Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Dobrze, ze jestes grzeczna :loveu::loveu: Achh wroca stare dobre czasy :loveu::loveu: juz sie nie moge doczekac :loveu::loveu:

:evil_lol:

Posted

gdzie jest Tinka ?
ukradlas ja Ty Ty unbelie cos tam :roll:
teraz w zyciu nie wymowie tego nicka :placz:
a byl taki prosty :mad:

dawaj zdjecia Grama a nie tam jakis gad tylko ciagle :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Przyszłam połamać sobie język przed snem............ unbylibylibylibli cośtam cośtam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i jak, udało się? :evil_lol:

[quote name='gops']my chcemy wiecej :cool3::diabloti:
chcieć to se możesz :diabloti:

[quote name='akodirka']tylko więcej, więcej, a robić nie ma komu :evil_lol: właśnie!:evil_lol:

[quote name='bonsai_88']Ubycośtam ja mam 100 postów na stronie... więc jak zdjęcia będę miała "na poprzedniej stronie" to za siebie nie ręczę :mad:
przecież to się musi ładować całe wieki :crazyeye: mnie szlag trafia jak się ładuje 20, a co dopiero 100:evil_lol: ale w takim razie u ciebie powinny być na tej samej:cool1:

Posted

Bowtruckle napisał(a):
[FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D

Haaa, widzisz Martyna tylko jeden madry tu jest :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Bowtruckle'][FONT=Times New Roman]a ja umiem i wymówić i powtórzyć twój nick[/FONT] :D
chociaż jedna:cool1:

[quote name='Bowtruckle']:cool1: [FONT=Times New Roman]żeby od razu mądry...[/FONT]
własnie, nie przesadzajmy:cool1:
[quote name='Matusz']hej młoda, zmieniona :diabloti::loveu:

cześć :loveu::multi:

Posted

cześć dziś syscy :loveu::loveu:

u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu:

dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1:

Posted

Unbelievable napisał(a):
cześć dziś syscy :loveu::loveu:

u nas taki faajny wiaterem wilgotny, ale cieplutko :loveu:

dzisiaj mam zlot rodzinny, trzymajta kciuki żebym tam nie zeszła z nudów i miłego uśmiechania się do wszystkich ciotek, wujków, czy prawujków i innych takich, których w życiu na oczy nie widzialam:mdleje: w takich momentach żałuję, że mam taaaką wileką rodzinę...:cool1:

Nie Ty jedna:cool1:

Posted

[quote name='Bowtruckle']ha! u mnie sie spotykamy raz w tygodniu w niedziele i jest raptem siedem osób :cool1:[/QUOTE]
a u nas było >50, z czego większości nie pamiętam bądź w ogóle nie znam :cool1: ale całkiem fajnie było, szczególnie jak jakiś dziadek-nie-dziadek zaczął się przebierać w dziwne stroje :evil_lol:

[quote name='infers']Nie Ty jedna:cool1:[/QUOTE]
ty to nie narzekaj, nie masz tylu ludzi co ja :cool1:

[quote name='cockermaister']Witam ;)

ślicznego masz psa :loveu::loveu:

zapraszamy do nas :)[/QUOTE]
dzięki ;)

[quote name='akodirka']anbyliwybul jedziesz jutro na piknik?[/QUOTE]

jadę:multi: