motyleqq Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 gratulujemy, a posążek bardzo ładny jest :cool3: Quote
a_niusia Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 ja tez gratuluje. postaw se nad telewizorem. wczoraj moj chlopak u nas postawil kilka posazkow i to wyglada jak u cyganow. Quote
dog193 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Fajnie, gratuluję :) Tylko uważaj teraz, bo nie wiem jak u was, ale kiedy mój pies ocieka zajebistością, to za chwile wywija taki numer, że nadrabia to z nawiązką :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 No widzisz! A tak marudziłaś :diabloti: nie doceniasz swojego pieska z dałnem :loveu: pamiętaj, że one są zawsze bardziej utalentowane od przeciętniaków :evil_lol: Cieszymy się Waszym sukcesem! Quote
omry Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 dog193 napisał(a):Tylko uważaj teraz, bo nie wiem jak u was, ale kiedy mój pies ocieka zajebistością, to za chwile wywija taki numer, że nadrabia to z nawiązką :diabloti: O to to to :diabloti: Ale gratulacje, jesteśmy z Was dumni :razz: Quote
Unbelievable Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 dzięki za gratulacje :) posążka nie mam gdzie postawić :placz: telewizora nie mam :( Ewka, nie kracz, bo w czapę :diabloti: tfu tfu, Brum dawno nic nie odwaliłam tfu tfu. No, chciała polecieć do kilku psów, ale się odwoływała na szczęście :siara: dziubdziuś na wiosennym spacerku na torze flyballowym Quote
Justa Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Gratulacje :loveu: W związku z powyższym zdjęciem jakoś tak coś mi się przypomniało.. Quote
Unbelievable Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Justa napisał(a):Gratulacje :loveu: W związku z powyższym zdjęciem jakoś tak coś mi się przypomniało.. ona już wiedziała co będzie robić w przyszłości :evil_lol: mam filmiki! jaram się :evil_lol: no i gratka dla fanów moich dźwięków wydawanych do psów :diabloti: [video=youtube;KsjT3u03C40]https://www.youtube.com/watch?v=KsjT3u03C40[/video] [video=youtube_share;fsAuQVaK5Dg]http://youtu.be/fsAuQVaK5Dg[/video] Quote
omry Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Szybka skubana :razz: Szkoda, że u nas tego nie ma, akurat zabawa dla kurzyny :) Quote
Unbelievable Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 nawet nie chyba :diabloti: na treningach miała najlepszy czas 4,32s, co pewnie niewiele wam mówi, ale najszybsze psy mają poniżej 4 sekund ;) Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 poniżej 4 sekund w jedną i drugą stronę? nieźle :lol: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Teraz dopiero filmiki obejrzałam i jestem pod wrażeniem jak ona zasuwa :crazyeye: niezłą masz sprinterkę :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 no, daje radę :diabloti: będzie szybciej :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 czemu zawsze jak mam jakieś zdjęcia nikt się nie odzywa :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jak to nikt :eviltong: to kiedy kolejne zawody ? Quote
Unbelievable Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 o właśnie! nie pochwaliłam się, że będziemy mieć pokaz 2 maja w Sopocie na monciaku, flyball i... frisbee :mdleje: (na które sama się zgłosiłam, a teraz się boję :evil_lol:) https://www.facebook.com/events/524359154270023/ w weekend, znaczy jutro, mamy semi frisbee LADC zawody jakieś przewidywane na 30 czerwca :) w warszawie, dog games summer w sierpniu na bank DCDC w Sopocie do tego chyba 19 maja też mamy pokaz w Sopocie Kamienny Potok, na jakiejś psiej imprezie i to tyle :diabloti: trochę się popokazujemy z Brumsztylem ;) i to jest to, czego ja chciałam odkąd zaczęłam się interesować psimi sportami :loveu: w końcu mam psa który nie blokuje moich ambicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Unbelievable'] w końcu mam psa który nie blokuje moich ambicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Grami jest smutny i płacze w kontku :shake: :evil_lol: Fajnie, że coś robicie :D Odkąd mój pies się w miarę ogarnął to ciągle coś myślę o zawodach, ale daleko nam jeszcze do tego :lol: Póki co ćwiczę poszczególne elementy, vaulty nam już coraz lepiej wychodzą, kombinuję już jakiś wstęp do freestyle, ale to jeszcze wszystko u nas raczkuje. No i trzeba dodać, że backhandy łapie tylko wtedy, kiedy ja wybitnie dobrze rzucę, w innym wypadku wyskakuje za szybko, odbija zębami albo głową i takie tam :evil_lol: A u Brumy jak to wygląda? Pokazałabyś jakiś frisbowy filmik! Quote
a_niusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 to nie jest modne na dogo, zeby pies twoj bawil sie z innymi, wiec nie ma komentarzy:loveu: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='dog193']Grami jest smutny i płacze w kontku :shake: :evil_lol: Fajnie, że coś robicie :D Odkąd mój pies się w miarę ogarnął to ciągle coś myślę o zawodach, ale daleko nam jeszcze do tego :lol: Póki co ćwiczę poszczególne elementy, vaulty nam już coraz lepiej wychodzą, kombinuję już jakiś wstęp do freestyle, ale to jeszcze wszystko u nas raczkuje. No i trzeba dodać, że backhandy łapie tylko wtedy, kiedy ja wybitnie dobrze rzucę, w innym wypadku wyskakuje za szybko, odbija zębami albo głową i takie tam :evil_lol: A u Brumy jak to wygląda? Pokazałabyś jakiś frisbowy filmik! no, bo Gramuś jest biedny i niekochany. W przyszłym tygodniu jedzie do Holandii :mdleje: filmik możliwe, że będzie z pokazu, chociaż jestem ciekawa, jak bardzo spieprzę mojemu psu wszystkie rzuty :evil_lol: Brumie też muszę rzucać idealnie, żeby się nie zabiła. Od dwóch dni robię z nią ćwiczonko które sobie wymyśliłam, znaczy każę jej ominąć mnie i złapać dysk trzymany przeze mnie w powietrzu, takie jakby ćwiczenie na skok-wyskok, w sensie musi wyskoczyć prawie z miejsca, a ja mogę ją nakierować żeby ładniej spadła. No i po kilku takich wyskokach DUŻO lepiej łapie backhandy, dużo więcej skacze i lepiej spada. Pewnie się piesa rozgrzewa po prostu : P No i mi się jakoś lepiej rzuca odkąd się rozruszałam po zimie :) a już traciłam wiarę w to, że moje zdolności jednak się jeszcze gdzieś zachowały :evil_lol: voulty od brzucha, biodra, Brum robi zajebiście po prostu, w 90% spada na wszystkie łapska, w 10% na przednie, a w reszcie łamie sobie wszystkie nóżki :evil_lol: flipy robi fajne o ile jej dobrze rzucę, czyli zupełnie inaczej niż Gramowi :evil_lol: jak jej rzucę jak jemu to jest armagedon [quote name='a_niusia']to nie jest modne na dogo, zeby pies twoj bawil sie z innymi, wiec nie ma komentarzy:loveu: a ja właśnie myślałam że to modne :placz: żeby dawać pieskowi radość z życia a nie tylko ta musztra :placz: no i jeszcze muszę pochwalić piesę, że wczoraj rzucałam łipecikowi trochę, a Brum sobie leżała bez przywiązywania ani niczego, przed! jej rzucaniem, i tylko kilka razy wstała, a tak to leżała prawie grzecznie jak ja biegałam i piszczałam do Rataty :loveu::loveu::loveu: Quote
Squ Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Może wpadnę was zobaczyć tego 2 maja :) Wiesz dokładnie o której godzinie zaczynacie? Quote
Recommended Posts