Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fuksowata napisał(a):
Looooo matko! ale odjazdowe tereny spacerowe! tez takie chce ! A my na lonie natury , zadnych zwierzaczkow nie spotykamy :/ chyba, ze komary :mad: eh

a ja ostatnio Rudzika spotkałam:multi:
Feigned napisał(a):
u mnie ostatnio przy domu na drodze zając se siedział. :diabloti:

u mnie w ogrodzie parę razy kuropatwy siedziały HA :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
u mnie w ogrodzie parę razy kuropatwy siedziały HA :diabloti:

ła, na kuropatwy się jeszcze nie natknęłam. :razz:
u mnie tylko zające i sarny :evil_lol:
bo przy lesie mieszkam :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
ła, na kuropatwy się jeszcze nie natknęłam. :razz:
u mnie tylko zające i sarny :evil_lol:
bo przy lesie mieszkam :cool3:

ja do najbliższego lasu mam jakieś.... 5km:cool1: dwa razy tyle mam do Narwii:razz:

Posted

i miałam coś napisać i zapomniałam :diabloti: chyba coś tam, że fajne zdjęcia :loveu: (niektóre :evil_lol:) [SIZE=2]

a po mojej ulicy noca chodzą jeże i lisy, O! jestem lepsza :evil_lol:

kuropatwy mają chyba coś z głową albo lubią adrenaline, jak samochód jedzie to wyskakują z krzaków i zamiast na bok to prosto tak jak samochód jedzie uciekają :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']i miałam coś napisać i zapomniałam :diabloti: chyba coś tam, że fajne zdjęcia :loveu: (niektóre :evil_lol:) [SIZE=2]

a po mojej ulicy noca chodzą jeże i lisy, O! jestem lepsza :evil_lol:

kuropatwy mają chyba coś z głową albo lubią adrenaline, jak samochód jedzie to wyskakują z krzaków i zamiast na bok to prosto tak jak samochód jedzie uciekają :shake: :diabloti:

skleroza nie boli :diabloti:

lisów tutaj nie widziałam, za daleko do lasu ;)

u nas na ulicy leży taka jedna... troszkę jej się przekręciło i spłaszczyło :diabloti:
[quote name='smallpati']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1586.jpg
a kto to? :cool3::evil_lol:

Ale ci się horyzont wali na zdjęciach :eviltong:

to mój ukochany braciszek :diabloti:

tam gdzie ma być horyzon to jest, a zdjęcia były na górce :cool1:

Posted

lisów tutaj nie widziałam, za daleko do lasu ;)

u nas na ulicy leży taka jedna... troszkę jej się przekręciło i spłaszczyło :diabloti:

do lasu mam ze 3 km, do laki z niecały km ale lisy w pobliskiej elektrociepłowni mieszkają :evil_lol:

pewnie się potknęła biedaczka :shake::diabloti:

Posted

widziałam zdjęcia z ptaszkami i zajoooonceeem i się tak zastanawiam czy te zwierzątka przeżyły tę sesję, jeśli miałaś ze sobą szczura:evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
widziałam zdjęcia z ptaszkami i zajoooonceeem i się tak zastanawiam czy te zwierzątka przeżyły tę sesję, jeśli miałaś ze sobą szczura:evil_lol:

O wlasnie mnie tez to zastanawia, hihi

Posted

[quote name='akodirka']do lasu mam ze 3 km, do laki z niecały km ale lisy w pobliskiej elektrociepłowni mieszkają :evil_lol:

pewnie się potknęła biedaczka :shake::diabloti:
szczerze- nie chciałabym mieszkać przy elektrociepłowni :diabloti:

tak taak... ćwiczyła... jogę:diabloti:
[quote name='Russellka']Cześć szczury :loveu:
:loveu::loveu:
[quote name='Bzikowa']widziałam zdjęcia z ptaszkami i zajoooonceeem i się tak zastanawiam czy te zwierzątka przeżyły tę sesję, jeśli miałaś ze sobą szczura:evil_lol:
pewnie, że przeżyły :diabloti: na ptaszki już przestaje zwracać uwagę :cool1: wczoraj jak z nim wracałam kuropatewki nam dróżeczkę polną przebiegły... widział, nie przejął się :diabloti: samobójczynie:shake:

Posted

[quote name='Tinka:)']szczerze- nie chciałabym mieszkać przy elektrociepłowni :diabloti:

pewnie, że przeżyły :diabloti: na ptaszki już przestaje zwracać uwagę :cool1: wczoraj jak z nim wracałam kuropatewki nam dróżeczkę polną przebiegły... widział, nie przejął się :diabloti: samobójczynie:shake:

tzn. tak ja przy niej mieszkam, od mojej strony widać tylko kominy :diabloti: ale od urodzenia tu mieszkam i przyzwyczaiłam się już, są też dobre strony - na "osiedlu" nie ma dużych ilości ludzi tak jak na innych osiedlach :cool3:

no ja mowie, ze kuropatwy mają coś z głowami... :roll:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1938.png
wygląda, jakby oczy miał kredką namalowane :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Feigned']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1938.png te mi się bardzo podoba :loveu:
:loveu:
[quote name='akodirka']tzn. tak ja przy niej mieszkam, od mojej strony widać tylko kominy :diabloti: ale od urodzenia tu mieszkam i przyzwyczaiłam się już, są też dobre strony - na "osiedlu" nie ma dużych ilości ludzi tak jak na innych osiedlach :cool3:

no ja mowie, ze kuropatwy mają coś z głowami... :roll:

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1938.png
wygląda, jakby oczy miał kredką namalowane :diabloti::loveu:
kominy też som be :diabloti:

[quote name='Bzikowa']super portretosy :loveu:
dziękuję :cool3:
[quote name='Justa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1938.png

Fajnie kolory podkręciłaś :loveu:

Czekam na jakiś filmik z komentarzami :diabloti:
też mi się podoba :cool3: tylko jak chciałam z innymi tak zrobić, to już mi nie wyszło :evil_lol:
[quote name='klaudia&Manta']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1938.png - świetne .. :loveu:

[quote name='Bzikowa']Tyyy, racja, dawno nie było, ja też chcę :evil_lol:

filmików nimo:diabloti:

przyszli do nas goście... co chwilę słyszę: no śliczny jesteś gramciu, śliczny, biedny, nikt się z tobą nie bawi, nie głaszcze, taki śliczny, tiju tiju:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

kominy też som be :diabloti:

kominy som właśnie super mega hiper fajowskie :cool3:

nie wiem czy to mowila, ale zaczynam dopiero zauważać podobieństwo Grama do szczurka :diabloti: :loveu:

Posted

przyszli do nas goście... co chwilę słyszę: no śliczny jesteś gramciu, śliczny, biedny, nikt się z tobą nie bawi, nie głaszcze, taki śliczny, tiju tiju:loveu:

Ja dziś jechalam z Mantą, na wystawę pociągiem i słyszalam podobne rzeczy .. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_1924.jpg
Najbardziej mi się to podoba:loveu:

;)
[quote name='Rul']śliczny 'szczurek' :D
pozdrawiam : )

dziękuję :cool3:
[quote name='akodirka']kominy som właśnie super mega hiper fajowskie :cool3:

nie wiem czy to mowila, ale zaczynam dopiero zauważać podobieństwo Grama do szczurka :diabloti: :loveu:

nie znosz sie :diabloti:

no, właśnie... nie znosz sie skoro tak późno :diabloti:
[quote name='klaudia&Manta']Ja dziś jechalam z Mantą, na wystawę pociągiem i słyszalam podobne rzeczy .. :evil_lol:
:evil_lol: