Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

whippet ;) wydaje mi się że ona się nazywa Ratajka Charci Zapał, ale nie daję sobie ręki uciąć :diabloti: generalnie jest przegenialna, grzeczniutka, spokojna i zarąbiście nastawiona na człowieka :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
whippet ;) wydaje mi się że ona się nazywa Ratajka Charci Zapał, ale nie daję sobie ręki uciąć :diabloti: generalnie jest przegenialna, grzeczniutka, spokojna i zarąbiście nastawiona na człowieka :loveu:
I do tego śliczna :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Spełniasz się w roli fryzjera? :razz:

zdecydowanie :evil_lol: chcę jej jeszcze przystrzyc kryzę przy głowie i uszach ale to jest elektryczny piesek i wcale a wcale jej się to nie podoba :grins: ale dam radę :diabloti: czesać też się nie dawała :diabloti:
evel napisał(a):
No ba, dla ptaszków! :grins:

przecież nic się nie może zmarnować :grins:
padł pomysł ukręcenia z tego dreadów :evil_lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
zdecydowanie :evil_lol: chcę jej jeszcze przystrzyc kryzę przy głowie i uszach ale to jest elektryczny piesek i wcale a wcale jej się to nie podoba :grins: ale dam radę :diabloti: czesać też się nie dawała :diabloti:

Mam nadzieję, że masz degażówki :diabloti:

Posted

Kolega mi kiedyś wspominał że zajmuje się tworzeniem stron, jakby co mogę Ci kontakt podesłać.

Bruma obcięta wygląda super, od razu inny pies a nie taki kudłacz :eviltong:

Posted

*Monia* napisał(a):
Kolega mi kiedyś wspominał że zajmuje się tworzeniem stron, jakby co mogę Ci kontakt podesłać.

Bruma obcięta wygląda super, od razu inny pies a nie taki kudłacz :eviltong:

no mi trzeba kogoś kto robi profesjonalne firmowe strony ;)

[video=youtube_share;GnLCk64Yv3M]http://youtu.be/GnLCk64Yv3M[/video]

Posted

Doginka napisał(a):
Ale Grami trzyma przepięknie uszka:loveu:

oj tak, uszom nie można nic zarzucić :)

Amber napisał(a):
Strasznie dziecinny masz głos... (pasuje do reszty) :p :lol:

A na serio to urocze te twoje psiska :)

:evil_lol:
chyba tak normalnie nie mam aż tak dziecinnego, wydaje mi się że ja po prostu do psów gadam jak do dzieci i tak wychodzi ;)

są przekochane jak mnie nie wkurzają ;) w końcu miałam brumę na lince na spacerze z gramem i w końcu zaczęła łapać mózg jak się wypieprzyła parę razy na plecy bo leciała przed siebie jak debil :) jeszcze parę-paręnaście takich spacerów i powinno być ok.
A Gramuś był wyjątkowo grzeczny i jak uciekł dwa razy to po kilku minutach na wołanie wracał, mój nieposłuszny pies :diabloti: z resztą mam jakieś filmiki jeszcze z cyklu bołdeł bez mózgu plus uciekający terrier, tylko muszę je okroić i obejrzeć

Posted

Z tym głosem bo był żart oczywiście, masz normalny ton ;)

Idąc za twoim przykładem też powinnam nakręcić film pt. kretyński doberman + jamnik bez mózgu :grins: