Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/22lipca11/DSC_4623.jpg :loveu:

U Was też jakoś dziwnie, a to burzowo, a to słonecznie, a to wiatr, że łeb urywa? :roll:
co chwila inna pogoda :mdleje: teraz na przykład pada, a wczoraj było burzowo ale burzy nie było :evil_lol:

[quote name='Illusion']Widzę, że nie tylko mój pies lata, kiedy podstawi mu się pyszczki :).

szczurzy lata sam z siebie :evil_lol: szkoda że nie można pokazać jak on przez zboże skacze :loveu:

pies mi się chyba przeziębił... taplał się trochę w wodzie a było już chłodno i cały dzień się trzęsie :roll:

Guest papillonek
Posted

Ale on jest świetny :)
Pozdrowionka dla szczurzego ;)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Ubóstwiam zdjęcia skaczącego Grama! :)

Zdrówka dla psiula!
ja też :loveu: :evil_lol:

[quote name='Illusion']Latanie samo z siebie to już swoją drogą, ale z pyszczkami są efekty specjalne :cool3:.
Zdrówka dla Gramowego! :)
oj tak, chociaż ostatnio prawie na równi z pyszczkami stoi miękka hiltonówka którą w końcu znalazłam u siebie w stacjonarnym sklepie :razz:
[quote name='papillonek']Ale on jest świetny :)
Pozdrowionka dla szczurzego ;)
dzięki :loveu:
[quote name='Vectra']to daj mu rutinoscorbin :)
myślałam o tym żeby mu dać witaminę C ale... on już jest zdrowy :evil_lol:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Przez Twoje zdjęcia jeszcze bardziej marzę o jacku (ale znając moich rodziców nie ma szans :( ) :loveu:

A ile sierści gubią jacki? Tylko okresowo, czy cały rok?

okresowo, od wiosny do jesieni i od jesieni do wiosny :evil_lol: cały czas sierść leci, jesienią i wiosną leci garściami ;) ale akurat sierść przy tym psie to najmniejszy problem

Posted

[quote name='betty_labrador']hej.

nie wiem jaki to gatunek ale takie zdjecie mu zrobiłam tzn gekonowi na Krecie. Ten byl maciupci, widzalam tez wieksze ale nie zdążyłam dobiec z aparatem .

http://img543.imageshack.us/img543/6922/dscf8276d.jpg
na 99% to młodziutki gekon turecki
http://img165.imageshack.us/img165/1510/img2713op4.jpg tu masz porównanie wielkości i ubarwienia
[quote name='Illusion']http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/22lipca11/DSC_4541.jpg

Fajne są takie fotki, muszę się kiedyś w to pobawić :).
Właśnie strasznie mnie ciekawią te miękkie hiltona albo hoko, tylko nie wiem czy Gin łaskawie raczy takie aportować, bo jedyne piłki jakie ona aportuje to właśnie te pyszczki :lol:.
ciężko takie zrobić, szczególnie żeby ta głowa była ostra, te zdjęcie jest prawie idealne :diabloti: nie ja robiłam ;)

spróbuj, hiltonówki nie kosztują dużo, tylko lepiej kupować osobiście bo w sklepach internetowych często wysyłają te twarde zamiast miękkich (miękkie to fun, twarde speed)
te agilitowe piłki na sznurkach to właśnie hiltonówki :)

Umywalka Krzywe Łapska

Skarpet

Guest papillonek
Posted

A może póki nie wyjechałaś jakiś spacerek?? Już tęsknię za Gramem :placz:

Posted

[quote name='evel']A jaką macie średnicę tych piłeczek hiltonowych?

http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/22lipca11/DSC_4513.jpg boski :) czy Ty z nim wchodzisz w jakieś interakcje? :evil_lol: Czy on sobie jest i już? Gdzieś czytałam, że gady właściwie nie za bardzo zwracają uwagę na ludzi, tak sobie żyją obok, nie wiem, ile w tym prawdy? ;)
szczerze nie mam pojęcia, mamy te najmniejsze i chyba rozmiar większe i te większe są prawie idealne;)

zwracają uwagę, ale bardziej na to że ktoś przechodzi i się boją albo daje żarcie, jak chcę go złapać to zwiewa itp, to nie są takie interakcje jak u chociażby myszy ;) a skarpet w zależności od humoru albo ucieka jak łażę po pokoju albo położy łeb przy szybie i obserwuje :evil_lol:
[quote name='papillonek']A może póki nie wyjechałaś jakiś spacerek?? Już tęsknię za Gramem :placz:
ja codziennie jestem wolna, wpadajcie ;) tylko proponuję tak po 18
[quote name='eria']Skarpet przecudny !
oj tak, uwielbiam je :loveu:

Guest papillonek
Posted

Ok,ale jak to z łaski to ja dziękuje :P
A jutro po 18 ? Bo dzisiaj niedziela to tak nie bardzo ;)

Guest papillonek
Posted

A zapraszamy ,zapraszamy ;)
To jutro zajdę tylko bądź w domu tak 18,ok?

Posted

papillonek napisał(a):
A zapraszamy ,zapraszamy ;)
To jutro zajdę tylko bądź w domu tak 18,ok?

hehe taa... tylko jak tam dojechac no i ciekawe o której bym wróciła :evil_lol:
To miłego spaceru dziewczyny ;) i chłopaku:D

Guest papillonek
Posted

Unbelievable napisał(a):
ok ;) jakby co to mój numer masz

Sorki ,ale jak czyściłam skrzynkę musiałam usunąc,możesz mi wysłac jeszcze raz //;)
i mam pytanie,bo Sonia ma cieczkę(dopiero 2 dzień to jeszcze jest normalna,chce się bawić i nie ucieka) tylko co na to pan Gram ??