Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do mnie tez dzwonil ten pan z Lublina w sprawie Lilki ktora juz na szczescie do adopcji poszla:loveu:
pamietajcie ciotki ze u mnie jest jeszcze sliczna Stefka:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99161
tylko, ze ona musi isc do domu bez zwierzat!!!
nie chce by zime spedzila u mnie w kojcu :placz: a jak ona pojdzie do domku to inna bida trafi do mnie, takze ciotki reklamujcie Stefke , ona jest super !!!

no i trzymam kciuki za Mikiego :cool3:

Posted

dariaopole napisał(a):
do mnie tez dzwonil ten pan z Lublina w sprawie Lilki ktora juz na szczescie do adopcji poszla:loveu:
pamietajcie ciotki ze u mnie jest jeszcze sliczna Stefka:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99161
tylko, ze ona musi isc do domu bez zwierzat!!!
nie chce by zime spedzila u mnie w kojcu :placz: a jak ona pojdzie do domku to inna bida trafi do mnie, takze ciotki reklamujcie Stefke , ona jest super !!!

no i trzymam kciuki za Mikiego :cool3:

Daria - my pamiętamy - ino na razie domkow bez zwierzakow brak:shake:

Posted

Dziewczyny ja Was przepraszam ale nie było mnie jakiś czas na necie bo jesteśmy z Mikim i Maksem we Wrocku u rodziców. Co do domków to chciłabym aby znalazł szybko domek bo szkoda żeby cierpiał rozstanie więc jeżeli macie jakieś potencjalne dobre :mad: domki to prosze o promowanie malucha.

Posted

Hippies czy możesz mi podać swój adres amilowy, chciałbym przekazać kontakt do osoby zainteresowanej Mikim (domek do sprawdzenia).
Jest to osoba z z woj. podlaskiego, mieszka z mamą i babcią w 3 pokojowym mieszkaniu (w damu stale jest ktoś obecny), oprócz tego posiadają działkę, gdzie pies może sie wybiegać. Mieli wcześniej psiaka ale mimo obroży przeciwkleszczowej złapał babeszjozę i nie udało się go uratować.

Posted

Halo, Wrocław jest tam ktoś?

Andzia masz może tel. do Justyny z Wrocławia (miałam ale zgubiłam), mam fajny domek dla tej Luny od Kasi (tej co ponoć z budy nie wychodzi), ale ona nie odbiera.

Posted

andzia69 napisał(a):
Hippies - podaj lamii e-maila i najlepiej nr tel w razie co - szybciej jeśli ktoś nie jest często na necie!;)

A co do bywania na necie to od poniedziałku wieczorem to już codziennie jestem prawie 24/24, nie ma mnie tylko dlatego że jestem u rodzicow we Wrocku i muszę szkraba pilnować :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
... Qurcze ale podlaskie to strasznie daleko ode mnie :-(

Faktycznie sprawdziłam na mapie ode mnie to rzut beretem ale z Wrocławia to pół świata ... może się coś trafi bliżej :cool3:

Posted

Na innym forum dziewczyna pyta czy on jest astem z astów - czy ktoś się może wypowiedzieć czy ona na asta wygląda czy na miksa bo ja to tylko boksery rozpoznaje :oops:

Posted

Kiepsko widać na fotkach, na moje oko to raczej mix, ma chyba trochę za małą główkę i za długi pysio, nie widać postawy ale koło amstaffa na pewno leżał :evil_lol: