Anashar Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Allegro Odika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=335094323 Quote
AMIGA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 To cisza przed burzą :p Napewno się coś zmieni, bo musi się zmienić! Odi jest młody, piekny, nie ma mocnych, żeby ktoś się w nim nie zakochał:loveu: Quote
egradska Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 tak długo tu nie zaglądałam, a tu wciąż bez zmian:-( tak mi szkoda Odiego Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Odi robil dzis zamach na moje zycie:mad:a ja tylko chcialam mu zrobic przyjemnosc i na spacer wziac....skubaniec rozpedza sie z kilku metrow (na dlugiej smyczy) i nie ma zmiluj.....mysle sobie "zatrzyma sie",on mysli "mowy nie ma" i ryp w moje bidne kolana ....agamika tlumaczy mi,ze o sie tak przytula:cool1: potem wytarl o mnie lapki ,nie powiem z czego...dobrze ze w sniegu sie wyczyscic mozna bylo... na koniec oplatal wokol drzewa mnie,siebie i panika bo on chce biec do boksu:shake: kochany psiak:loveu: Quote
agamika Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [QUOTE] Odi robil dzis zamach na moje zycie:mad:a ja tylko chcialam mu zrobic przyjemnosc[/QUOTE] pfff ... w podziękowaniu przecież dał Ci coś od Siebie:diabloti: : [QUOTE] potem wytarł o mnie łapki ,nie powiem z czego...[/QUOTE] :eviltong: :eviltong: :eviltong::eviltong: [QUOTE] nie ma zmiluj.....mysle sobie "zatrzyma sie",on mysli "mowy nie ma" i ryp w moje bidne kolana ....agamika tlumaczy mi,ze o sie tak przytula:cool1:[/QUOTE] nie znasz sie i tyle :stop: :stop::stop::stop::stop::stop: Quote
MagYa^^ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 wesole psisko z Odika, tylko dlaczego wciaz samotne? moj tymczas ostatnio rowiez robi zamach na moje zycie - nie zwaza na to, ze ma pare.. kilo wiecej niz na poczatku ii wskakuje na nmie z rozbiegu :crazyeye: Quote
fizia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [URL]http://www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-929.html[/URL] Quote
egradska Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 jaki fajny ten ONek mrugający;) Odi:loveu: w gore Quote
agamika Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 byłam dziś u smroda osobiście . Jak zwykle mnie wysmrodził, jak zwykle cieszył sie jak dzieciak . :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Camara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Przepraszam za OFF, ale szukam miłośników ON :cool1: dziś w godzinach popołudniowych w Łuczycach (15 km od Krakowa na północny-wschód) znalazłam młodziutką suczkę owczarka niemieckiego. Sunia jest bardzo ładna, drobna ale z pięknym kątowaniem. Sunia była w czarnej skórzanej obroży. Trochę zaniedbana, ale podobno błąka się od 2 tygodni. Łagodna do ludzi, do psów mocno się stawia, ale być może to tylko stres. Jest bardzo zdezorientowana. Nie wiem czy sie zgubiła czy została wyrzucona. - czy ktoś nie widział ogłoszeń o zgubieniu młodej ON-ki? - czy ew. ON-lubni nie mieliby jakiegoś DT dla niej? nie mogę jej zatrzymać u siebie :placz: nie dam rady :shake: fotki zrobię juto po południu Quote
egradska Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Camara napisał(a):Przepraszam za OFF, ale szukam miłośników ON :cool1: dziś w godzinach popołudniowych w Łuczycach (15 km od Krakowa na północny-wschód) znalazłam młodziutką suczkę owczarka niemieckiego. Sunia jest bardzo ładna, drobna ale z pięknym kątowaniem. Sunia była w czarnej skórzanej obroży. Trochę zaniedbana, ale podobno błąka się od 2 tygodni. Łagodna do ludzi, do psów mocno się stawia, ale być może to tylko stres. Jest bardzo zdezorientowana. Nie wiem czy sie zgubiła czy została wyrzucona. - czy ktoś nie widział ogłoszeń o zgubieniu młodej ON-ki? - czy ew. ON-lubni nie mieliby jakiegoś DT dla niej? nie mogę jej zatrzymać u siebie :placz: nie dam rady :shake: fotki zrobię juto po południu trzeba by poprosic kogos z Owczarka, np zalozyciela watku Quote
Anashar Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Camara, DT zapsione. Może hotelik? Tylko z kasą teraz ciężko :placz: Quote
agamika Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja tylko przypomnę że na hotel psy muszą być zaczepione na zakaźne ( już po kwarantannie , przynajmniej tygodniowej z tego co pamiętam ). Chodzi o jej samej bezpieczeństwo. Quote
Camara Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Odi jest dziś w GW (nareszcie :roll:). Oby ktoś sensowny zadzwonił. Suczka zwiała w nocy :shake: no niestety, z braku innych możliwości dałam ją do "podhalaniego" DT. To kojec przygotowany na OP, które nie wspinają się na 2 m i przeciskają przez szpary pod dachem :cool1: W tej chwili szuka jej mój TZ z pomocą sąsiada. Ale nawet jak ją znajdą to nie mam pomysłu co dalej. Tam nie może wrócić, więc nie ma nawet możliwości zaszczepienia. Quote
agamika Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :multi: no to trzymam kciuki,. żeby telefon mi nie przestawał dzwonić . :loveu:dziękujemy Oby sunia sie znalazła szybko :-( Quote
Recommended Posts