Hippies Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Boziu gdzie ten kofffany domek :-( Taki słodziak i bez swojego pana :-( Narazie mam tylko oferty walkowe :angryy: Quote
Ziutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Szukamy domku dla Mikiego :loveu: :loveu: Quote
Hippies Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Od rana Miki się przypomina :mad: Kto chce takiego słodziaka :loveu: Quote
Hippies Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Mam dwa potencjalne domki :multi: Jeden w Bielsku-Białej a drugi w Paczkowie :cool3: Jest już pewne że Mikunia będze miał kochanych właścicieli :multi: bo w każdym z tych dwóch przypadków są to super ludzie. Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 to cudownie!!!!!:loveu::loveu::loveu: a ludki z allegro czy znajomi??? Quote
Hippies Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Paczków - znajomi, a Bielsko rozmawiała przez telefon super kobieta. Miałabym tylko prośbę jak już się pierwszy domek zdecyduje że nie bierze Mikiego to o pomoc w wizycie przedadopcyjnej i transporcie w Bielsku ;) Dzisiaj wieczorem mam wiedzieć dokąd ma jechać Miki bo czekam na odpowiedź domku z Paczkowa. Jak do Paczkowa to wigile będzie już w nowym domku bo ja tam do babci jadę więc go osobiście zawiozę. Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 W Bielsku jest Dorothy - moze wyslij do niej pw z prosbą o sprawdzenie domku;) Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Martusia - to przewspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki z całych sił, żeby Miki :loveu: spędził te Święta w swoim własnym domku :lol: Quote
dariaopole Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ja rowniez trzymam kciuki za malucha!! a ty marta sie przyznaj bez bicia - nie bedzie ci brakowac takiego rozkoszniaka ? :cool3::evil_lol: Quote
Hippies Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Nawet mi nie mów :-( już wyję :-( Quote
Ziutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hippies napisał(a):Nawet mi nie mów :-( już wyję :-( Matruś nie wyj :shake: będzie następny z pewnością :evil_lol: już Ty się o to postarasz :eviltong: Quote
Hippies Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Narazie napewno nie bo Maks i koty mnie spakują :mad: i wyrzucą z domu pod most :mad: Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ale im też się będzie przykrzyć...poza tym tyle ruchu co mają teraz to tylko dla zdrowotności - przecież z tobą tak na pewno nie szaleją:lol: wiesz - sport (czyli parę psow) to zdrowie:evil_lol::evil_lol: Quote
desdemona Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hippies napisał(a):Nawet mi nie mów :-( już wyję :-( NAJWAZNIEJSZE ZE MALENSTWO BEDZIE MIALO DOMEK:) JESZCZE MALENSTWO:):loveu: Quote
Hippies Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Miki jest w trakcie jazdy do swojego wymarzonego domku :multi: Teraz będzie nazywał się RAMZES :diabloti: i bedzie mieszkał w Bielsku-Białej. Trafił do suuuuuuuper ludzi :multi: Domek obiecal, że się zaloguje i będzie zdawał relację :cool3: Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hippies napisał(a):Miki jest w trakcie jazdy do swojego wymarzonego domku :multi: Teraz będzie nazywał się RAMZES :diabloti: i bedzie mieszkał w Bielsku-Białej. Trafił do suuuuuuuper ludzi :multi: Domek obiecal, że się zaloguje i będzie zdawał relację :cool3: :cool2::Rose::sweetCyb::Cool!::ylsuper::bigcool::laugh2_2::BIG::drink1::knajpa::beerchug::laola::drinka::popcorn::drinking::cunao: Quote
lamia2 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale dziś miłe wieści na dogo :multi: a ja dostałam właśnie maila od Pana z Lublina, że pitek z lubelskiego schronu już u nich w domu, jest wychudzony ale cudowny i ma na imię Fart :lol: http://img295.imageshack.us/img295/1406/zdjcie1258wi2.jpg Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='lamia2']Ale dziś miłe wieści na dogo :multi: a ja dostałam właśnie maila od Pana z Lublina, że pitek z lebelskiego schronu już u nich w domu, jest wychudzony ale cudowny i ma na imię Fart :lol: http://img295.imageshack.us/img295/1406/zdjcie1258wi2.jpg http://img295.imageshack.us/img295/4214/zdjcie1261pd1.jpg moze swiety mikolaj jednak istnieje :loveu: a psiaki cudnosci, te biale oczko i te sterczace uszeta obok ... miooodzio :loveu: Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='lamia2']Ale dziś miłe wieści na dogo :multi: a ja dostałam właśnie maila od Pana z Lublina, że pitek z lubelskiego schronu już u nich w domu, jest wychudzony ale cudowny i ma na imię Fart :lol: http://img295.imageshack.us/img295/1406/zdjcie1258wi2.jpg http://img295.imageshack.us/img295/4214/zdjcie1261pd1.jpg no to tez się cieszę!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Same wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Oby takie codziennie :cool3: Czekamy w takim razie na wieści od Ramzeska :loveu: A Wam Wszystkie Cioteczki [FONT=Times New Roman]Pogodnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w radosnej atmosferze wśród Najbliższych oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2008 [/FONT][FONT=Times New Roman] Życzy Ziutka [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2] [/FONT] Quote
Hippies Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Miki już w nowym domku !!! :bigcool::bigcool::bigcool: [FONT=Book Antiqua]A ja całą noc nie spałam brakuje mi tego słodziaka w łóżku [/FONT] [FONT=Arial]I tu z okazji że wszystko się poukładało chciałam baaaaardzo podziękować Dianie (michelle04) i jej TZ-Piotrkowi (których tak potępiaja BWP :angryy:) za odebranie słodziaka, zrobienie fotek i allegro - oraz podnoszenie mnie na duchu :diabloti: a także KasiaK,Kiddy i Andzia69 z form astów, no i naszą kochaną desdemonę za ogłaszanie gdzie się da :diabloti: pomimo problemów natury wyższego rzędu :comp26::2gunfire:[/FONT] [FONT=Arial]oraz Wam wszystkim za pomoc - BEZ WAS Miki-Ramzez nie miałby szans !!!![/FONT] Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 super ze Ramzesik juz w nowym domeczku :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
desdemona Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Swietnie Ze Psiak Trafil Do Kochajacego Domku:) Ciesze Sie Bardzo! Obu Takich Wiadomosci Jak Najwiecej:) Quote
Recommended Posts