Agnes Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Jak dla mnie szkoda kasy po prostu na zabawki Konga, reklama dzwignia handlu ot co ;) Juz nie zasmiecam ;) Quote
Unbelievable Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Pragnę się pochwalić, iż Bruma właśnie leży ze mną grzecznie w łóżku, nie ciamka, nie jęczy i nie sika :loveu: wczoraj byliśmy na trochę frisbee i mam genialnego psa :diabloti: poza tym że nie trafia w dyski ;) no i już mnie tak nie wkurza, więc wzięłam się za sztuczki, dostawianie do nogi i takie tam inne rzeczy, idzie całkiem ciekawie, po 3 sesji zczaiła że ma tyłek obrócić tak żeby znaleźć się przy nodze :diabloti: jestem ciekawa jak pójdzie dalej a ja tonę w całkach potrójnych, reduktorach walcowych, wykresach żelazo cementyt i takich tam :loveu: Quote
Justa Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Zdawaj tą sesję i wbijaj z Brumiczkiem do Warszawy :razz: Quote
Unbelievable Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Justa']Zdawaj tą sesję i wbijaj z Brumiczkiem do Warszawy :razz:[/QUOTE] na razie się nie zapowiada, totalny brak czasu z jednej i drugiej strony :( ale mam nadzieję że się uda jak już się ogarnie wszystko Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Unbelievable']a ja tonę w całkach potrójnych, reduktorach walcowych, wykresach żelazo cementyt i takich tam :loveu:[/QUOTE] bleeeeeeeeeeeeeeeh Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Unbelievable'] a ja tonę w całkach potrójnych, reduktorach walcowych, wykresach żelazo cementyt i takich tam :loveu:[/QUOTE] ...brzmi obrzydliwie... pzdr. Quote
Unbelievable Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 (edited) [video=youtube;aQma7aQ2Geo]http://www.youtube.com/watch?v=aQma7aQ2Geo&feature=share[/video] i kto jest genialnym borderem, no kto? :evil_lol: https://www.facebook.com/martyncia.blebluchozaurusrexus/posts/105627479575285?notif_t=like ewentualnie tutaj, bo może nie działać na jutubie, jakieś dziwne akcje odwala [FONT=Verdana]tak w ogóle to zapomniałam napisać, że ze specjalną dedykacją dla Justy :diabloti: [/FONT] Edited May 17, 2012 by Unbelievable Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja mam mało wspólnego ze sztuczkami i dlatego ni wujka nie rozumiem, co border przez 2 minuty usiłował zrobic... sorki... pzdr. Quote
WeronikaM Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/11MArCA2012/DSC_7095copy.jpg piękna dziewczynka :D witam pierwszy raz i na pewno nie ostatni :D:D :hand: Quote
Pestka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Unbelievable'] i wagę modelki :evil_lol: od miesiąca waży cały czas tyle samo- 10,5kg :loveu:[/QUOTE] Ja bym chciala żeby mój szczeniak w wieku Brum tyle wazył, ale na to się nie zapowiada, bo nie ma nawet czterech miechów a przeszedł niedawno 8kg :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Pestka']Ja bym chciala żeby mój szczeniak w wieku Brum tyle wazył, ale na to się nie zapowiada, bo nie ma nawet czterech miechów a przeszedł niedawno 8kg :diabloti:[/QUOTE] no zbyt lekkich ras to ty sobie nie wybrałaś :diabloti: i dlatego mnie cattle dogi i aussie zupełnie nie interesują jak tak ją wzięłam ostatnio na ręce, to się wydawała lżejsza od grama :evil_lol: nakolankowy borderek :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Na prawdę nie wiem co bym zrobiła bez balkonu :evil_lol: ona całe dnie na nim przesiaduje, wygrzeje się, zmęczy odpoczywaniem i mam spokój :diabloti: Quote
evel Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Zazdroszczę wszystkim posiadającym psy, które mogą sobie siedzieć całymi dniami na balkonie. Moja nie może, bo drze ryja na psy przy wtórze owczarki z klatki obok i podstarzałego zidiociałego psa z góry :roll: Quote
Pestka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Unbelievable']no zbyt lekkich ras to ty sobie nie wybrałaś :diabloti: i dlatego mnie cattle dogi i aussie zupełnie nie interesują jak tak ją wzięłam ostatnio na ręce, to się wydawała lżejsza od grama :evil_lol: nakolankowy borderek :loveu:[/QUOTE] Ano taki urok tych psów :evil_lol: Chociaz cattle wcale nie sa ciężkie, ja bym bardziej powiedziała, że "mocne", za to aussiki mogą być cięższe. No zobaczymy co to będzie, mi by pasowało 17-20kg, ale 25 to też płakać nie będę :evil_lol: Ja ogólnie wolę psy średnie-większe, najlepiej takie żeby podając smaczka nie trzeba było się schylać :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='evel']Zazdroszczę wszystkim posiadającym psy, które mogą sobie siedzieć całymi dniami na balkonie. Moja nie może, bo drze ryja na psy przy wtórze owczarki z klatki obok i podstarzałego zidiociałego psa z góry :roll:[/QUOTE] Ona na szczęście zupełnie w poważaniu ma to co się dzieje poza balkonem, tylko obserwuje, dzisiaj jej spadł z góry na łeb srubokręt(:roll:) i nawet się nie obejrzała :evil_lol: balkon powoduje w niej jakiś dziwny wewnęrzny spokój niespotykany nigdzie indziej :diabloti: serio, cały dzień tam leży, łazi w kółko, wącha, paczy, ogląda, jak jakiś mops za przeproszeniem :diabloti: Gram na balkon wejdzie i wyjdzie, dla niego na tym się kończy jego funkcjonalność :evil_lol: Gramosiostra też szczekała na balkonie, parę razy dostała dyskami Fishera i już nie szczeka ;) [quote name='Pestka']Ano taki urok tych psów :evil_lol: Chociaz cattle wcale nie sa ciężkie, ja bym bardziej powiedziała, że "mocne", za to aussiki mogą być cięższe. No zobaczymy co to będzie, mi by pasowało 17-20kg, ale 25 to też płakać nie będę :evil_lol: Ja ogólnie wolę psy średnie-większe, najlepiej takie żeby podając smaczka nie trzeba było się schylać :diabloti:[/QUOTE] a ja nie lubię dużych psów, a już na pewno na ten moment nie mogłabym mieć takiego, który waży więcej niż 16-17kg, mam nadzieję że Bruma do tylu nie dojdzie Quote
Pestka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Kwestia gustu, chociaz nie powiem taka Brumiasta to bym nie pogardziła :loveu:, bo upodobania upodobaniami, ja kiedyś też chciałam psa w typie fajnego, lekkiego "szczurka", ale mi się odmieniło, co nie znaczy, że nie podobaja mi się takie psy :cool3: Quote
evel Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Unbelievable']Ona na szczęście zupełnie w poważaniu ma to co się dzieje poza balkonem, tylko obserwuje, dzisiaj jej spadł z góry na łeb srubokręt(:roll:) i nawet się nie obejrzała :evil_lol: balkon powoduje w niej jakiś dziwny wewnęrzny spokój niespotykany nigdzie indziej :diabloti: serio, cały dzień tam leży, łazi w kółko, wącha, paczy, ogląda, jak jakiś mops za przeproszeniem :diabloti: Gram na balkon wejdzie i wyjdzie, dla niego na tym się kończy jego funkcjonalność :evil_lol: Gramosiostra też szczekała na balkonie, parę razy dostała dyskami Fishera i już nie szczeka ;) [/QUOTE] A Zu bardzo bardzo bardzo i natychmiast!!! musi wyjść na balkon, a jak już wywlekę jej coś do leżenia, rozłożę, wypuszczę to siedzi tam dziesięć sekund :diabloti: No dobra, czasem jej się zdarza dłużej, ale nie żeby leżała plackiem cały dzień ;) A z tymi dyskami Fishera to nie wiem, czy u nas coś takiego podziała, chociaż może spróbuję z puszką z drobniakami. Tylko pies lubi metaliczne odgłosy, bo żreć dostaje w metalowej misce, a dławik powoduje szał pał i taniec radości :evil_lol: Quote
Justa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Unbelievable'][[FONT=Verdana]tak w ogóle to zapomniałam napisać, że ze specjalną dedykacją dla Justy :diabloti: [/FONT][/QUOTE] Ej napisałam zaraz pod filmikiem super komentarz, a teraz pacze i go nie ma :mdleje: Brumek super wchodzi na ścianę, jestem wniebowzięta :loveu: :mdleje: :loveu: Quote
Amber Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 U mnie natomiast balkony wychodzą na ulice, więc jak się go otworzy to nie słychać telewizora przez hałas z jezdni :p Ale ten twój sposób możesz sprzedać na jakimś forum o nad aktywnych borderach ;) Quote
Unbelievable Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Pestka']Kwestia gustu, chociaz nie powiem taka Brumiasta to bym nie pogardziła :loveu:, bo upodobania upodobaniami, ja kiedyś też chciałam psa w typie fajnego, lekkiego "szczurka", ale mi się odmieniło, co nie znaczy, że nie podobaja mi się takie psy :cool3:[/QUOTE] a mi się bardzo aussiki versiki podobają, szczególnie niektóre, za to nigdy w życiu nie chciałabym mieć takiego psa ;) [quote name='evel']A Zu bardzo bardzo bardzo i natychmiast!!! musi wyjść na balkon, a jak już wywlekę jej coś do leżenia, rozłożę, wypuszczę to siedzi tam dziesięć sekund :diabloti: No dobra, czasem jej się zdarza dłużej, ale nie żeby leżała plackiem cały dzień ;) A z tymi dyskami Fishera to nie wiem, czy u nas coś takiego podziała, chociaż może spróbuję z puszką z drobniakami. Tylko pies lubi metaliczne odgłosy, bo żreć dostaje w metalowej misce, a dławik powoduje szał pał i taniec radości :evil_lol:[/QUOTE] ta mi dzisiaj od rana stała pod drzwiami i jęczała żeby wypuścić :evil_lol: dobrze, że w Gdańsku nie ma robali, bo jakbym tak miała w łomży non-stop otwarte to bym miała robactwa co niemiara, a ja tego nienawidzę tylko takie cuś rzucone w psa działa inaczej niż te same odgłosy przy normalnym życiu, szczur normalnie nie boi się takich odgłosów, ale jak w niego kluczami rzucić to jest przerażenie w oczach [quote name='Justa']Ej napisałam zaraz pod filmikiem super komentarz, a teraz pacze i go nie ma :mdleje: Brumek super wchodzi na ścianę, jestem wniebowzięta :loveu: :mdleje: :loveu:[/QUOTE] kochane dogo :loveu: cieszę się straszniście :diabloti: [quote name='Amber']U mnie natomiast balkony wychodzą na ulice, więc jak się go otworzy to nie słychać telewizora przez hałas z jezdni :p Ale ten twój sposób możesz sprzedać na jakimś forum o nad aktywnych borderach ;)[/QUOTE] ja mam też balkon na dosyć ruchliwą ulicę, za to u mnie jest raczej spokojnie. Najgorsze jest to, że budów dokoła mnóstwo, w tym stadion, a są bardzo dziwnie wyprofilowane progi zwalniające, i jak jedzie taki wielki metalowy ciężarówek, to hałas jest przeokrutny :mdleje: obijająca się kupa metalu :roll: tak samo z karetkami, wyłączają syreny zaraz za moim blokiem, jakby nie mogli 100m wcześniej :diabloti: w ogóle jeżeli chodzi o remonty to jest masakra, dwa tygodnie temu kładli asfalt od 6 do 8 rano, też jakby nie mogli o jakiejś znośnej porze, już nie mówiąc o tym że zanim asfalt kładli to większość ulicy skuli- też w godzinach 6-8 przez kilka dni z rzędu :evil_lol: ojro pełną parą, szkoda tylko, że nic nie jest gotowe :diabloti: w zeszłym tygodniu przekopali trawniki i chodniki na całej długości głównej ulicy w gdańsku :mdleje: do teraz tego nie poukładali z powrotem, a trawa na pewno nie zdąży odrosnąć, tylko będzie w takim niezwykle reprezentacyjnym roboczym stanie... Quote
Migori Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 O widzę, że patent balkonowy też się u was sprawdza. Moja leży całymi dniami, na okrągło. Jak tylko zrobi się lekko zero stopni już leży plackiem. Paczy, wącha, paczy, śpi, wącha, paczy, śpi i tak w kółko. Jedynie jak się gorąco zrobi, lezie się schłodzić na kafle w korytarzu i wraca. Ciekawe, że pies który ma owsiki w dupie cały czas, leży na balkonie jak zaczarowany. Moja też dostała w łeb jak próbowała ujadać, od razu. Nienawidzę jak pies drze mordę. Zwłaszcza mój. Quote
evel Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 U mnie jest natychmiastowe DODOMUUUUU, czasem wsparte słowem zwykle uznawanym za obelżywe :evil_lol: Ale mój pies słabo generalizuje, więc nie wiem czy się z tym nie będziemy bujać do końca życia ;) A skoro mówisz, że skutkuje rzut brzęczadłem, to będziemy się znęcać nad pieskiem i ciepać w niego puszką :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Migori napisał(a):O widzę, że patent balkonowy też się u was sprawdza. Moja leży całymi dniami, na okrągło. Jak tylko zrobi się lekko zero stopni już leży plackiem. Paczy, wącha, paczy, śpi, wącha, paczy, śpi i tak w kółko. Jedynie jak się gorąco zrobi, lezie się schłodzić na kafle w korytarzu i wraca. Ciekawe, że pies który ma owsiki w dupie cały czas, leży na balkonie jak zaczarowany. Moja też dostała w łeb jak próbowała ujadać, od razu. Nienawidzę jak pies drze mordę. Zwłaszcza mój. mnie to też strasznie ciekawi, ale nie wnikam, pasuje mi taki stan rzeczy :diabloti: też nie pozwalam, jedyne szczekanie może się odzywać przy dużym pobudzeniu w zabawie ze mną bez zabawek, innego nie toleruję evel napisał(a):U mnie jest natychmiastowe DODOMUUUUU, czasem wsparte słowem zwykle uznawanym za obelżywe :evil_lol: Ale mój pies słabo generalizuje, więc nie wiem czy się z tym nie będziemy bujać do końca życia ;) A skoro mówisz, że skutkuje rzut brzęczadłem, to będziemy się znęcać nad pieskiem i ciepać w niego puszką :evil_lol: to jest fajne w różnych sytuacjach, nawet na bruma działa :diabloti: jak w klatce zaczynała wyć to rzucałam w nią(klatkę) czymś (najczęściej kremem do rąk :diabloti: bo robił fajny brzdęk i nie turlał się powodując kolejny bodziec), to robiło duży hałas i durny piesek przestawał wyć. W ogóle to był cały system, bo jeszcze Grama wtedy miałam- on siedział ze mną na łóżku, kazałam mu zostać, ja rzucałam, robił się brzdęk, bruma się uspokajała, zwalniałam grama, przynosił krem i tak w kółko :evil_lol: taaak, ja nie jestem pozytywna :diabloti: Quote
Recommended Posts