ostatni bo zdjęcia cudne:) Gratuluje i czekam na kolejne;) Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Sorata napisał(a):nie będę u Bzikowej offtopować - jak się sprawuje Hero praxis? :razz: Tanie są...ale może lepsze od CSów? ;) jeszcze mi nie doszły;) wzięłam te miękksze, freestyle bodajże, może będą wytrzymalsze- chociaż to u mnie nie jest problemem:razz: znalazłam jeszcze tańsze, na discbusters chyba fastbacki za 11zł :diabloti: madiorka witamy :loveu: szczurzy w nowym wdzianku:diabloti: Quote
marta_gp Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Unbelievable napisał(a): znalazłam jeszcze tańsze, na discbusters chyba fastbacki za 11zł 12 :eviltong: Napisz za jakiś czas jakie są te praxisy ;) nie podoba mi się jego nowe wdzianko :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Sorata napisał(a):12 :eviltong: Napisz za jakiś czas jakie są te praxisy ;) nie podoba mi się jego nowe wdzianko :evil_lol: no, właśnie :evil_lol: jak dostanę i trochę pużywam to napiszę ;) a mi się podoba, takie slitaśne różowe :loveu::loveu: a tak w ogóle to szczur biega za zabawkami i sczur jest odwoływalny od nory! :multi::multi::loveu: Quote
Bzikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 AAA róż! :loveu: Grami w różu :turn-l: A czym się hero praxis różni od hero air? Bo Hero Xtra to wiem, że wytrzymalsze... Zdjęcie cudowne:loveu: Quote
marta_gp Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mi sie nie podoba połączenie różu z rudym ;) widziałam kiedyś wyżła węgierskiego w takiej obroży - jak dla mnie wyglądało to okropnie :lol: Unbelievable napisał(a):a tak w ogóle to szczur biega za zabawkami i sczur jest odwoływalny od nory! :multi::multi::loveu: to ja idę mojemu coś wyrwać :diabloti: Hero praxis jest w 2 wersjach - freestyle i distance. Wersja freestyle jest podobno trochę wytrzymalsza od hero air, mimo iż tańsza. (a distance mniej wytrzymałe niż air) Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Bzikowa napisał(a):AAA róż! :loveu: Grami w różu :turn-l: Zdjęcie cudowne:loveu: należy mu się :diabloti::loveu: dzięki:loveu: Sorata napisał(a):mi sie nie podoba połączenie różu z rudym ;) to ja idę mojemu coś wyrwać :diabloti: nie znasz się :diabloti: warto :cool3: mam jeszcze odgrzewanego kotleta- czyli gram w fiolecie:loveu: Quote
LeCoyotte Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 co on gruchę hipnotyzuje?:stupid::lol: Unbelievable napisał(a): a tak w ogóle to szczur biega za zabawkami i sczur jest odwoływalny od nory! :multi::multi::loveu: chyba dam Ci na szkolenie Sambę... która jest tylko odciągalna od nory:roll: Quote
Recommended Posts