Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To cisza przed burzą :p Napewno się coś zmieni, bo musi się zmienić! Odi jest młody, piekny, nie ma mocnych, żeby ktoś się w nim nie zakochał:loveu:

Posted

Odi robil dzis zamach na moje zycie:mad:a ja tylko chcialam mu zrobic przyjemnosc i na spacer wziac....skubaniec rozpedza sie z kilku metrow (na dlugiej smyczy) i nie ma zmiluj.....mysle sobie "zatrzyma sie",on mysli "mowy nie ma" i ryp w moje bidne kolana ....agamika tlumaczy mi,ze o sie tak przytula:cool1:
potem wytarl o mnie lapki ,nie powiem z czego...dobrze ze w sniegu sie wyczyscic mozna bylo...
na koniec oplatal wokol drzewa mnie,siebie i panika bo on chce biec do boksu:shake:
kochany psiak:loveu:

Posted

[QUOTE] Odi robil dzis zamach na moje zycie:mad:a ja tylko chcialam mu zrobic przyjemnosc[/QUOTE]

pfff ... w podziękowaniu przecież dał Ci coś od Siebie:diabloti: :

[QUOTE] potem wytarł o mnie łapki ,nie powiem z czego...[/QUOTE]

:eviltong: :eviltong: :eviltong::eviltong:

[QUOTE]
nie ma zmiluj.....mysle sobie "zatrzyma sie",on mysli "mowy nie ma" i ryp w moje bidne kolana ....agamika tlumaczy mi,ze o sie tak przytula:cool1:[/QUOTE]

nie znasz sie i tyle :stop: :stop::stop::stop::stop::stop:

Posted

wesole psisko z Odika, tylko dlaczego wciaz samotne?

moj tymczas ostatnio rowiez robi zamach na moje zycie - nie zwaza na to, ze ma pare.. kilo wiecej niz na poczatku ii wskakuje na nmie z rozbiegu :crazyeye:

Posted

Przepraszam za OFF, ale szukam miłośników ON :cool1:

dziś w godzinach popołudniowych w Łuczycach (15 km od Krakowa na północny-wschód) znalazłam młodziutką suczkę owczarka niemieckiego. Sunia jest bardzo ładna, drobna ale z pięknym kątowaniem. Sunia była w czarnej skórzanej obroży. Trochę zaniedbana, ale podobno błąka się od 2 tygodni. Łagodna do ludzi, do psów mocno się stawia, ale być może to tylko stres. Jest bardzo zdezorientowana.
Nie wiem czy sie zgubiła czy została wyrzucona.

- czy ktoś nie widział ogłoszeń o zgubieniu młodej ON-ki?
- czy ew. ON-lubni nie mieliby jakiegoś DT dla niej?

nie mogę jej zatrzymać u siebie :placz: nie dam rady :shake:

fotki zrobię juto po południu

Posted

Camara napisał(a):
Przepraszam za OFF, ale szukam miłośników ON :cool1:

dziś w godzinach popołudniowych w Łuczycach (15 km od Krakowa na północny-wschód) znalazłam młodziutką suczkę owczarka niemieckiego. Sunia jest bardzo ładna, drobna ale z pięknym kątowaniem. Sunia była w czarnej skórzanej obroży. Trochę zaniedbana, ale podobno błąka się od 2 tygodni. Łagodna do ludzi, do psów mocno się stawia, ale być może to tylko stres. Jest bardzo zdezorientowana.
Nie wiem czy sie zgubiła czy została wyrzucona.

- czy ktoś nie widział ogłoszeń o zgubieniu młodej ON-ki?
- czy ew. ON-lubni nie mieliby jakiegoś DT dla niej?

nie mogę jej zatrzymać u siebie :placz: nie dam rady :shake:

fotki zrobię juto po południu

trzeba by poprosic kogos z Owczarka, np zalozyciela watku

Posted

Ja tylko przypomnę że na hotel psy muszą być zaczepione na zakaźne ( już po kwarantannie , przynajmniej tygodniowej z tego co pamiętam ). Chodzi o jej samej bezpieczeństwo.

Posted

Odi jest dziś w GW (nareszcie :roll:). Oby ktoś sensowny zadzwonił.

Suczka zwiała w nocy :shake: no niestety, z braku innych możliwości dałam ją do "podhalaniego" DT. To kojec przygotowany na OP, które nie wspinają się na 2 m i przeciskają przez szpary pod dachem :cool1:
W tej chwili szuka jej mój TZ z pomocą sąsiada. Ale nawet jak ją znajdą to nie mam pomysłu co dalej. Tam nie może wrócić, więc nie ma nawet możliwości zaszczepienia.