NightQueen Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Coś to za wściekły róż sobie zafundowała? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='NightQueen']Coś to za wściekły róż sobie zafundowała? :diabloti: taki tam :grins: jak szaleć to szaleć :evil_lol: Jagulec :loveu: Quote
Kashdog Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/semipasterskie2011/DSC_4901.jpg Szczerze mówiąc Gram bardziej mi się podoba :diabloti: Quote
LadyS Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jaga też ładna, widać że rodzeństwo ;) Quote
Illusion Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Rzeczywiście, pokrewieństwa się nie wyprą :). Quote
Misia&Ruby Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ekstra fotki :) http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/semipasterskie2011/DSC_4757.jpg Normalnie klony :D Quote
Lucky. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ale świetna grzywka ! I ja będę kolejna, powiem, że Gram bardziej mi się podoba :) Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Bo Gram ma samczą głowę, a Jaga baaardzo suczą, widać po prostu różnicę między płciami w tym samym typie psa ;) Wczoraj się lansowaliśmy na pikniku "pies w wielkim mieście" w Sopocie. Wygraliśmy nawet nagrodę, dla najdłużej siedzącego psa :loveu::evil_lol: A później był spacerek borderowo- russellowy Quote
Justa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 To co? Jutro na uczelnię :mdleje: :placz: Coraz bardziej Wam zazdroszczę tego morza, piasku i wiatru :placz: :loveu: Mamy nową piłkę i jest rewelka ! Nie za duża, miękka, ale wydaje się być wytrzymała, odbija się jak szalona i śliczne kolory ma :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Justa']To co? Jutro na uczelnię :mdleje: :placz: Coraz bardziej Wam zazdroszczę tego morza, piasku i wiatru :placz: :loveu: Mamy nową piłkę i jest rewelka ! Nie za duża, miękka, ale wydaje się być wytrzymała, odbija się jak szalona i śliczne kolory ma :loveu:[/QUOTE] Zajęcia to ja już mam od tygodnia :diabloti: co najlepsze, mam 4 różne fizyki: fizyka wykłady, fizyka ćwiczenia, fizyka laboratorium i fizyka wyrównawcza, ze wszystkich mam oddzielne egzaminy na koniec semestru :loveu: polibuda :loveu: zazdrość! :diabloti: nie jest za duża? bo mi się wydawało że są właśnie dosyć duże, i za duże jak dla szczura... ale na razie i tak mnie nie stać w obilczu moich niecnych planów ;) Quote
Justa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Unbelievable']Zajęcia to ja już mam od tygodnia :diabloti: co najlepsze, mam 4 różne fizyki: fizyka wykłady, fizyka ćwiczenia, fizyka laboratorium i fizyka wyrównawcza, ze wszystkich mam oddzielne egzaminy na koniec semestru :loveu: polibuda :loveu: zazdrość! :diabloti: nie jest za duża? bo mi się wydawało że są właśnie dosyć duże, i za duże jak dla szczura... ale na razie i tak mnie nie stać w obilczu moich niecnych planów ;)[/QUOTE] O rany.. a co tak wcześnie? :mdleje: Na pewno nie jest za duża dla szczura biorąc pod uwagę, że jest podobnych gabarytów co Galeństwo :p Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Justa']O rany.. a co tak wcześnie? :mdleje: Na pewno nie jest za duża dla szczura biorąc pod uwagę, że jest podobnych gabarytów co Galeństwo :p[/QUOTE] ojro 2012 :diabloti: to będę musiała o niej pomyśleć ;) Quote
LadyS Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Unbelievable']ojro 2012 :diabloti: to będę musiała o niej pomyśleć ;)[/QUOTE] O, my też już od poprzedniego poniedziałku na zajęciach ;) I powód ten sam ;) Quote
Justa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 SGGW najwyraźniej ma w głębokim poważaniu EURO :p :lol: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 za to wakacje mamy dłuższe :diabloti: Quote
Justa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Unbelievable']za to wakacje mamy dłuższe :diabloti:[/QUOTE] Jakby nie było.. My też :diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Justa']Jakby nie było.. My też :diabloti:[/QUOTE] -.- . Quote
LadyS Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Justa']Jakby nie było.. My też :diabloti:[/QUOTE] Straciłam cały entuzjazm, z którym sobie tłumaczyłam, że przecież wcześniej się zaczyna, bo wcześniej się skończy :roll: Quote
Justa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Unbelievable']-.- .[/QUOTE] "Depresyjny twarożek jest tobą rozczarowany"? :p Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Justa']"Depresyjny twarożek jest tobą rozczarowany"? :p[/QUOTE] dokładnie :roll: Quote
Squ Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Przypadkiem tu trafiłam, ale napiszę, że gratuluję mieszkania w moim ukochanym Trójmieście :) A i chyba mamy wspólnych "psich" ;) znajomych. Quote
Unbelievable Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Squ']Przypadkiem tu trafiłam, ale napiszę, że gratuluję mieszkania w moim ukochanym Trójmieście :) A i chyba mamy wspólnych "psich" ;) znajomych.[/QUOTE] Ja też je chyba zacznę kochać ;) w porównaniu z Warszawą i Białymstokiem to... niebo a ziemia. Kultura ludzi tutaj mnie cały czas pozytywnie zadziwia :) A cóż to za znajomi? :razz: Quote
Squ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Chyba znacie się z Justą od borderki Draki i Kaśką od whippeta Festera? Albo coś mi się pomerdało i to nie wy :???: Quote
Unbelievable Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Squ']Chyba znacie się z Justą od borderki Draki i Kaśką od whippeta Festera? Albo coś mi się pomerdało i to nie wy :???:[/QUOTE] z Justyną tak, ale whippeta jeszcze nie spotkaliśmy ;) to pewnie nie my tylko szczurza siostra, bo ja mam tylko jednego jacka- faceta :diabloti: a to Jaga chyba była na spacerze z whippetem Quote
Doginka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ja to mam szczęście, ile razy do Was zaglądam to trafiam na fajne foty:lol: Czym robiłaś włosy, bo mają zaje.bisty kolorek:loveu: Quote
Recommended Posts