A&L Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hej :) Gdzieś tam kiedyś razem dyskutowałyśmy i odwiedzamy podobne galerie, z resztą ja Waszą też od jakiegoś czasu odwiedzam, także się ujawniam :) Czekam na fotki nowej pociechy i na wieści jak gram przyjął Miotłę. Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Miotełka właśnie psoci :evil_lol: próbowała już rozwiązywać krzyżówki, podłączyć komputer do prądu i pomalować sobie paznokcie :diabloti: Quote
gops Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Unbelievable napisał(a):Miotełka właśnie psoci :evil_lol: próbowała już rozwiązywać krzyżówki, podłączyć komputer do prądu i pomalować sobie paznokcie :diabloti: zdjęcia!! :) Quote
FredziaFredzia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Na jaki kolor? :lol: Jak Gram zareagował? Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 mała jest aniołkiem, przespała całą noc w pociągu, popsociła, zasnęła, popsocila i teraz znowu śpi :loveu: paznokcie na kolor brązowy, nie ma gustu :diabloti:przecie wiadomo że czarny do brązu nie pasuje! Gram ciągle na przechowaniu ;) Quote
eria Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg mina niewiniątka :D zapewne bardzo złudna hihiih Quote
Izabela124. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jak będzie cieplej trzeba będzie na jakiś łomżyński spacerek się umówić, bo muszę poznać Miotełkę :) Quote
Justa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No nareszcie :loveu: Opowiadaj coś wiecej ! My tu 3 dni czekamy a ta jedno zdanie raczyła napisać :diabloti: Quote
A&L Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg jaki słodki pysiolek :loveu: Ja czekam na info. jak się z Gramem dogadują ;) Quote
Guest papillonek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg Uwielbiam takie zezowate oka szczeniaków :loveu: Śliczna :D Quote
Vectra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 halo halo , co taka marniutka ta relacja ? :diabloti: daj jej Grama , wtedy będzie fajniej ... samotny szczeniaczek , nie jest rozkoszny .... Quote
Illusion Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/29stycznia12/DSC_6754copy.jpg Nie mogłabym mieć psa z takim spojrzeniem :lol:. Urocza jest :loveu:. Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem. Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti: po co ludziom szczeniaki :mdleje: Quote
Justa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Unbelievable napisał(a):Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem. Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti: po co ludziom szczeniaki :mdleje: Do klatki ją :diabloti: Ja chce szczeniaczka :placz: Quote
Bewarka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jaka słodka :loveu: szczeniaczki są kochane :eviltong: Quote
C&B Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Powodzenia w przetrwaniu szczeniakowego okresu :grins: Jednak nie ma to jak dorosły pies :diabloti: A Miotła jest cudna :loveu: Quote
Unbelievable Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 do klatki ją powoli przyzwyczajam, jak wychodzę z pokoju to ją zamykam ale trochę jęczy więc nie mogę na długo ;) powodzenie się zdecydowanie przyda :diabloti: Quote
Justa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Unbelievable napisał(a):do klatki ją powoli przyzwyczajam, jak wychodzę z pokoju to ją zamykam ale trochę jęczy więc nie mogę na długo ;) powodzenie się zdecydowanie przyda :diabloti: Możesz zawsze spać z nią w klatce, same korzyści - nic nie zje, nie porazi jej prąd i nie bedzie jęczeć :diabloti: Quote
Recommended Posts