Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
Elooooooooo
żyjesz? ;)

Jesteś juz po tym występie czy jeszcze nie? bo ja mam sklerozę i nie pamiętam kiedy to miało być :evil_lol:

dzisiaj cholera był :angryy:
wyszliśmy, tańczymy tańczymy, muzyka włącza się od początku... leci dalej- znowu sie powtarza od jakiegoś momentu:angryy: oni w tych szkołach to jakieś przedpotopowe sprzęty mają kurde żeby brzydko nie powiedzieć:angryy: w połowie występu nasza trenerka zabrała płytę i wyszła :evil_lol:

a Gram to jest agent.. zostawiłam w misce platki do mleka(bez mleka : P) fitness z czekoladą.. skurczyglut zobaczył że stoją, wywalił miskę i wybrał tylko te płatki z czekoladą, resztę zostawił :evil_lol: on jakiś nałogowiec jeżeli chodzi o czekoladę:roll:

uwaga uwaga, składam podanie do LO:diabloti::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
dzisiaj cholera był :angryy:
wyszliśmy, tańczymy tańczymy, muzyka włącza się od początku... leci dalej- znowu sie powtarza od jakiegoś momentu:angryy: oni w tych szkołach to jakieś przedpotopowe sprzęty mają kurde żeby brzydko nie powiedzieć:angryy: w połowie występu nasza trenerka zabrała płytę i wyszła :evil_lol:

a Gram to jest agent.. zostawiłam w misce platki do mleka(bez mleka : P) fitness z czekoladą.. skurczyglut zobaczył że stoją, wywalił miskę i wybrał tylko te płatki z czekoladą, resztę zostawił :evil_lol: on jakiś nałogowiec jeżeli chodzi o czekoladę:roll:

uwaga uwaga, składam podanie do LO:diabloti::evil_lol:

Katolickiego:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

infers1995 napisał(a):
Katolickiego:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

baaa!

PositiveThought napisał(a):
ogonek jak radarek :loveu:

noo u nas tez się tak z muzyką zdarza xD

LO wybrane? skuces! ja jeszcze mam problemy :p

u nas są 3(no, 4) LO, reszta to tehnika i zawodówki :cool1:

Posted

BBeta napisał(a):
Tylko do jednego? Ja składałam do 3 :diabloti:

No ja też :evil_lol: bo do liceum pierwszego wyboru pewnie i tak sie nie dostanę(na 150 miejsc...249 chętnych), do tego drugiego nawet polowy nie ma ale pewnie pospadają(jak ja, chociaż też wątpię że tam sie dostanę : P) i zostaje jedno, w którym będę na pewno.

smallpati napisał(a):
ja do jednego, najlepsze lic w okolicy :evil_lol: i o dziwo się dostałam :crazyeye:

szczęściara :diabloti:

mam do oddania pieska kundelka podobnego do Cavaliera...:roll:

Posted

aleb napisał(a):
Jeszcze pytasz, wstawiaj :cool3: :multi:

mam takie cuuud miód foteczki z mazur:loveu::loveu:
(teraz się ładują takie pierwsze z brzegu, trzeba w końcu wszystkie pokazać, nie? : P)

no i powtarzam: mam do oddania pieska kundelka podobnego do Cavaliera...:roll:

Posted

Tinka:) napisał(a):
no i powtarzam: mam do oddania pieska kundelka podobnego do Cavaliera...:roll:

A co już sie znudził piesek dziadkowi, czy babcia Marysia kazała oddać?:angryy:

Posted

infers1995 napisał(a):
A co już sie znudził piesek dziadkowi, czy babcia Marysia kazała oddać?:angryy:

dziadek jak dzieciak a babcia też narzeka że psa nie chce... powiedziałam dziadkowi, że się nim zajmę czasem ale domu nowego szukać trzeba... :roll:

Justa napisał(a):
Uwierz - to NIE jest dużo - zobaczysz jaka walka jest o miejsca na studia.. ;)

http://images29.fotosik.pl/216/6eecc144e770bd79.jpg

Mmmm :loveu:

o studiach jeszcze nie myślę w tym sensie : P

a te zdjęcia mi akurat nie wyszło bo Lena się wpiździła zadkiem w kadr:evil_lol: później będzie takie ale bez smyczy ; )

bawiłam się dzisiaj nikonem d40- jestem pewna że NIE chcę tego aparatu :evil_lol:

Posted

cze :loveu:

no Strzecin no trochę większa wiocha :evil_lol:

a ja za miecha już będę miała mojego wymarzonego D80 :loveu:

[ co to za psiak? ]

trochę:diabloti: :evil_lol::evil_lol:

a chociaż masz jakieś pojęcie o lustrzankach?
ja sie przymierzam do analoga, mam nadzieję że jutro/pojutrze już go zakupię...

było już z 1000 razy pisane, to pies mojego brata :roll:

Posted

smallpati napisał(a):
Łiiiii :loveu::loveu:
dziękuje za suprajsa :evil_lol: tyko szkoda że cię nie ma tam
Tańczycie do fajnej muzyki, ale za dużo was, efektowniej byłoby z mniejszą ilością osób ;)

żebyś wiedziała że to suprajs, pani K. dzisiaj zrobiła taki krzyk że ktoś wstawił ten filmik(bo nikt się jej nie zapytał, to jej układy no i nas bo my tańczymy...) powiedziała, że jak do jutro nie zniknie to za wszelką cenę dowie się kto to wstawił... można się przestraszyć :evil_lol:
zwykle ilość osób jest jeszcze większa, ale powoli się ludzie wykruszają więc mniej będzie(oby, bo też mi się nie uśmiecha z tyloma osobami tańczyć, więcej ludzi ma szansę zawalić)
poza tym porobiły się luki(między innymi dlatego, że mnie nie było :evil_lol:) no i słabo widać bo jest bardzo ciemno.
zaraz ładuję zdjęcia :cool3:
no pewnie, że mam :razz: (skromność)
marzę o nim od lat paru, i bardzo denerwują mnie ludzie którzy kupują taki aparat dla szpanu i robią potem obrzydliwe djęcia na automacie z lampą i nazywają to artyzmem, o!
lustrzanki są modne, a mnie to irytuje bardzo :cool1:

[ przepraszam, nie widziałam, ale transportu do Czecina chyba i tak nie załatwisz :evil_lol: ]

ten d40 co się nim bawiłam ma właśnie mój kolega i robi szdjęcia z lampą na automacie przy bardzo jasnym oświetleniu. aparat dostał jego ojciec do drukarki(takiej do zdjęć, jest fotografem)

po co transport?

Posted

czemu cie nie było? o ten występ w szkole na którym miałaś byc i się go bałaś? :mad:
Jak jest tak duzo osób to trudno się skupić na układzie, znacznie lepiej wypada mniejsza ilość, na filmiku słabo widać ale ja bym dała bardziej energiczne ruchy bo troszkę od bitów muzyki odstawaliście ale ogólnie fajnie

Posted

no jakbym jakiś domek znalazła dla malucha...

zdjęcia z występu? :razz:

a, ten piesek... ten jest mojego dziadka, zabrał go zmarzniętego spod sklepu i od początku babcia mu zrzędzi, że ona psa nie chce, jemu się chyba też już znudził. wiecie jak to jest ze starszymi ludźmi... :roll: transportu do szczecina z życiu bym nie załatwiła, żeby tu jeszcze pociągi były...:roll:

zdjęcia Gramcia : P
smallpati napisał(a):
czemu cie nie było? o ten występ w szkole na którym miałaś byc i się go bałaś? :mad:
Jak jest tak duzo osób to trudno się skupić na układzie, znacznie lepiej wypada mniejsza ilość, na filmiku słabo widać ale ja bym dała bardziej energiczne ruchy bo troszkę od bitów muzyki odstawaliście ale ogólnie fajnie

nie, to występ na który mama mnie nie puściła... : /
większość naszego zespołu to ślamazary co to są tylko żeby się pokazać jakie to one fajne są... no i tańczyć nie umieją : P

Posted

Powinniście mieć większą selekcje w wyborze formacji ;) u nas tak robili (ja tam nie tańczyłam bo ja wtedy tylko latyne, ale oni coś podobnego do was, do nich się dostać to masakra)
Kim jest wasza instruktorka? Skończyła szkołę czy co?

Posted

smallpati napisał(a):
Powinniście mieć większą selekcje w wyborze formacji ;) u nas tak robili (ja tam nie tańczyłam bo ja wtedy tylko latyne, ale oni coś podobnego do was, do nich się dostać to masakra)
Kim jest wasza instruktorka? Skończyła szkołę czy co?

nie ma selekcji żadnej, tańczy kto chce, co lepsi i z dłuższym stażem są w starszych grupach.
teraz jest na AWFie, wcześnie to nie wiem, może.. jednak bardzo często jeździ na warsztaty do co lepszych tancerzy, nam też tych co lepszych sprowadza ; )

chwaliłam się już że w wakacje jadę na warsztaty i przyjedzie na parę dni Justyna Lichacy? :loveu::loveu::loveu:
(robi układy w YCD)