Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja nie jestem z Warszawy :diabloti: Jestem rodowitą Lublinianką :diabloti: Jakie piękne grzeczne biglątko :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Justa napisał(a):Ja nie jestem z Warszawy :diabloti: Jestem rodowitą Lublinianką :diabloti: Jakie piękne grzeczne biglątko :loveu: zwracam honor :diabloti: prawda? :loveu: a co z sobotą- mam się przygotowywać psychicznie czy nie? : P namalowana Galina czeka:cool3: Quote
Bzikowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 e, Łomża to nie aż taka wieś :diabloti: przejeżdżam często w drodze na mazury do siostry i chyba jeszcze krowy na ulicy żadnej nie widziałam :cool1::eviltong: Quote
Pestka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg jaki slodkii.. taki niewinny :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Bzikowa']e, Łomża to nie aż taka wieś :diabloti: przejeżdżam często w drodze na mazury do siostry i chyba jeszcze krowy na ulicy żadnej nie widziałam :cool1::eviltong: :evil_lol: wiesz, że niedawno krowy łaziły po tej drodze którą ty na mazury jedziesz? :evil_lol: ale SM je skonfiskowała, facetowi z mojej ulicy :grins: [quote name='Kinguska']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg jaki slodkii.. taki niewinny :diabloti:taka kontrastowość patrząc na poprzednią fotę :evil_lol: za 2 tyg. mam turniej, duuuży :placz: robimy do tego nowe układy, ja nie wiem jak my się tam zbierzemy, jeszcze do tego skład jest taki że... olaboga:angryy: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 agnethka napisał(a):to jaką wystawkę z tym biglem będziesz teraz podbijać? :cool3: żadną:roll: ewentualnie w celach zobaczeniowych jakiś białystok lub warszawa:roll: Quote
Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tinka:) napisał(a):zwracam honor :diabloti: prawda? :loveu: a co z sobotą- mam się przygotowywać psychicznie czy nie? : P namalowana Galina czeka:cool3: Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:) Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę. A w jakich godzinach Ty jesteś wolna? Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Justa napisał(a):Hmmm.. trzebabędzie jeszcze z Beatką się dogadać, ja na tą chwilę nie jestem w stanie powiedziec jak bardzo będę zawalona robotą (i czy zdążę otrzeźwieć po piątku :evil_lol:) Psa mi zabierają na działkę, więc jakby co ja bez jaszczurki będę. A w jakich godzinach Ty jesteś wolna? beata pisała że nie może :razz: zależy o której pojadę- ale pewnie 14-18, coś takiego;) agnethka, przecież miałaś się fatygować do białego:razz: Quote
Justa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tinka:) napisał(a):beata pisała że nie może :razz: Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 agnethka napisał(a):a po co mam teraz jechać do białego? :razz: wtedy niestety nie wyszło...nie z mojej winy zresztą...następna wystawa tam jest dopiero w przyszłym roku i nie wiem jeszcze czy będę...ja się oten rok jeszcze pytałam :eviltong: w tym roku to już na pewno nigdzie się nie wybieram :evil_lol: jam ciepłolubna, mi za zmino teraz na wystawę jechać : P Justa napisał(a):Więc skoro co tydzień jesteś w stolicy to może zgadamy się w taki weekend kiedy wszystkie będziemy mogły? :cool1: mi to rybka :evil_lol: za 3tyg. na pewno mnie nie będzie;) Quote
Illusion Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg Jestem prawie pewna, że on udaje :evil_lol: Quote
Russellka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Justa']Ja nie jestem z Warszawy :diabloti: Jestem rodowitą Lublinianką :diabloti: Jakie piękne grzeczne biglątko :loveu: Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol: RCookie masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='RCookie']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg Jestem prawie pewna, że on udaje :evil_lol: on tak do zdjęcia tylko :evil_lol::evil_lol: ale serio, to na niego nakrzyczałam i mnie przepraszał, dlatego taki spokój : P [quote name='Russellka']Moja siostra studiuje w Lublinie :evil_lol: RCookie masz rację, Gram na pewno nie jest taki spokojny. Martyna robi fotomontarz! :diabloti: wcale nie! Quote
Juszes Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg Ojej, jak grzecznie śpi :loveu: Quote
Doginka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Grzecznie śpi:loveu:, bo ma spętane łapki powrozem - tego nie widać na zdjęciu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Juszes']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070450.jpg Ojej, jak grzecznie śpi :loveu: grzecznie to tylko śpi:evil_lol::loveu: [quote name='Doginka']Grzecznie śpi:loveu:, bo ma spętane łapki powrozem - tego nie widać na zdjęciu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to że ty robisz tak swoim psom, to nie znaczy że ja też muszę:cool1: ja przywiązuję go do kaloryfera krowim łańcuchem i wypuszczam przez okno na spacer:loveu: [SIZE=2] a teraz zagadka- co robi Gramciu? :cool3: MOV00172.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
Mudik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Obgryza paznokcie, tzn pazury!:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Bzikowa napisał(a):pedicure ? :evil_lol: Mudik napisał(a):Obgryza paznokcie, tzn pazury!:evil_lol::evil_lol::eviltong: no pewnie :evil_lol::evil_lol: jak mnie to śmieszy:evil_lol: z tyłu ma zawsze króciutkie, poobgryzane, a z przodu takie szpony : P Quote
Russellka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :D:megagrin: Ale on jest rozkoszny :evil_lol: Jakby sobie chciał odgryść i wymemłać nogę :loveu: Quote
Juszes Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hihi:evil_lol: Ale to śmiesznie wygląda! Quote
Justa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 o matko :mdleje: weź go czymś zajmij, bo chłopak zwariował :eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Russellka napisał(a)::D:megagrin: Ale on jest rozkoszny :evil_lol: Jakby sobie chciał odgryść i wymemłać nogę :loveu::evil_lol::evil_lol: Juszes napisał(a):hihi:evil_lol: Ale to śmiesznie wygląda! ale to jest bardzo poważna sprawa!:cool1: :evil_lol: Justa napisał(a):o matko :mdleje: weź go czymś zajmij, bo chłopak zwariował :eviltong: nie, on tak ma:loveu::diabloti: Quote
Justa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No wiesz, ja rozumiem -samochód, motocykl, komputer - ale WŁASNA STOPA ? :mdleje: Quote
Unbelievable Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Justa napisał(a):No wiesz, ja rozumiem -samochód, motocykl, komputer - ale WŁASNA STOPA ? :mdleje: czemu nie? :cool1: idę sprzątać pokój i nauczyć się ze starożytności na polski :mdleje: Quote
Recommended Posts