Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Meil ami sie udało posłac, ale Pan nie odpisał ... nic nowego

paros prosze wrzuc w koncu te "stare" Krzyczkwoe psy na strone ... choićby na sam spis .. robisz juz zakładki , a o Odim Focusie itd sladu na stronie nie ma :-( ... prosze choć w liste na poczatku zeby było wiadomo w ogóle ze takie psy istnieją i szukają domów .. a na razie jest tak, jakby np w Krakowie psy z Krzyczek to tylko te w NIepołomicach były :-(

Posted

agamika napisał(a):
Meil ami sie udało posłac, ale Pan nie odpisał ... nic nowego

paros prosze wrzuc w koncu te "stare" Krzyczkwoe psy na strone ... choićby na sam spis .. robisz juz zakładki , a o Odim Focusie itd sladu na stronie nie ma :-( ... prosze choć w liste na poczatku zeby było wiadomo w ogóle ze takie psy istnieją i szukają domów .. a na razie jest tak, jakby np w Krakowie psy z Krzyczek to tylko te w NIepołomicach były :-(

Dziś dodam psiaki "stare krzyczkowe" :-( myślałam, że może ten pan odezwie się, może nie dostał maila albo może rozmyślił się :cool3:

Posted

nie liczyłabym na to juz ;) ...

Odi jest okazem zdrowia, z jednej strony, ale z drugiej ma krzywe łapy , potrzebowac bedzie na pewno we wczesniejszym czasie przyjmować osłonowo jakis preparat na stawy ... i w ogóle jakis taki pokraczny , i ni w 5 ni w 10 :roll:

Posted

Agamika nie wiem, czy dostałaś informację w sprawie chętnej do adopcji Odiego Pani Ani z Holandii. Potwierdź, czy masz kontakt do Niej. Dzwoniła wczoraj do mnie ( ponieważ jako jedyna oprócz komórki podaję kontakt stacjonarny). Mam kopię mail'a do Ciebie gdyby nie dotarł.

Posted

irenaka napisał(a):
Agamika nie wiem, czy dostałaś informację w sprawie chętnej do adopcji Odiego Pani Ani z Holandii. Potwierdź, czy masz kontakt do Niej. Dzwoniła wczoraj do mnie ( ponieważ jako jedyna oprócz komórki podaję kontakt stacjonarny). Mam kopię mail'a do Ciebie gdyby nie dotarł.

Tak, dostałam dziś właśnie zabieram sie do odpisania ...

Dziękuje za czujność :loveu:

Posted

paros napisał(a):
Czyżby pani rozmyśliła się? :cool3:

Nie, Pani sie nie rozmyśliła . To ja nie zamierzam go do Holandii wysyłać .

1. Jak już pisałam na wątku z wielu względów osoba chcąca adoptować Odiego wpierw musi go dobrze poznać, a Odi ta osobę , musi wpierw jej zaufać zanim pojedzie do nowego domu . Dlatego w grę raczej wchodzą tylko chętni z małopolski i okolic, którzy będą mogli ten "wymóg " spełnić .

2.Dodatkowo z kilku różnych względów, akurat ten dom nie jest dla Odiego . wysłanie go do Holandii byłoby o wiele za dużym ryzykiem . Zresztą myślę ze Pani która przysłała mi meila doskonale mnie zrozumie , ponieważ myśląc o adopcji Odiego nie znała dość znaczących faktów , typu, że Odi gryzonie potraktuje na 99% jako obiad i inne takie tam "szczególiki . .

Posted

Może i dobrze, że tam nie pojedzie.... Daleko by trzeba było z odsieczą ruszać jakby co......Wysyłamy jego kandydaturę w odpowiedzi na zapytania Krzyczkowe. Już 3 sztuki do Krakowa pojechały......a dziś dostałam maila od Pana. Też z Krakowa. O młode samce pyta. Odi w mailu miał numer 1.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A tak w ogóle - bo jakoś nikt o to nie pyta - macie kasę na hotel dla niego? Ps. Czy Odi był ogłaszany w \"Metrze\"?

w Metrze udało misie go zamieścić po wieluuuuu bojach :oops: (nie wiem czemu nie chciało mojego ogloszenia zaakceptować) , ale w wydaniu netowym tylko był/jest , do gazety sie nie udało .

hmm.. z kasą krucho , ale jeszcze nie tragicznie , to co było uzbierane na Odika na początku już stopniało , później troszeczkę sie dozbierało , ale już trudniej było :-( , na czerwiec już nie ma "swojej "kasy , trza ciągnąc z ogólnego OwP, a tam tez dno zaczyna być widać (tyle tych bid :-( )
Anashar zrobił aukcje cegiełkowa, ale nie idzie za dobrze . Israel przysłał trochę rzeczy na bazarki dla hotelowców , ja powolutku je ogarniać zaczynam . Odi w każdym razie czerwiec ma niezapłacony jeszcze :oops:

PS. co do Holandii .. myślę ze jakby Odi zjadł im Fretki , pogonił okoliczne koty itd .. to sami by go w paczce z powrotem przysłali .. . No i Odik nieufny do obcych w obcym miejscu ... mógłby kłapnąc ostrzegawczo/ze strachu .. a wiadomo ze nie wszyscy takierzeczy rozumieją .. no i HOLANDIA !!1 daleko ...

Posted

agamika napisał(a):
w Metrze udało misie go zamieścić po wieluuuuu bojach (nie wiem czemu nie chciało mojego ogloszenia zaakceptować) , ale w wydaniu netowym tylko był/jest , do gazety sie nie udało .

hmm.. z kasą krucho , ale jeszcze nie tragicznie , to co było uzbierane na Odika na początku już stopniało , później troszeczkę sie dozbierało , ale już trudniej było , na czerwiec już nie ma "swojej "kasy , trza ciągnąc z ogólnego OwP, a tam tez dno zaczyna być widać (tyle tych bid )
Anashar zrobił aukcje cegiełkowa, ale nie idzie za dobrze . Israel przysłał trochę rzeczy na bazarki dla hotelowców , ja powolutku je ogarniać zaczynam . Odi w każdym razie czerwiec ma niezapłacony jeszcze

Rozumiem. Jego miesięczny koszt pobytu to...............? Się postaramy o papierowe wydanie Metra w takim razie;) Oddziałuje o wiele bardziej;)

Posted

miesięcznie hotel to 450 zł .

pisałyśmy jednocześnie :evil_lol: a raczej ja wcześniejszego posta edytowałam w tym czasie

Się postaramy o papierowe wydanie Metra w takim razie;-) Oddziałuje o wiele bardziej;-)

Wysyłamy jego kandydaturę w odpowiedzi na zapytania Krzyczkowe.

:loveu: dziękuję ...

(pS. wydaje mi sie ze Odi w końcu zaczyna troszkę masy nabierać :cool3: , mój szczylek kochany :loveu: )