supergoga Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Sama nie wiem. Serce za Cola się ogląda, boć ona moja ulubienica i Paulina musi już się z nią rozstac wreszcie. A Łatka - całkiem bez domu, choć na razie też bezpieczna. Quote
PaulinaT Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Domek musi wybrać, którą woli. Ja trzymam za to, żeby domek się nie rozmyślił i zaadoptował jedną z panienek. Quote
supergoga Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Czekamy na domki. Bezdomność dla psiaków - to nie jest odpowiedni wariant spędzania Świąt i wqitania Nowego Roku. Żeby przyniósł im chociać zmiane ich pozycji. Quote
halbina Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 tak... potrzeba domków... nie jednego, ale wielu!... widziałam wątek poświęcony schronisku w Krzyczkach... tam dopiero masakra... :-( Quote
MonikaP Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jaka śliczna ta Łatka, taka delikatna.... Dziewczyny, a co wynikło z Waszych rozmów z tym chłopakiem, który się do mnie zgłosił w sprawie psa do adopcji? Bo nie miałam z nim już potem żadnego kontaktu.... Quote
PaulinaT Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dzwoniłam rozmawiałam - zgodnie z ustaleniami wysłalam mailem zdjęcia i opis długi pieska i charakteru - i cisza. Pan się już nie odezwał więcej... :shake: Quote
saga_86 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mam nadzieję,że w tym roku uśmiechnie się szczęście do Łateczki Quote
pati-c Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a Łatka znowu na szarym koncu.. hop na pierwsza! Quote
pati-c Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kurcze,taka sliczna psinka,a nawet nikt tu nie zajzy.. :placz: Quote
supergoga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Pati, jak dobrze, że jesteś, bo ja już nie daje powoli rady. A Łatka została zupełnie sama i gdyby nie Ty....byłaby na szarym końcu. Ale i tak nie da jej to domu. Szkoda małej. Quote
pati-c Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 moze ktos ja w koncu zauwazy..i sie zakocha.. sama bym ja przygarnela,ale mamy juz 4psiaki..:shake: jaki ona ma charakter? jak reaguje na ludzi, inne zwierzaki? gdzie sie znajduje to schronisko w ktorym ona siedzi? Quote
supergoga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Łatka jest rozrywkowa dziewczyna. Lubi inne psy i ma dobre relacje z nimi. Nie lubi nudy i długiego zamknięcia - to jeszcze dzieciak. Jest w Buku - całe szczęście, że tam. Bo w innym miejscu miałaby marne szanse. Quote
pati-c Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 no to ma super charakterek :loveu: malenka do gory! ps.Buk kolo Poznania oczywiscie? Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Supergoga, zaglądasz na "przygarnę psa"?, czasem warto! Quote
supergoga Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Zaglądam, czasem nawet cosik wstawiałam, ale jakoś większość tych wątków tak się nijako kończy. Nawet nieraz nie wiaodmo, czy wybrano psiaka i skąd. Quote
Recommended Posts