akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a): nie będzie cię znowu, mendo?! spisek :evil_lol: no chyba nie :shake: teoria spisowe dziejów :cool3: w tą zmiane nika jest wmieszany cały pentagon i waszyngton z buszem na czele Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a): teoria spisowe dziejów :cool3: w tą zmiane nika jest wmieszany cały pentagon i waszyngton z buszem na czele Nie ma juz Busza :cool1::diabloti: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):Nie ma juz Busza :cool1::diabloti: on chce, żeby ludzie tak myśleli :cool1: Quote
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Coś mi się zdaje, że gdyby nie zdjęcie Grama na poprzedniej stronie i to Stefci, to byś miała przechlapane przez ten nick :evil_lol:. Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a):on chce, żeby ludzie tak myśleli :cool1: A Ty skad to wiesz ? :cool3: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):A Ty skad to wiesz ? :cool3: bo zapominasz, że ja wszystko wiem :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a):bo zapominasz, że ja wszystko wiem :evil_lol: Aaaa no taaaak :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a):no chyba nie :shake: teoria spisowe dziejów :cool3: w tą zmiane nika jest wmieszany cały pentagon i waszyngton z buszem na czele ukatrupię :mad: będziesz i już! ale w niedzielę, prawda? bo ja wtedy będę :razz: i czak noris :loveu: RCookie napisał(a):Coś mi się zdaje, że gdyby nie zdjęcie Grama na poprzedniej stronie i to Stefci, to byś miała przechlapane przez ten nick :evil_lol:. cicho siedź! :evil_lol::evil_lol: akodirka napisał(a):bo zapominasz, że ja wszystko wiem :evil_lol: a to dobry żart:evil_lol: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a):ukatrupię :mad: będziesz i już! ale w niedzielę, prawda? bo ja wtedy będę :razz: Wez ona jest goooopia i nawet jak Ci powie, ze bedzie to i tak nie przyjdzie :shake::diabloti: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a):ukatrupię :mad: będziesz i już! ale w niedzielę, prawda? bo ja wtedy będę :razz: a to dobry żart:evil_lol: nie prawda, to jakieś straszne ploty są :shake: nie bede ani w sobote, ani w niedziele ani w piatek na masie :placz: że też zawsze musi mnie dopaść to dupiaszcze badziewie :shake: joki się mie trzymają :diabloti: a tak w ogóle to co Iza szlajasz się po cudzych galeriach a do swojej nie zajrzysz? :mad: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):Wez ona jest goooopia i nawet jak Ci powie, ze bedzie to i tak nie przyjdzie :shake::diabloti: no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: ciebie też nie będzie :placz: akodirka napisał(a):nie prawda, to jakieś straszne ploty są :shake: nie bede ani w sobote, ani w niedziele ani w piatek na masie :placz: że też zawsze musi mnie dopaść to dupiaszcze badziewie :shake: :mad::mad: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a):no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: ciebie też nie będzie :placz: :mad::mad: druga Iza i Agacia będzie? :razz: nie bijjj:placz: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a):druga Iza i Agacia będzie? :razz: nie bijjj:placz: no właśnie nie wiem czy iza będzie, agaty zapytam ;) będę!!!! Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a):no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: ciebie też nie będzie :placz: Ja bradzo zaluje, ze mnie nie bedzie :roll: Lubie takie imprezy :lol: Czemu znowu ? :cool3: akodirka napisał(a):druga Iza i Agacia będzie? :razz: nie bijjj:placz: Agacia ma byc :cool3: Bij, bij i to mocno :mad::mad::mad::diabloti: Quote
Mudik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg Ja też będę w Białymstoku:p Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 akodirka napisał(a):o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake: a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Mudik']Stefania śliczna, ale ta fotka Grama cuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2741.jpg Ja też będę w Białymstoku:p dziękuję! :loveu: o, fajnie :loveu: mam nadzieję, że mudiki nie zeżrą mi szczura :evil_lol: [quote name='akodirka']o jaaa :placz: wszyscy do mojej wsi przyjadą, a ja będę siedziała w domu 2km od pikniku :placz: to nie fer, i pewnie po zakończeniu pójdą łamać sztachety, a ja nie będę mogła :shake: ucieknij :diabloti: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):a wlasciwie to czemu Ty nie idziesz ? :cool3: bo mnie dupiaszcze badziewie dopadło i do srody w nastepnym tygodniu nigdzie nie pojde :placz: a ja tak chcialam na mase jechac :shake: a w przyszlym miesiacu tez nie pojade,bo na borowkach bede wtedy :roll: o jaaaa Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 agaciaaa napisał(a):Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu: Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a):no właśnie nie wiem czy jest sens jechać, bo się znowu zama bujać będę:cool1: Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 agaciaaa napisał(a):Moge Cie przygarnąć, bo sie jeszcze zgubisz sama :diabloti: przyjeżdżaj bo szczura chce wymiziać :loveu: mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):Tylko sie nie przyzwyczajaj :diabloti: W koncu to moja mamusia jestes :loveu::loveu::evil_lol: No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti: Unbelievable napisał(a):mogę się go pozbyć na jakiś czas, chcesz? :evil_lol::evil_lol: Chceeee :multi: :loveu: Quote
Iza. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 agaciaaa napisał(a):No jasne, ale jak Cie nie ma to sobie musze kogoś na zastępstwo znaleźć :diabloti: No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-( :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Iza. napisał(a):No tak, ja rozumie, ze musisz na kogos innego przelac swoja milosc, ktora mnie darzysz :loveu: Tylko tak, Ci przypominam zebys o mnie czasem nie zapomiala :-( :evil_lol::evil_lol::diabloti: Z grzeczności nie zaprzecze :diabloti: no jak mogłabym o Tobie zapomnieć :loveu: na wystawe pojedziemy razem i będzie wszystko jak dawniej :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts