Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
Gdzieś tam kiedyś razem dyskutowałyśmy i odwiedzamy podobne galerie, z resztą ja Waszą też od jakiegoś czasu odwiedzam, także się ujawniam :)
Czekam na fotki nowej pociechy i na wieści jak gram przyjął Miotłę.

Posted

Unbelievable napisał(a):
Miotełka właśnie psoci :evil_lol: próbowała już rozwiązywać krzyżówki, podłączyć komputer do prądu i pomalować sobie paznokcie :diabloti:

zdjęcia!! :)

Posted

mała jest aniołkiem, przespała całą noc w pociągu, popsociła, zasnęła, popsocila i teraz znowu śpi :loveu:
paznokcie na kolor brązowy, nie ma gustu :diabloti:przecie wiadomo że czarny do brązu nie pasuje!

Gram ciągle na przechowaniu ;)

Posted

Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem.
Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti:
po co ludziom szczeniaki :mdleje:

Posted

Unbelievable napisał(a):
Z Gramem jest fajnie, nie za bardzo się nią przejął, musi się nauczyć delikatniej z nią szarpać bo nią trochę pomiata :diabloti: uczyłam małej siadać i już prawie umie na komendę :) ładnie puszcza przy szarpaniu i na "ok" łapie szarpak z powrotem.
Chciałabym trochę pospać, ale oczywiście jak ja już zaczynam zasypiać to ona się budzi i zaczyna szaleć, a ja muszę pilnować czy nie gryzie stołu, metalowej nogi od krzesła lub jakichś kabli :roll: próbuje szczekać ale jej nie powalam. Zazwyczaj ładnie bawi się sama zabawkami, ale czasem próbuje wskakiwać na łóżko do mnie, albo jak wyżej szuka innych rozrywek :diabloti:
po co ludziom szczeniaki :mdleje:

Do klatki ją :diabloti:

Ja chce szczeniaczka :placz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
do klatki ją powoli przyzwyczajam, jak wychodzę z pokoju to ją zamykam ale trochę jęczy więc nie mogę na długo ;)

powodzenie się zdecydowanie przyda :diabloti:

Możesz zawsze spać z nią w klatce, same korzyści - nic nie zje, nie porazi jej prąd i nie bedzie jęczeć :diabloti: