Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dwa potencjalne domki :multi:
Jeden w Bielsku-Białej a drugi w Paczkowie :cool3:

Jest już pewne że Mikunia będze miał kochanych właścicieli :multi: bo w każdym z tych dwóch przypadków są to super ludzie.

Posted

Paczków - znajomi, a Bielsko rozmawiała przez telefon super kobieta. Miałabym tylko prośbę jak już się pierwszy domek zdecyduje że nie bierze Mikiego to o pomoc w wizycie przedadopcyjnej i transporcie w Bielsku ;)

Dzisiaj wieczorem mam wiedzieć dokąd ma jechać Miki bo czekam na odpowiedź domku z Paczkowa.
Jak do Paczkowa to wigile będzie już w nowym domku bo ja tam do babci jadę więc go osobiście zawiozę.

Posted

Martusia - to przewspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:
Trzymam kciuki z całych sił, żeby Miki :loveu: spędził te Święta w swoim własnym domku :lol:

Posted

Hippies napisał(a):
Nawet mi nie mów :-( już wyję :-(

Matruś nie wyj :shake: będzie następny z pewnością :evil_lol: już Ty się o to postarasz :eviltong:

Posted

ale im też się będzie przykrzyć...poza tym tyle ruchu co mają teraz to tylko dla zdrowotności - przecież z tobą tak na pewno nie szaleją:lol:
wiesz - sport (czyli parę psow) to zdrowie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Miki jest w trakcie jazdy do swojego wymarzonego domku :multi:
Teraz będzie nazywał się RAMZES :diabloti: i bedzie mieszkał w Bielsku-Białej.
Trafił do suuuuuuuper ludzi :multi:
Domek obiecal, że się zaloguje i będzie zdawał relację :cool3:

Posted

Hippies napisał(a):
Miki jest w trakcie jazdy do swojego wymarzonego domku :multi:
Teraz będzie nazywał się RAMZES :diabloti: i bedzie mieszkał w Bielsku-Białej.
Trafił do suuuuuuuper ludzi :multi:
Domek obiecal, że się zaloguje i będzie zdawał relację :cool3:

:cool2::Rose::sweetCyb::Cool!::ylsuper::bigcool::laugh2_2::BIG::drink1::knajpa::beerchug::laola::drinka::popcorn::drinking::cunao:

Posted

[quote name='lamia2']Ale dziś miłe wieści na dogo :multi:

a ja dostałam właśnie maila od Pana z Lublina, że pitek z lebelskiego schronu już u nich w domu, jest wychudzony ale cudowny i ma na imię Fart :lol:

http://img295.imageshack.us/img295/1406/zdjcie1258wi2.jpg

http://img295.imageshack.us/img295/4214/zdjcie1261pd1.jpg

moze swiety mikolaj jednak istnieje :loveu: a psiaki cudnosci, te biale oczko i te sterczace uszeta obok ... miooodzio :loveu:

Posted

Same wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Oby takie codziennie :cool3:
Czekamy w takim razie na wieści od Ramzeska :loveu:

A Wam Wszystkie Cioteczki

[FONT=Times New Roman]Pogodnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w radosnej atmosferze wśród Najbliższych oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2008
[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Życzy Ziutka

[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2]
[/FONT]

Posted

Miki już w nowym domku !!! :bigcool::bigcool::bigcool:

[FONT=Book Antiqua]A ja całą noc nie spałam brakuje mi tego słodziaka w łóżku [/FONT]

[FONT=Arial]I tu z okazji że wszystko się poukładało chciałam baaaaardzo podziękować Dianie (michelle04) i jej TZ-Piotrkowi (których tak potępiaja BWP :angryy:) za odebranie słodziaka, zrobienie fotek i allegro - oraz podnoszenie mnie na duchu :diabloti: a także KasiaK,Kiddy i Andzia69 z form astów, no i naszą kochaną desdemonę za ogłaszanie gdzie się da :diabloti: pomimo problemów natury wyższego rzędu :comp26::2gunfire:[/FONT]
[FONT=Arial]oraz Wam wszystkim za pomoc - BEZ WAS Miki-Ramzez nie miałby szans !!!![/FONT]