Bzikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Na pewno nie szczura, bo po co Ci dwa :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 infers1995 napisał(a):Nowa rybka w akwarium : P haha no do tego to przygotować się trzeba i to baaardzo:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tinka:) napisał(a): A ja się przygotowuję na przyjście nowego zwierzaka :siara: nie mówię jakiego, będzie niespodzianka, i nie próbować zgadywać : P Hmm.. infers1995 do Ciebie przyjeżdża? :evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
infers Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 basia bonnie napisał(a):Hmm.. infers1995 do Ciebie przyjeżdża? :evil_lol::evil_lol: :loveu: No, razem z Tobą i razem tworzymy integralną całość nowego zwierzaka:evilbat: Quote
basia bonnie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 infers1995 napisał(a):No, razem z Tobą i razem tworzymy integralną całość nowego zwierzaka:evilbat: Jeee, super :multi: ja będę chomikiem:evil_lol: a Ty kim? ;> Prosiakiem? :cool3: Quote
infers Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 leniwcem : P [SIZE="1"](Martinki ni ma, a w galeryji sie dzieje co chce :P) Quote
basia bonnie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 infers1995 napisał(a):leniwcem : P (Martinki ni ma, a w galeryji sie dzieje co chce :P) Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong: (możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć:drinking:) Quote
infers Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 basia bonnie napisał(a):Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong: (możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć) Martynosława zapewne zdobywa wiedzę, i tak ją to pochłonęło, że nie ma czasu dla nas:-(:drinking: Quote
Unbelievable Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Nie ma co, fajnie jest, wszyscy się cieszą [quote name='Bzikowa']Na pewno nie szczura, bo po co Ci dwa :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='infers1995']Nowa rybka w akwarium : P to w swoim czasie : P i nie jedna tylko z 15 pewnie;) [quote name='Iza.']haha no do tego to przygotować się trzeba i to baaardzo:evil_lol::evil_lol: taa, szczególnie przy nowo założonym akwarium : P [quote name='infers1995']No, razem z Tobą i razem tworzymy integralną całość nowego zwierzaka:evilbat: matko :placz::placz: uklecicie sobie jakiś składzik na środku pola to będziecie mogi tam zamieszkać, a u nie- nie ma mowy :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Leniwca to Martyncia już ma:diabloti:fotkowego :eviltong: (możesz mówić do niej Tinka, ew. Martyna:diabloti: wszystkie słitaśne zdrobnienia są zarezerwowane dla mnie :P A jak właścicielki galeryji nie ma, to trzeba szaleć:drinking:) prawda:diabloti: ta to tylko o jednym:roll: [quote name='infers1995']Martynosława zapewne zdobywa wiedzę, i tak ją to pochłonęło, że nie ma czasu dla nas:-(:drinking: a tu cię cinuś zaskoczę, bo o tej porze to ja uż dawno spałam :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ona zapwne kupuje Gramiastemu paanę do towarzystwa :diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 przeczytalam Marynosława :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne imie co? :P Quote
Unbelievable Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Justys95 napisał(a):Ale masz banerosa...:evil_lol: fajny, nie? taki... soczyście czerwony, i ta czcionka:loveu::loveu::evil_lol: zaraz się dostosuję, do regulaminu : P kto chce zdjęcia?:diabloti: Quote
infers Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oho, Martynka stara się odbudować popularność galeryji poprzez zdjęcia:diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tinka:) napisał(a): kto chce zdjęcia?:diabloti: ja nie, ja nie :multi::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Pfff, to nie:diabloti: Stefci też wam nie pokażę:cool1: [SIZE="1"]jak już będzie Quote
Bzikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja chcę, ja :multi: Stefcia? Tłumacz się ale już. Co to będzie? A bannerek mistrz , Bzik też chce taki ładny :D Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bzikowa napisał(a):Ja chcę, ja :multi: Stefcia? Tłumacz się ale już. Co to będzie? A bannerek mistrz , Bzik też chce taki ładny :D jedna mądra:loveu::diabloti: Nie powiem HA! Jak Stefcia przybędzie to się pochwalę : P Taki ładny to tylko szczurzy może mieć :diabloti: wyślij jakieś zdjęcia to zrobię ;) Quote
BBeta Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zrobiłaś Gramowi za małe rogi... :shake: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 BBeta napisał(a):Zrobiłaś Gramowi za małe rogi... :shake: :diabloti: ale to miały być takie niewidoczne, żeby się nie przestraszył siebie jak zobaczy banner:diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 infers napisał(a):a kiedy będzie stefcia? gadaj mię tu raz! Stefcia będzie jak kupię aparat i zrobię jej mieszkanko ;) Quote
Recommended Posts