Unbelievable Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 ohohoho a tu pajęczyny, w międzyczasie mieliśmy jeszcze jedne pokazy :evil_lol: wstawiam filmiczki na ożywienie [video=youtube;1qofh_23VaM]http://www.youtube.com/watch?v=1qofh_23VaM&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;jyOzxnUxreM]http://www.youtube.com/watch?v=jyOzxnUxreM[/video] Quote
catie Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ten drugi border też twój? Biedna Broom dostaje mniej żarcia:shake: ;) Quote
Unbelievable Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 chwilowo mój ;) dostaje mniej żarcia, bo jest grubasem :evil_lol: Quote
catie Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 A myślałam, ze z jedzeniem to przez oszczędność :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 no skądże. Połowa porcji jej idzie już od jakiegoś miesiąca ;) a Lufs dostaje mega tanią karmę, to i żreć musi więcej, a i tak jest za chudy... Quote
A&L Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Unbelievable']chwilowo mój ;) [B]dostaje mniej żarcia, bo jest grubasem[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Czym jest? :lol: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 W połowie lipca byliśmy we Francji, gdzie na Mistrzostwach Europy we Flyballu zostaliśmy v-ce mistrzami Europy 8 dywizji jako team Gypsies :) Quote
evel Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ja tam bym Wam nie ufała. Na pewno trzymacie wszyscy swoje psy po milion godzin w klatkach, w ich własnych odchodach i w ogóle! :lol: A tak serio - gratulacje ;) Quote
*Monia* Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Przypomniało mi się że mam zdjęcia Brumy z zawodów w Wawie, lepiej późno niż wcale :evil_lol:. Ale z niej małe stworzonko jest ;) Quote
Unbelievable Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='evel']Ja tam bym Wam nie ufała. Na pewno trzymacie wszyscy swoje psy po milion godzin w klatkach, w ich własnych odchodach i w ogóle! :lol: A tak serio - gratulacje ;)[/QUOTE] no pewnie że tak :diabloti: dzięki :) na zawodach mieszkaliśmy koło angoli, których psy całe dnie spędzały w klatkach w samochodach ;) różne są definicje dobroci, jak widać :diabloti: [quote name='*Monia*']Przypomniało mi się że mam zdjęcia Brumy z zawodów w Wawie, lepiej późno niż wcale :evil_lol:. Ale z niej małe stworzonko jest ;) [/QUOTE] jakie cudne zdjęcia :loveu: mogę to pierwsze na maila w większym rozmiarze dostać? martyna.ruminska @gmail.com bez spacji Quote
Unbelievable Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='*Monia*']Odszukałam oryginał i poszło :)[/QUOTE] dziekuję bardzo :loveu: Quote
Talia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Halo Miotły i Szczury :) Martuś, planujesz być na międzynarodowej w Sopocie? Quote
Unbelievable Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Talia']Halo Miotły i Szczury :) Martuś, planujesz być na międzynarodowej w Sopocie?[/QUOTE] raczej się nie wybieram Quote
asiak_kasia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A ja przyszłam Ci tylko powiedzieć, że i tak za mało z psem robisz. A w ogóle to Bruma jest taka...taka wypłowiała! :eviltong: Quote
a_niusia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 chyba powinnas raczej powiedziec, ze nie jest tak wszechstronna jak doberman, co nie... ja juz widzialam na fejsie. super wam poszlo. Quote
asiak_kasia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='a_niusia']chyba powinnas raczej powiedziec, ze nie jest tak wszechstronna jak doberman, co nie... ja juz widzialam na fejsie. super wam poszlo.[/QUOTE] ej to przecież lamerski miękki borderek jest :evil_lol: Quote
omry Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='a_niusia']chyba powinnas raczej powiedziec, ze nie jest tak wszechstronna jak doberman, co nie... ja juz widzialam na fejsie. super wam poszlo.[/QUOTE] Tylko ja jestem taka nie na czasie.. :shake: Bleble gratulacje :razz: Quote
a_niusia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 kurde widze, ze niby czytasz to forum, a w ogole sie nie rozwijasz... nie miekki i lamerski, a nudny i przewidywalny. evolution, babe...:))))))))))) Quote
asiak_kasia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='a_niusia']kurde widze, ze niby czytasz to forum, a w ogole sie nie rozwijasz... nie miekki i lamerski, a nudny i przewidywalny. evolution, babe...:)))))))))))[/QUOTE] no sory, noo... nie nadążam :-( Quote
Unbelievable Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 ciężkie to życie, jak się w końcu nie wie, czy ten pies jest lamerski, wypłowiały, nudny, agresywny, psychotyczny, czy jeszcze jaki, a może wszystko na raz :evil_lol: ENIŁEJ dziękuję za gratulacje :) w ten weekend na DCDC Sopot suk pokazał też że nie jest zajebisty tylko we flyballu, ale też i we frisbee :) zdobyłyśmy 11,5 i 15 :loveu: pkt w super pro toss&fetch (max to 25pkt), ja w tym roku prawie nie ćwiczyłam, więc rzuty moje nie były zbyt fajne, wystartowałam w zasadzie, żeby się obyć ;) w pierwszej rundzie zepsułam tylko jeden rzut, ale rzucałam bardzo asekuracyjnie więc punktów było mniej, następnego dnia inne dyski, inne nastawienie, trochę bardziej popsułam rzuty, za to Brumiś mnie nie zawiodła i złapała prawie wszystko, o ile nie wszystko, nawet te nie do uratowania :loveu: w OGROMNYM upale i duchocie, bez żadnego wiatru. W przyszłym roku podbijamy frisbee :diabloti: Quote
Wola istnienia. Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Unbelievable'] ENIŁEJ dziękuję za gratulacje :) w ten weekend na DCDC Sopot suk pokazał też że nie jest zajebisty tylko we flyballu, ale też i we frisbee :) zdobyłyśmy 11,5 i 15 :loveu: pkt w super pro toss&fetch (max to 25pkt), ja w tym roku prawie nie ćwiczyłam, więc rzuty moje nie były zbyt fajne, wystartowałam w zasadzie, żeby się obyć ;) w pierwszej rundzie zepsułam tylko jeden rzut, ale rzucałam bardzo asekuracyjnie więc punktów było mniej, następnego dnia inne dyski, inne nastawienie, trochę bardziej popsułam rzuty, za to Brumiś mnie nie zawiodła i złapała prawie wszystko, o ile nie wszystko, nawet te nie do uratowania :loveu: w OGROMNYM upale i duchocie, bez żadnego wiatru. W przyszłym roku podbijamy frisbee :diabloti:[/QUOTE] A jakieś nagrania/zdjęcia? :loveu: Quote
Recommended Posts