Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 agaciaaa napisał(a):Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu: :evil_lol::evil_lol: Dobrze, ze jestes grzeczna :loveu::loveu: Achh wroca stare dobre czasy :loveu::loveu: juz sie nie moge doczekac :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gdzie jest Tinka ? ukradlas ja Ty Ty unbelie cos tam :roll: teraz w zyciu nie wymowie tego nicka :placz: a byl taki prosty :mad: dawaj zdjecia Grama a nie tam jakis gad tylko ciagle :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cześć Anbyliwabyl :evil_lol: Oddawaj Tinkę, gdzie ją schowałaś? :mad: A jak nie to chociaż zdjęcia Gramcia! (Stefcią się nie zadowolę....) Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Przecież jest szczurzy na poprzedniej stronie :placz::placz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Bzikowa napisał(a):a wcale ze nie ma , jest 4 strony wstecz, i to na dodatek jedno zdjęcie, a to mnie nie satysfakcjonuje.... :lol: starczy! :diabloti: Quote
Bzikowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 a wcale ze nie ma , jest 4 strony wstecz, i to na dodatek jedno zdjęcie, a to mnie nie satysfakcjonuje.... :lol: Quote
Doginka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Unbelievable napisał(a):Przecież jest szczurzy na poprzedniej stronie :placz::placz: my chcemy wiecej :cool3::diabloti: Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ubycośtam ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Doginka']Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak, udało się? :evil_lol: [quote name='gops']my chcemy wiecej :cool3::diabloti: chcieć to se możesz :diabloti: [quote name='akodirka']tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol: właśnie!:evil_lol: [quote name='bonsai_88']Ubycośtam ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad: przecież to się musi ładować całe wieki :crazyeye: mnie szlag trafia jak się ładuje 20, a co dopiero 100:evil_lol: ale w takim razie u ciebie powinny być na tej samej:cool1: Quote
Bowtruckle Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D Quote
Iza. Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Bowtruckle napisał(a):[FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol: Quote
Bowtruckle Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Iza. napisał(a):Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol: :cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT] Quote
Unbelievable Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Bowtruckle'][FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D chociaż jedna:cool1: [quote name='Bowtruckle']:cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT] własnie, nie przesadzajmy:cool1: [quote name='Matusz']hej młoda, zmieniona :diabloti::loveu: cześć :loveu::multi: Quote
Iza. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Bowtruckle napisał(a)::cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT] zartowalam :diabloti: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 witamy rano :laugh2_2: :kiss_2: u nas dzisiaj był taki cudny grad, że nic nie było przez okno widać :razz: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 cześć dziś syscy :loveu::loveu: u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu: dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ha! u mnie sie spotykamy raz w tygodniu w niedziele i jest raptem siedem osób :cool1: Quote
infers Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Unbelievable napisał(a):cześć dziś syscy :loveu::loveu: u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu: dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1: Nie Ty jedna:cool1: Quote
cockermaister Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam ;) ślicznego masz psa :loveu::loveu: zapraszamy do nas :) Quote
Unbelievable Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Bowtruckle']ha! u mnie sie spotykamy raz w tygodniu w niedziele i jest raptem siedem osób :cool1:[/QUOTE] a u nas było >50, z czego większości nie pamiętam bądź w ogóle nie znam :cool1: ale całkiem fajnie było, szczególnie jak jakiś dziadek-nie-dziadek zaczął się przebierać w dziwne stroje :evil_lol: [quote name='infers']Nie Ty jedna:cool1:[/QUOTE] ty to nie narzekaj, nie masz tylu ludzi co ja :cool1: [quote name='cockermaister']Witam ;) ślicznego masz psa :loveu::loveu: zapraszamy do nas :)[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='akodirka']anbyliwybul jedziesz jutro na piknik?[/QUOTE] jadę:multi: Quote
Recommended Posts