BBeta Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):nie wiecie, czy w soboty też paczki roznoszą?:razz: PP roznosi ;) Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 BBeta napisał(a):PP roznosi ;) więc może dojdzie :razz::roll: ale pewnie i tak nie. :placz: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 no pewnie ze lubie smierdziele wszelkie :cool3: http://images24.fotosik.pl/222/eedd0eda33655568.jpg daj mi pic, bo mi sie woda z miski wylala :lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='betty_labrador']no pewnie ze lubie smierdziele wszelkie :cool3: http://images24.fotosik.pl/222/eedd0eda33655568.jpg daj mi pic, bo mi sie woda z miski wylala :lol: :evil_lol::evil_lol: mogę Ci oddać tę kość, Gram już jej nie chce : P z miski? :razz: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a)::evil_lol::evil_lol: mogę Ci oddać tę kość, Gram już jej nie chce : P z miski? :razz: oddaj Tosca zje :eviltong: Tosca nie swinia- wszystko zje :D tak bo ten talerz odwrocony wygalda jak płaska miska na wode :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 betty_labrador napisał(a):oddaj Tosca zje :eviltong: Tosca nie swinia- wszystko zje :D tak bo ten talerz odwrocony wygalda jak płaska miska na wode :diabloti: nie świnia a wszystko zje? :razz::evil_lol: (bosz, mój sąsiad puszcza jakieś techniawki na cały regulator, nie przeżyję tego :placz::placz:) miski to on ma metalowe : P Quote
Tilia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 o kurcze pięknie!! brawo! podziwiam też zapał- moje w ten upał siedzą tylko w domu, nawet nosa na ogród od rana nie wystawiły ;) Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Tilia napisał(a):o kurcze pięknie!! brawo! podziwiam też zapał- moje w ten upał siedzą tylko w domu, nawet nosa na ogród od rana nie wystawiły ;) :oops: Gram od rana też się wyleguje, ale jakbym go nie pomęczyła trochę, to byłby nieznośny ; ) zaraz będę go czegoś uczyć, nie wiem tylko czego :razz: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):nie świnia a wszystko zje? :razz::evil_lol: (bosz, mój sąsiad puszcza jakieś techniawki na cały regulator, nie przeżyję tego :placz::placz:) miski to on ma metalowe : P a no jakos tak sie mowi z ta swinia :lol: (to mu pusc discopolo na caly regulator :D ) Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 betty_labrador napisał(a):ale on swietnie skacze jak pileczka :) :evil_lol::evil_lol: za to piłeczek nie lubi :razz: betty_labrador napisał(a):a no jakos tak sie mowi z ta swinia :lol: (to mu pusc discopolo na caly regulator :D ) właśnie świnie wszystko jedzą : P nie mam discopolo! Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):jakie hopki :evil_lol::evil_lol: masz coś? :cool1: :evil_lol::evil_lol: infers1995 napisał(a):Nie chcą mi się fotki wyświetlać:shake::shake: twój problem :diabloti: Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):masz coś? :cool1: :evil_lol::evil_lol: twój problem :diabloti: Aparat jeszcze nie doszedł jaka szkoda:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::roll: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 infers1995 napisał(a):Aparat jeszcze nie doszedł jaka szkoda:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::roll: nie spieszy mi się nigdzie :p Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):nie spieszy mi się nigdzie :p Jassne, wiem po sobie jak mnie w doope parzyło jak mój lumix miał przyjśc:eviltong: Quote
infers Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='smallpati']nie możesz się doprosić tatę o zrobienie przeszkód? zrób je sama http://www.dogs.gd.pl/kliker/agility/przeszkody.html ;) Kup części a ja ci złożyć pomogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 nie możesz się doprosić tatę o zrobienie przeszkód? zrób je sama http://www.dogs.gd.pl/kliker/agility/przeszkody.html ;) Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='infers1995']Jassne, wiem po sobie jak mnie w doope parzyło jak mój lumix miał przyjśc:eviltong:mnie rano parzyło bo mógł przyjść, teraz najszybciej w poniedziałek : P [quote name='smallpati']nie możesz się doprosić tatę o zrobienie przeszkód? zrób je sama http://www.dogs.gd.pl/kliker/agility/przeszkody.html ;) widziałam to już, ale sama nie zrobię : P tata ma zakład stolarski, dla niego to nie problem ;) wystarczy mu dać jakiś projekt i chodzić za nim żeby nie zapomniał : P ale zaczęłam dzisiaj robić slalom, pocięłam listewki, zostało je okleić kolorową taśmą klejącą(żeby były gładkie) i zrobić ostrzejsze końce do wbijania w ziemię (nie mogłam znaleźć papieru ściernego). Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 slalom z listewek, przecież pies się zabije na nich :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):slalom z listewek, przecież pies się zabije na nich :evil_lol: co ty : P będzie pięknie! : P Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):co ty : P będzie pięknie! : P lepiej żeby on był z milszego materiału, bo jak pies dobije to nie będzie wesoło :evil_lol: Quote
Recommended Posts