Arika_Dominika Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 No rzeczywiście piękne pola, raj dla charciola :) Może coś skombinujemy i będzie tam coursing :) _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw: gg: 2560415 Quote
malta Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 amster! rewelacyjna tworczość!! :D czy Ty się przypadkiem nie marnujesz????? wirka Gratulacje!!! i wszystkiego!:drinking: a co do wiochy zacharconej to jestem ze wszechmiar za!!! a podstarzalego, depresyjnego, otyłego sznaucera o wrednym charakterze będzie można wprowadzić??? Quote
charciara Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 a podstarzalego, depresyjnego, otyłego sznaucera o wrednym charakterze będzie można wprowadzić??? Malta - jasne, że tak !!! Przyda się do pomocy azjacie (patrz post Aleksandry) :D . Quote
tunio Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 a podstarzalego, depresyjnego, otyłego sznaucera o wrednym charakterze będzie można wprowadzić??? Malta - jasne, że tak !!! Przyda się do pomocy azjacie (patrz post Aleksandry) :D . to ja do pomocy azjacie Oli dorzucam jeszcze 13letniego,drania co uwielbia ucieczki :lol: Quote
Arika_Dominika Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 a podstarzalego, depresyjnego, otyłego sznaucera o wrednym charakterze będzie można wprowadzić??? Malta - jasne, że tak !!! Przyda się do pomocy azjacie (patrz post Aleksandry) :D . to ja do pomocy azjacie Oli dorzucam jeszcze 13letniego,drania co uwielbia ucieczki :lol: To ja dorzuce jeszcze 2 śliczne i hałaśliwe wyżlice niemieckie - Ara i Akira , które są naszych sąsiadów. No i oczywiście Arika na 1 miejscu bedzie :) _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw: gg: 2560415 Quote
Recommended Posts