Bzikowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 TINKA, cholero! :mad: Co to ma być za nick! Masz się z powrotem zrobić Tinką !!! :mad: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Doginka napisał(a):Jak Ty możesz przezywać piękną mądrą Stefcię:mad::diabloti: :evil_lol::evil_lol: Bewarka napisał(a):Stefcia jest śliczna...:loveu: PS:Cóżeś z nickiem zrobiła? :evil_lol: Bzikowa napisał(a):TINKA, cholero! :mad: Co to ma być za nick! Masz się z powrotem zrobić Tinką !!! :mad: mój nick jest piękny :loveu::evil_lol: Quote
infers Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a)::evil_lol::evil_lol: mój nick jest piękny :loveu::evil_lol: gdzie, w którym miejscu? bo nie widzę?:eviltong: Quote
Iza. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 infers napisał(a):gdzie, w którym miejscu? bo nie widzę?:eviltong: Ja też nie widze :diabloti: Quote
akodirka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 słiciowskie.... stworzonko :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
infers Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Iza. napisał(a):Ja też nie widze :diabloti: Zaraz Martynka wyskoczy z tekstem, że się nie znamy:diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 akodirka napisał(a):słiciowskie.... stworzonko :diabloti::loveu::loveu::loveu: tylko ty sie znasz :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a):tylko ty sie znasz :loveu::loveu: :evil_lol: ale co? <zdziwiła się panicznie> a to ty, a ja myśle, kto to pisze, ze ma nik fajny :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 akodirka napisał(a):ale co? <zdziwiła się panicznie> a to ty, a ja myśle, kto to pisze, ze ma nik fajny :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
akodirka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Unbelievable napisał(a)::loveu::loveu::loveu: ale o co chodzi? <zapytała przerażona> :evil_lol: uciekam stad bo zaraz moze się coś niedobrego wydarzyć :diabloti: Quote
Illusion Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że sobie zmieniłaś nick :crazyeye: :lol:. Teraz będę musiała się do niego przyzwyczaić :lol:. Jakieś nowe zdjęcia Grama chętnie bym obejrzała... :siara: Quote
Rinuś Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 heloł, czemu zmieniłaś Nick?gdyby nie banner to bym Cię nie poznała :p Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='akodirka']ale o co chodzi? <zapytała przerażona> :evil_lol: uciekam stad bo zaraz moze się coś niedobrego wydarzyć :diabloti: :evil_lol: [quote name='RCookie']Ale się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że sobie zmieniłaś nick :crazyeye: :lol:. Teraz będę musiała się do niego przyzwyczaić :lol:. Jakieś nowe zdjęcia Grama chętnie bym obejrzała... :siara: powodzenia :evil_lol: nimo takiego czegoś:cool1: [quote name='Rinuś']heloł, czemu zmieniłaś Nick?gdyby nie banner to bym Cię nie poznała :p a co, nieładnie tak? dlatego mam ten sam banner:evil_lol: avatar inny, ale kto na dogo ma jeszcze takiego fajnego psa :cool1: :evil_lol: Quote
jmw Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jesteśmy w galerii po raz... trzeci :eviltong: :razz: i Szczur jest genialny, Stefcia jest genialna, i zdjęcia są genialne :loveu: popadłam w zachwyt, nooo! a nick fajny, ja cię poznałam... po bannerze :p Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Justa']Ej mnie się nie podoba :placz::placz::placz: mi też się wiele rzeczy nie podoba! :diabloti: [quote name='Sarah']Jesteśmy w galerii po raz... trzeci :eviltong: :razz: i Szczur jest genialny, Stefcia jest genialna, i zdjęcia są genialne :loveu: popadłam w zachwyt, nooo! a nick fajny, ja cię poznałam... po bannerze :p cześć :evil_lol: specjalnie dla tych narzekających:diabloti: Szczurzy na salonach :cool1: Quote
akodirka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ale chudzinka :loveu: i nie wymiziam go na pikniku :placz: Quote
bonsai_88 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Coś ty z nickiem zrobiła :mad:.. Że niby teraz mam sobie język na nim łamać czy jak :placz: Quote
infers Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Miała prosty, ładny, fajny, aleeee nieee trzeba było przekombinować:cool1: Quote
Kaya93 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hejka:cool3::cool3: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2812.jpg ohoho jaki przystojniak:loveu::cool3: Mnie sie tam nick podoba :) i to nic, że musiałam z 7 razy próbować, żeby go prawidłowo(tak mi sie zdaje:cool1:) wypowiedzieć:diabloti: Quote
Justa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 infers napisał(a):Miała prosty, ładny, fajny, aleeee nieee trzeba było przekombinować:cool1: kobiety.. :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Agrafka2-']mały królewicz :-) :D to jest księżna :evil_lol: [quote name='akodirka']ale chudzinka :loveu: i nie wymiziam go na pikniku :placz: nie będzie cię znowu, mendo?! [quote name='bonsai_88']Coś ty z nickiem zrobiła :mad:.. Że niby teraz mam sobie język na nim łamać czy jak :placz: spisek :evil_lol: [quote name='infers']Miała prosty, ładny, fajny, aleeee nieee trzeba było przekombinować:cool1: :loveu: [quote name='Kaya93']Hejka:cool3::cool3: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2812.jpg ohoho jaki przystojniak:loveu::cool3: Mnie sie tam nick podoba :) i to nic, że musiałam z 7 razy próbować, żeby go prawidłowo(tak mi sie zdaje:cool1:) wypowiedzieć:diabloti: czyta się mniej-więcej anbyliwybyl :evil_lol: [quote name='Justa']kobiety.. :cool1: :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Unbelievable napisał(a): spisek :evil_lol: Jeszcze się przyznała :mad: Quote
Unbelievable Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Jeszcze się przyznała :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts