Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo Gram ma samczą głowę, a Jaga baaardzo suczą, widać po prostu różnicę między płciami w tym samym typie psa ;)

Wczoraj się lansowaliśmy na pikniku "pies w wielkim mieście" w Sopocie. Wygraliśmy nawet nagrodę, dla najdłużej siedzącego psa :loveu::evil_lol:

A później był spacerek borderowo- russellowy

Posted

To co? Jutro na uczelnię :mdleje: :placz:

Coraz bardziej Wam zazdroszczę tego morza, piasku i wiatru :placz: :loveu:

Mamy nową piłkę i jest rewelka ! Nie za duża, miękka, ale wydaje się być wytrzymała, odbija się jak szalona i śliczne kolory ma :loveu:

Posted

[quote name='Justa']To co? Jutro na uczelnię :mdleje: :placz:

Coraz bardziej Wam zazdroszczę tego morza, piasku i wiatru :placz: :loveu:

Mamy nową piłkę i jest rewelka ! Nie za duża, miękka, ale wydaje się być wytrzymała, odbija się jak szalona i śliczne kolory ma :loveu:[/QUOTE]
Zajęcia to ja już mam od tygodnia :diabloti: co najlepsze, mam 4 różne fizyki: fizyka wykłady, fizyka ćwiczenia, fizyka laboratorium i fizyka wyrównawcza, ze wszystkich mam oddzielne egzaminy na koniec semestru :loveu: polibuda :loveu:

zazdrość! :diabloti:

nie jest za duża? bo mi się wydawało że są właśnie dosyć duże, i za duże jak dla szczura... ale na razie i tak mnie nie stać w obilczu moich niecnych planów ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']Zajęcia to ja już mam od tygodnia :diabloti: co najlepsze, mam 4 różne fizyki: fizyka wykłady, fizyka ćwiczenia, fizyka laboratorium i fizyka wyrównawcza, ze wszystkich mam oddzielne egzaminy na koniec semestru :loveu: polibuda :loveu:

zazdrość! :diabloti:

nie jest za duża? bo mi się wydawało że są właśnie dosyć duże, i za duże jak dla szczura... ale na razie i tak mnie nie stać w obilczu moich niecnych planów ;)[/QUOTE]

O rany.. a co tak wcześnie? :mdleje:

Na pewno nie jest za duża dla szczura biorąc pod uwagę, że jest podobnych gabarytów co Galeństwo :p

Posted

[quote name='Justa']O rany.. a co tak wcześnie? :mdleje:

Na pewno nie jest za duża dla szczura biorąc pod uwagę, że jest podobnych gabarytów co Galeństwo :p[/QUOTE]

ojro 2012 :diabloti:

to będę musiała o niej pomyśleć ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']ojro 2012 :diabloti:

to będę musiała o niej pomyśleć ;)[/QUOTE]

O, my też już od poprzedniego poniedziałku na zajęciach ;) I powód ten sam ;)

Posted

[quote name='Justa']Jakby nie było.. My też :diabloti:[/QUOTE]

Straciłam cały entuzjazm, z którym sobie tłumaczyłam, że przecież wcześniej się zaczyna, bo wcześniej się skończy :roll:

Posted

Przypadkiem tu trafiłam, ale napiszę, że gratuluję mieszkania w moim ukochanym Trójmieście :) A i chyba mamy wspólnych "psich" ;) znajomych.

Posted

[quote name='Squ']Przypadkiem tu trafiłam, ale napiszę, że gratuluję mieszkania w moim ukochanym Trójmieście :) A i chyba mamy wspólnych "psich" ;) znajomych.[/QUOTE]

Ja też je chyba zacznę kochać ;) w porównaniu z Warszawą i Białymstokiem to... niebo a ziemia. Kultura ludzi tutaj mnie cały czas pozytywnie zadziwia :)
A cóż to za znajomi? :razz:

Posted

Chyba znacie się z Justą od borderki Draki i Kaśką od whippeta Festera? Albo coś mi się pomerdało i to nie wy :???:

Posted

[quote name='Squ']Chyba znacie się z Justą od borderki Draki i Kaśką od whippeta Festera? Albo coś mi się pomerdało i to nie wy :???:[/QUOTE]

z Justyną tak, ale whippeta jeszcze nie spotkaliśmy ;) to pewnie nie my tylko szczurza siostra, bo ja mam tylko jednego jacka- faceta :diabloti: a to Jaga chyba była na spacerze z whippetem