lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Został domek z mieszkaniem, bo do tego domu z ogrodem wysłałam Mustafę od Anouk i bardzo się spodobał, w tygodniu podjadę sprawdzić warunki. Quote
dariaopole Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 do mnie tez dzwonil ten pan z Lublina w sprawie Lilki ktora juz na szczescie do adopcji poszla:loveu: pamietajcie ciotki ze u mnie jest jeszcze sliczna Stefka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99161 tylko, ze ona musi isc do domu bez zwierzat!!! nie chce by zime spedzila u mnie w kojcu :placz: a jak ona pojdzie do domku to inna bida trafi do mnie, takze ciotki reklamujcie Stefke , ona jest super !!! no i trzymam kciuki za Mikiego :cool3: Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dariaopole napisał(a):do mnie tez dzwonil ten pan z Lublina w sprawie Lilki ktora juz na szczescie do adopcji poszla:loveu: pamietajcie ciotki ze u mnie jest jeszcze sliczna Stefka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99161 tylko, ze ona musi isc do domu bez zwierzat!!! nie chce by zime spedzila u mnie w kojcu :placz: a jak ona pojdzie do domku to inna bida trafi do mnie, takze ciotki reklamujcie Stefke , ona jest super !!! no i trzymam kciuki za Mikiego :cool3: Daria - my pamiętamy - ino na razie domkow bez zwierzakow brak:shake: Quote
Hippies Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dziewczyny ja Was przepraszam ale nie było mnie jakiś czas na necie bo jesteśmy z Mikim i Maksem we Wrocku u rodziców. Co do domków to chciłabym aby znalazł szybko domek bo szkoda żeby cierpiał rozstanie więc jeżeli macie jakieś potencjalne dobre :mad: domki to prosze o promowanie malucha. Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hippies czy możesz mi podać swój adres amilowy, chciałbym przekazać kontakt do osoby zainteresowanej Mikim (domek do sprawdzenia). Jest to osoba z z woj. podlaskiego, mieszka z mamą i babcią w 3 pokojowym mieszkaniu (w damu stale jest ktoś obecny), oprócz tego posiadają działkę, gdzie pies może sie wybiegać. Mieli wcześniej psiaka ale mimo obroży przeciwkleszczowej złapał babeszjozę i nie udało się go uratować. Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hippies - podaj lamii e-maila i najlepiej nr tel w razie co - szybciej jeśli ktoś nie jest często na necie!;) Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Halo, Wrocław jest tam ktoś? Andzia masz może tel. do Justyny z Wrocławia (miałam ale zgubiłam), mam fajny domek dla tej Luny od Kasi (tej co ponoć z budy nie wychodzi), ale ona nie odbiera. Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Justyna:502 138 114 lub mailowy: kiddy@o2.pl super by bylo gdyby sunia na swieta siedziala już w domku!!! Dzieki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wiem ale dziewczyny muszą zrobić test na koty bo pani która chce Lunę dokarmia koty, czasem jakiegoś do domu przynosi. Quote
Hippies Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Mój nr to 668 382 581 a poczta: martusiarozycka@wp.pl. ja na necie będę dopiero jutro wieczorem więc jak coś to podaj mi wszystko na skrzynkę albo na tel. Qurcze ale podlaskie to strasznie daleko ode mnie :-( Quote
Hippies Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 andzia69 napisał(a):Hippies - podaj lamii e-maila i najlepiej nr tel w razie co - szybciej jeśli ktoś nie jest często na necie!;) A co do bywania na necie to od poniedziałku wieczorem to już codziennie jestem prawie 24/24, nie ma mnie tylko dlatego że jestem u rodzicow we Wrocku i muszę szkraba pilnować :mad: Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Hippies napisał(a): ... Qurcze ale podlaskie to strasznie daleko ode mnie :-( Faktycznie sprawdziłam na mapie ode mnie to rzut beretem ale z Wrocławia to pół świata ... może się coś trafi bliżej :cool3: Quote
Hippies Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Gdzie ten koffany dom i koffany pan :-( Quote
Hippies Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jeszcze jedna fotka Mikiego z moim Maksem :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jakie dostojnisie:loveu::loveu::loveu: domku, domku - gdzie jesteś!!!! Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Maluch podobny na tej ostatniej fotce jest do szczeniaka ktorego kiedys wyciagnelam ze schronu w Sosnowcu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47427&page=2 Quote
Hippies Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Na innym forum dziewczyna pyta czy on jest astem z astów - czy ktoś się może wypowiedzieć czy ona na asta wygląda czy na miksa bo ja to tylko boksery rozpoznaje :oops: Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kiepsko widać na fotkach, na moje oko to raczej mix, ma chyba trochę za małą główkę i za długi pysio, nie widać postawy ale koło amstaffa na pewno leżał :evil_lol: Quote
Hippies Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Charakterek to on ma z asta :mad: i powiem na 10000% że to nie bokser :diabloti: Quote
Hippies Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A to allegro Mikiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=286430224 Quote
Hippies Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 szukamy dziewczyny szukamy :mad: Quote
Recommended Posts