Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
no a pudel po prostu tak ma :diabloti:

zacieki, to w sumie chyba przypadłość wszystkich psów którym włosy do oczu wchodzą(np. grzywki), usuwać toto jest łatwo bo po szamponie wybielającym raz dwa schodzi, ale ciągle jej leci i ciągle jest, szczególnie jak biega po plaży i jej jeszcze piasek wpada ;)

Martyna ogol jej mordeczkę, będzie estetyczniej :razz:

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie mam czym :roll: a maszynką jednorazową na zupełnie łyso trochę się boję

A tam u Ciebie w trójmieście nie ma żadnych pudlofanów? Może pomogą, w końcu chodzi o dobrą prezencję bidy schroniskowej :)

Posted

A może chociaż nożyczkami wytnij te włosy, które najbardziej sąsiadują z oczami? ja tak zawsze swojemu wycinam, żeby mu widoku nie zasłaniały, a resztę na pysku zostawiam. Bo te zacieki naprawdę pięknie nie wyglądają :P

A poza tym tak Wam zazdroszczę, że sobie mieszkacie nad morzem, mnie tęsknota coraz bardziej d... ściska :)

Posted

Może już widziałaś... Ale kurcze, nieźle daje radę ten szczur ;)

[video=youtube;bim01gFuvNE]http://www.youtube.com/watch?v=bim01gFuvNE&feature=player_embedded#![/video]

Posted

Unbelievable napisał(a):

jest na dobrej drodze do znalezienia domu, że tak powiem
mam więcej zdjęć, ale chyba nikt nie chce :hmmmm:ładnie proszę o głosy w konkursie traszki, o ile się zdjęcie podoba ;) wystarczy kliknąć "lubię to" jestem jakieś 20 głosów w tyle za pierwszym miejscem :(
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268348083211104&set=a.268345369878042.69543.100001077423373&type=1&theater

Kliknełam:)
I co z tym domem dla pudliczki?

Pzdr.

Posted

Unbelievable napisał(a):
Jeżeli chodzi o Bubę, to pojawiła się kolejna możliwość, a poprzednie domki milczą :roll:

ładnie proszę trzymać kciuki dzisiaj w nocy :)

a dlaczemu w nocy ? :eviltong:
będziemy trzymać ;)

Posted

eria napisał(a):

Mogłaby już pozwolić tej temperaturze trochę spaść hihihi

to jest zgubna czasem teza ... ani Emilii ani Rekinowi , temp nie spadła poniżej 37 .. a przed porodem , nie wzrosła jak piszą w książkach ...