Unbelievable Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Amber']Zabawy w skateparku są fajne. Ja niestety mam cały w betonie, toteż ograniczam się do rzucania piłki na rampie... Choć to też ryzykowne, bo Jari się wali łbem w ścianę, a jak stoi taka metalowa rampa na środku to jest prawie pewne, że on w nią wleci... Chciałabym mieć taki "bezpieczny" skatepark z gąbką i piaskiem wszędzie, ale to raczej niemożliwe ze względu na innych użytkowników :evil_lol:[/QUOTE] no zbyt bezpieczne to nie jest, dlatego tylko parę razy jej pozwoliłam wbiec, i to tylko dlatego, że jakoś całkiem mądrze zbiegała jak na nią :evil_lol: ale fakt, super sprawa. W gdańsku jest sporo takich miejsc ;) fajnych placów zabaw, przeszkód. Zaraz obok tej rampy są np. przeszkody z opon, po której też psy śmigały [quote name='Asiaczek']Ja tez ząłuję, że w mojej okolicy nie ma takiej "przeszkody". Pewnie baski-babaski chetnie sobie poćwiczyły:) Pzdr.[/QUOTE] pewnie by się coś znalazło, trzeba być kreatywnym ;) [quote name='Plutowa']Nie powiem, że suka nie jest zarąbista. Po obczajeniu filmików zdjęć, zapowiada się imponująco :D Co do linczu, dogomania jest dobrym miejscem, wystarczy ogłosić się w odpowiednim dziale ;) Czekamy na filmik frisbee! Albo zalinkowanie, jeśli przeoczyliśmy :)[/QUOTE] jakoś nie mam potrzeby ogłaszania się na dogo :diabloti: czekam, aż cioteczki same odkryją :evil_lol: wedle życzenia, filmik z dzisiaj ;) ona zdecydowanie potrzebuje lepszego właściciela, bo ja z moim ogarnięciem... no, słabo :evil_lol: szczególnie dzisiaj rzuty- masakra, zimno na dworze, palce zamarzają, ale cośtam wyszło ;) [video=youtube;y6_18yQNs64]http://www.youtube.com/watch?v=y6_18yQNs64[/video] Quote
Naklejka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='Naklejka']Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong: dzięki ;) jeszcze dużo pracy przede mną :diabloti: ale dojdziemy do doskonałości i będziemy mistrzami świata :loveu::evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='Naklejka']Moim zdaniem super Wam idzie :loveu: A co do właścicieli, to to ja jestem totalną dupą i to mój pies powinien zażyczyć sobie kogoś innego :eviltong:[/QUOTE] Spoko, mój też jakby miał inną pańcią to byłby mega wyrąbistym pudelkiem :cool3: A tak to jest tylko fajny xd Quote
Asiaczek Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Totez jestem kreatywna i wynajduje różnego rodzaju przeszkody dla basków i spacery stają się ciekawsze... Pzdr. Quote
asiak_kasia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Mina Grama ma tylko jeden przekaz "gardzę tobą plebsie!" :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Bruma "no weeeeeeeź się pobaw" Quote
Justa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Super filmik ! Kurcze jakie te borderki są giętkie.. :p Quote
Bellis_perennis Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Super Wam idzie a Brum jest piękny :loveu: bordery to na prawdę jedna z najfajniejszych ras :loveu: Jako, że ja frisbowo bardzo początkująca będę śledzić Wasze postępy. Quote
Unbelievable Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Aleksandrossa napisał(a):Spoko, mój też jakby miał inną pańcią to byłby mega wyrąbistym pudelkiem :cool3: A tak to jest tylko fajny xd cóż, właściciela się nie wybiera :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Totez jestem kreatywna i wynajduje różnego rodzaju przeszkody dla basków i spacery stają się ciekawsze... Pzdr. no i super, tak być powinno ;) asiak_kasia napisał(a):Mina Grama ma tylko jeden przekaz "gardzę tobą plebsie!" :evil_lol: No, on niby tak gardzi nią i jej nienawidzi, ale w tajemnicy powiem, że nawet się PRZYTULALI parę razy :grins: już nie mówię o tym, że on ją ciągle do zabawy zaczepia, dziad durny :evil_lol: FredziaFredzia napisał(a):Bruma "no weeeeeeeź się pobaw" to było raczej "a czeeemu ty chodzisz po kanaaapie a ja nie moooogeeeee" Justa napisał(a):Super filmik ! Kurcze jakie te borderki są giętkie.. :p są są, ale nie wszystkie :diabloti: Bellis_perennis napisał(a):Super Wam idzie a Brum jest piękny :loveu: bordery to na prawdę jedna z najfajniejszych ras :loveu: Jako, że ja frisbowo bardzo początkująca będę śledzić Wasze postępy. dzięki ;) trochę niewiele się tu dzieje, no ale :evil_lol: dla odmiany kilka sekund Grama ;) żebym jeszcze umiała rzucać :evil_lol: [video=youtube_share;ywHQ4HvRQ1Q]http://youtu.be/ywHQ4HvRQ1Q[/video] Quote
Justa Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ja tu się zbieram do oglądania, a tu już koniec :mdleje: Quote
Unbelievable Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Justa napisał(a):Ja tu się zbieram do oglądania, a tu już koniec :mdleje: no niestety, to co nagrałam trwało dwie minuty, ale tylko tyle nadaje się do obejrzenia :evil_lol: mam jeszcze raz napisać o tragicznych rzutach? :evil_lol: Quote
dog193 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nie może być tak źle :diabloti: Kochany :loveu: Quote
Bellis_perennis Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Unbelievable napisał(a):mam jeszcze raz napisać o tragicznych rzutach? :evil_lol: Nom widać, że dysk się chwieje w locie ale przecież nie od razu Rzym zbudowano i trza ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :D jestem pewna, że z czasem będzie o wiele lepiej. Ja w ogóle nie potrafię rzucać dlatego tego nie robię i jestem na poziomie rollerów :oops: no ale sucz ma 10,5miesiąca więc nie ma się gdzie spieszyć (stawy). Czekam na warsztaty frisbowe :p z filmików to się nie nauczę ktoś mi musi pokazać łopatologicznie ;) Quote
Unbelievable Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Pochwalę się, a co :diabloti: Quote
Justa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Mmmm.. :loveu: Zazdroszczę ! D80 też już staruszek zaczyna niedomagać.. Quote
*Monia* Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Zdjęciami byś się pochwaliła a nie aparatem :eviltong: Quote
Victoria Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='*Monia*']Zdjęciami byś się pochwaliła a nie aparatem :eviltong:[/QUOTE] popieram :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 dzisiaj dopiero dałam radę coś pofocić :< muszę się pożalić- nie ogarniam tych trybów ustawiania ostrości! kurde, w moim kochanym d70, były ze 4 możliwości- albo AF-S, albo AF-C, i system automatycznego wyboru punktu, albo manualnego. A tu kurde, jakieś 3d, detekcja ruchu, 1 pole, 9 pól, 39 i cholera wie co jeszcze :mdleje: trochę potrwa, zanim przeskoczę o 15 lat w technice :evil_lol: jeszcze na dodatek nie ustawiłam sobie ekranu, i wszystkie zdjęcia miałam za jasne :/ [IMG]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1560476_796398783709167_1857296133_n.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 film jest! [URL]https://www.facebook.com/frisbeedlapsa/posts/702029303153411[/URL] do zagłosowania :diabloti: co tam, że pies nie widział talerzy ani porządnego spaceru od miesiąca, trza było się wziąć w garść! :evil_lol: Quote
Olson Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 oo, widzę że nowa pucha. chociaż myślałam, że zdecydujesz się jednak na d7000/d7100. ;) Quote
Unbelievable Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='Olson']oo, widzę że nowa pucha. chociaż myślałam, że zdecydujesz się jednak na d7000/d7100. ;)[/QUOTE] ja też tak myślałam ;) ale jednak- ponad 1000zł różnicy ;) ogólnie- wygrała wielkość, cena i to, że mimo wszystko, AF ma ten aparacik jak d7100, filmiki kręci nawet lepiej. Boli mnie to, że nie mam górnego wyświetlacza, silniczka i dwóch kółek nastaw :evil_lol: ale myślę że i tak wystarczy. Jako, że przed chwileczką weszłam do domu, i okazało się, że suczy w klatce nie zamknęłam :evil_lol: to mogę się pochwalić, że dziecko przez kilka ładnych godzin nie zrobiło NIC :loveu: a zwykle wyciągała śmieci z kosza i wylizywała sobie ;) wczoraj mieliśmy pierwszy trening flyballu po 2 miesiącach przerwy i, oczywiście, wszystko idealnie, najszybciej, najlepiej, bez błędów. I na hali, końskiej, gdzie ona chyba nigdy konia z bliska nie widziała :evil_lol: nie zrobiło jej to w ogóle, ani hałas, ani piasko-miał, ani końskie kupy, ani milion koni mijanych po drodze, ani kilkanaście szczekających i biegających psów ;) moją sesję też przeżyła nadzwyczaj dobrze- przez bity miesiąc nie miała więcej niż 2-3 porządne spacery, tylko siedziała w domu i ewentualnie jakieś szybkie frisbee, bo tak najłatwiej pieska zmęczyć. Gdyby nie wcześniejsze moje przejścia z nią, powiedziałabym, że to pies idealny ;) [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1/1607054_796398747042504_621162422_n.jpg[/IMG] Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 czy mi się tylko wydaje, czy Brumsztyl przybrał trochę? Kwestia kłaka zimowego? a ja od nowa przerabiam klatkowanie, bo mamy po przeprowadzce mały regres. Sucza siedzi w klatce spokojnie, położy się w jednym miejscu, ale drze ryj :roll: I zupełnie nie kumam w czym rzecz? I co spartoliłam przy klatce? Może to być wpływ tego, że Joko została u teściów, a Pola z nami? Quote
Unbelievable Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='asiak_kasia']czy mi się tylko wydaje, czy Brumsztyl przybrał trochę? Kwestia kłaka zimowego? a ja od nowa przerabiam klatkowanie, bo mamy po przeprowadzce mały regres. Sucza siedzi w klatce spokojnie, położy się w jednym miejscu, ale drze ryj :roll: I zupełnie nie kumam w czym rzecz? I co spartoliłam przy klatce? Może to być wpływ tego, że Joko została u teściów, a Pola z nami?[/QUOTE] przytyła, kłaka zimowego nie ma, bo jej wyczesałam :evil_lol: po leczeniu zaczęła normalnie przybierać ;) oj nie wiem, bardziej obstawiam nowe miejsce i niepokój ;) musisz wiedzieć co się zmieniło oprócz tego, że nie ma Joko, system wychodzenia, czynności które wykonujesz z psem, bez psa, bo to może robić dużą różnicę Quote
Recommended Posts