Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I Brumkę ,która bardzo by chciała wyjść z wody ,ale COŚ jej na to nie pozwala więc stoi ,telepie się jak idiotka i sama nie wie co ma ze sobą począć.
Luc Brumę tak pokochał ,że bez obaw moglibyśmy ich zostawić samych w pokoju:)

Posted

[quote name='Vectra']poczwarki paniemiecki i bołdełowy :diabloti:

a gdzie biedny , malutki , porzucony , niekochany , niewychowany terrierek ? :mad:[/QUOTE]
Przecież został porzucony, bo Martyna sobie nowego pieska sprawiła i stary zużyty poszedł w odstawkę.

Dawaj więcej zdjęć!

Posted

[quote name='Unbelievable']Nie moglibyśmy tylko mogliśmy, przecież zostawali razem i się napierdzielali :evil_lol:

nikt nas nie kocha, chlip chlip, a ja tyle zdjęciuszek mam

[/QUOTE]

Ja już pisać nie umiem.:shake:

Nie moge patrzeć na ten Lucasowy kręgosłup.fale dunaju...

Posted

Zgolić, pfy, jeszcze czego :diabloti: nie po to walczyłam z furminatorem, nożyczkami i degażówkami żeby ją teraz golić :diabloti: ale byłaby straszliwie brzydka
Teraz jeszcze Brum schudła bo nie miałam kiedy jej dawać wszystkich porcji karmy, a jakbym dała na raz to by mi pół mieszkania pewnie zasrała ;) i starczył tydzień na jakichś 2/3 porcji żeby jej żebra i kręgosłup dosłownie wychodziły :loveu:

w ogóle po tej wodzie morskiej jak już wyschnie to jest 2x szersza :mdleje: nic tylko zgłaszać na szoła