natalia_aa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Swietnie wiesci ze Miki spedzi lswieta ze swoja nowa kochajaca rodzina :) // I ogromnie sie cieszie z tego pitka z Lublina, wlasnie chcialam nawet dzownic do pana i sie spytac czy nadal poszukuje psiaka do adopcji. Quote
Ziutka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Martusia czy wiesz co słychać o Mikiego :loveu::cool3: Quote
Hippies Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ziutka napisał(a):Martusia czy wiesz co słychać o Mikiego :loveu::cool3: Już piszę bo nowy domek ma problemy techniczne :comp26: Cyt: " Ramzes jest szcesliwy i rozpiera go energia, juz 2 razy poszeżałam mu obroże, bo tak rośnie a mamy go dopiero 2 tygodnie. Uwielbiam go jest taki kochany - on też chyba nas polubił. Za parę dni czeka nas pierwszwa spokna wizyta u weterynarza. Jestem bardzo zadowolona z podjęcia decyzji o adopcji. Ciesze sie, ze mamy malucha. Nie wiedziałam do tej pory, że można tak szybko sie przywiazac do psiaka. Zwariowałam na jego punkcie. Jego wychowanie sprawiało nam na poczatku problem, bo straszny z niego uparciuch, ale kupilśmy sobie ksiażke o wychowaniu i tresurze i juz coraz wiecej wiemy!!!!!!!! AAAAA i jeszce jedno wczoraj Ramzesowi wypadl zabek!!!!!!!!!!!! a na jego miejscu rośnie nowy :eviltong:." Quote
Ziutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Super wieści - tylko skakać z radości że taki domek super mu sie trafił :multi: A jakieś foteczki Mikiego są :cool3: Quote
Hippies Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Myślę, że fotki to już sam domek wstawi :cool3: ale jakby sobie nie poradził to jestem do dyspozycji :diabloti: Quote
Hippies Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Chciałam napisać :placz: że Mikiego-Ramzesika już nie ma :placz: W piątek około 10 rano - Mikuś odszedł od nas. Zatruł się czymś w lesie. Magda włąścicielka Ramzesa nie ma dostępu do internetu więc dlatego ja napisałam. Nie znam dokładnych szczegółów tylko tyle, co dowiedziałam się przez tel. od Magdy. MIKUNIU - biegaj szczęśliwy za TM i ucałuj ode mnie Hippieska - on Ci tam wszystko wytłumaczy. Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 tak - wiemy o biedaku:-( biedny maluszek, nie nacieszył sie za długo super domiem:placz: [*] [*] [*] Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [*] [*] [*] :-( :-( :-( Sabcia się Tobą napewno zaopiekuje Quote
Agga Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Oj maluszku :shake: Sarcia i inne nasze pieski sie Tobą zajmą. Quote
Hippies Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Mikuniu mój kochany :-( pewnie świętujecie razem z Hippiesem. Przez całe świeta miałam was głęboko w serduszku. :-( Wiem że nie byłeś sam w Twoje pierwsze święta - bo myślami byliśmy z Tobą :-( Quote
Recommended Posts