Fauka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 To rób hodowlanke i małe borderki :diabloti: Quote
Justa Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Bardzo się cieszę, napiszę i tutaj :) Zwłaszcza biorąc pod uwagę problemy wśród rodzeństwa. Quote
Unbelievable Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Fauka']To rób hodowlanke i małe borderki :diabloti: nie :diabloti: [quote name='Justa']Bardzo się cieszę, napiszę i tutaj :) Zwłaszcza biorąc pod uwagę problemy wśród rodzeństwa. dziękuję :loveu: ja też się bardzo cieszę i trochę wiedziałam, że nie może być inaczej, ale też się bałam co może w niej siedzieć :) pies zaginający czasoprzestrzeń :grins: moje psy chyba powinny napisać poradnik " Jak zawsze ładnie wyjść na zdjęciu, nawet jak się zapierdziela jak dziki szatan i nie widzi świata poza torem" :evil_lol: i nowa Brumsztyla adresówka :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 od gadżeciaków :loveu: chociaż szczerze mówiąc to teraz już wiem, czemu wolę pleksi ;) nie wydaje z siebie dźwięków :diabloti: Quote
Olson Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 adresówka śliczna. ja teraz czekam na naszą od gażeciaków z DONkiem. :loveu: Quote
evel Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Kawał czasu :) Oby następne siedem, i kolejne, i kolejne... ;) Quote
motyleqq Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 kocham go :loveu::loveu: jest naj naj naj piękny :loveu: Quote
Okamia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Vectra']cholerny czas , leci tak szybko[/QUOTE] Co prawda to prawda :roll: Martyna ani się nie obejrzysz a Was 10 razem stuknie ;) Quote
Vectra Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 24 listopada , będzie 11 lat z Lalką :crazyeye: a dopiero taka wysuszona , przerażona glizda była. 7 lat temu , była potwierdzona ciąża , nie byle jaka :diabloti: w brzuchu był Franio. a 4 lata temu , w brzuchu był Rekin :evil_lol: no i co pisałam u mnie , 6 lat i drugą noc , jest u mnie Klementyna leci czas leci ... co oznacza , że już za 10 miesięcy ... będzie 18 rocznica moich 18 urodzin :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 moja najmłodsza siostra 13 października 2002 się urodziła, a teraz jest już starym koniem, który uczy się matmy : P pamiętam, że jak byłam na porodówce u mamy, to padał śnieg... byłam w podstawówce wtedy ;) 10 lat miałam ;) za 1,5 miesiąca Brumie stukną 2 lata... 3 tygodnie temu byłam wolnym człowiekiem i bardzo się nudziłam mając wakacje : P okrutnie ten czas ucieka, nie wiadomo kiedy, szczególnie jak się lata, i robi co chwila COŚ, nie obejrzysz się a tu pyk.... i kolejny dzień, tydzień, miesiąc, rok minął ;) tak to jest właśnie Quote
Asiaczek Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Moje pierwsze basenji urodzone u mnie .... maja juz prawie 13 lat... eh... Pzdr. Quote
Unbelievable Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 dla tych co nie mają fb, latające czarne futro i czarny ryj :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Kurcze, jaka ona ładna jest :loveu: Może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie niektóre bordery wyglądają tak...kundlowato. A Broom jest dla mnie idealna :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Vectra']biały w czarne łatki :diabloti: czarne podniebienie, czarna dziura w mózgu, te białe to tylko dla niepoznaki :diabloti: [quote name='Aleksandrossa']Kurcze, jaka ona ładna jest :loveu: Może to dziwnie zabrzmi, ale dla mnie niektóre bordery wyglądają tak...kundlowato. A Broom jest dla mnie idealna :loveu: dziękujemy :loveu: Brumiś skończyła 2 lata tydzień temu ;) nie wiem jak to się stało, że nie wrzuciłam tutaj nic z tej okazji, więc jest spóźniony filmik [video=youtube;TCSap4a5q0Y]http://www.youtube.com/watch?v=TCSap4a5q0Y[/video] I kroniki komórkowe :diabloti: Quote
A&L Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ona ma cudowny ryj :loveu: I jak, był już lincz? :razz: Chyba wiesz, co mam na myśli ;) Quote
Unbelievable Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='A&L']Ona ma cudowny ryj :loveu: I jak, był już lincz? :razz: Chyba wiesz, co mam na myśli ;)[/QUOTE] na razie jeszcze nie, ale ciągle czekam ;) kolejny filmik mimo, że nikt się nie interesuje, pfy :grins: [video=youtube_share;Q0Y2KoGhiis]http://youtu.be/Q0Y2KoGhiis[/video] Quote
Amber Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Zabawy w skateparku są fajne. Ja niestety mam cały w betonie, toteż ograniczam się do rzucania piłki na rampie... Choć to też ryzykowne, bo Jari się wali łbem w ścianę, a jak stoi taka metalowa rampa na środku to jest prawie pewne, że on w nią wleci... Chciałabym mieć taki "bezpieczny" skatepark z gąbką i piaskiem wszędzie, ale to raczej niemożliwe ze względu na innych użytkowników :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja tez ząłuję, że w mojej okolicy nie ma takiej "przeszkody". Pewnie baski-babaski chetnie sobie poćwiczyły:) Pzdr. Quote
Plutowa Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Nie powiem, że suka nie jest zarąbista. Po obczajeniu filmików zdjęć, zapowiada się imponująco :D Co do linczu, dogomania jest dobrym miejscem, wystarczy ogłosić się w odpowiednim dziale ;) Czekamy na filmik frisbee! Albo zalinkowanie, jeśli przeoczyliśmy :) Quote
Recommended Posts