Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ohohoho a tu pajęczyny, w międzyczasie mieliśmy jeszcze jedne pokazy :evil_lol: wstawiam filmiczki na ożywienie

[video=youtube;1qofh_23VaM]http://www.youtube.com/watch?v=1qofh_23VaM&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;jyOzxnUxreM]http://www.youtube.com/watch?v=jyOzxnUxreM[/video]

Posted

[quote name='Unbelievable']chwilowo mój ;)

[B]dostaje mniej żarcia, bo jest grubasem[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Czym jest? :lol:

• 3 months later...
Posted

Ja tam bym Wam nie ufała. Na pewno trzymacie wszyscy swoje psy po milion godzin w klatkach, w ich własnych odchodach i w ogóle! :lol:

A tak serio - gratulacje ;)

Posted

[quote name='evel']Ja tam bym Wam nie ufała. Na pewno trzymacie wszyscy swoje psy po milion godzin w klatkach, w ich własnych odchodach i w ogóle! :lol:

A tak serio - gratulacje ;)[/QUOTE]
no pewnie że tak :diabloti:
dzięki :)

na zawodach mieszkaliśmy koło angoli, których psy całe dnie spędzały w klatkach w samochodach ;) różne są definicje dobroci, jak widać :diabloti:
[quote name='*Monia*']Przypomniało mi się że mam zdjęcia Brumy z zawodów w Wawie, lepiej późno niż wcale :evil_lol:. Ale z niej małe stworzonko jest ;)
[/QUOTE]
jakie cudne zdjęcia :loveu: mogę to pierwsze na maila w większym rozmiarze dostać? martyna.ruminska @gmail.com bez spacji

Posted

[quote name='a_niusia']chyba powinnas raczej powiedziec, ze nie jest tak wszechstronna jak doberman, co nie...

ja juz widzialam na fejsie. super wam poszlo.[/QUOTE]

ej to przecież lamerski miękki borderek jest :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']chyba powinnas raczej powiedziec, ze nie jest tak wszechstronna jak doberman, co nie...

ja juz widzialam na fejsie. super wam poszlo.[/QUOTE]

Tylko ja jestem taka nie na czasie.. :shake:

Bleble gratulacje :razz:

Posted

[quote name='a_niusia']kurde widze, ze niby czytasz to forum, a w ogole sie nie rozwijasz...

nie miekki i lamerski, a nudny i przewidywalny.

evolution, babe...:)))))))))))[/QUOTE]

no sory, noo... nie nadążam :-(

Posted

ciężkie to życie, jak się w końcu nie wie, czy ten pies jest lamerski, wypłowiały, nudny, agresywny, psychotyczny, czy jeszcze jaki, a może wszystko na raz :evil_lol:

ENIŁEJ

dziękuję za gratulacje :) w ten weekend na DCDC Sopot suk pokazał też że nie jest zajebisty tylko we flyballu, ale też i we frisbee :) zdobyłyśmy 11,5 i 15 :loveu: pkt w super pro toss&fetch (max to 25pkt), ja w tym roku prawie nie ćwiczyłam, więc rzuty moje nie były zbyt fajne, wystartowałam w zasadzie, żeby się obyć ;) w pierwszej rundzie zepsułam tylko jeden rzut, ale rzucałam bardzo asekuracyjnie więc punktów było mniej, następnego dnia inne dyski, inne nastawienie, trochę bardziej popsułam rzuty, za to Brumiś mnie nie zawiodła i złapała prawie wszystko, o ile nie wszystko, nawet te nie do uratowania :loveu: w OGROMNYM upale i duchocie, bez żadnego wiatru. W przyszłym roku podbijamy frisbee :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']
ENIŁEJ

dziękuję za gratulacje :) w ten weekend na DCDC Sopot suk pokazał też że nie jest zajebisty tylko we flyballu, ale też i we frisbee :) zdobyłyśmy 11,5 i 15 :loveu: pkt w super pro toss&fetch (max to 25pkt), ja w tym roku prawie nie ćwiczyłam, więc rzuty moje nie były zbyt fajne, wystartowałam w zasadzie, żeby się obyć ;) w pierwszej rundzie zepsułam tylko jeden rzut, ale rzucałam bardzo asekuracyjnie więc punktów było mniej, następnego dnia inne dyski, inne nastawienie, trochę bardziej popsułam rzuty, za to Brumiś mnie nie zawiodła i złapała prawie wszystko, o ile nie wszystko, nawet te nie do uratowania :loveu: w OGROMNYM upale i duchocie, bez żadnego wiatru. W przyszłym roku podbijamy frisbee :diabloti:[/QUOTE]

A jakieś nagrania/zdjęcia? :loveu: