Hippies Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Miki - to młody niespełna 3 miesięczny amstaff, nigdy nie miał kochających włascicieli ponieważ urodził się w schronisku :-( Jest idealem asta :diabloti:, łagodny do psow, z którymi od razu chce się bawic, za kotami goni, ale żadnemu krzywdy nie zrobił, wiem bo od 10.12.07 jest u mnie w domu na tymczasie. A jak niektórym wiadomo mam dwa koty i czteroletniego boksera. Miki to złoty chłopak, cały czas chce się bawić. Zostaje sam w domu i jak dotąd nic mi nie zniszczył. Trafił do mnie ze schroniska we Wrocławiu, był zaziębiony ale już wraca do zdrowia i dlatego szukam dla niego kochanych i odpowiedzialnych właścicieli, którzy będą potrafili wychować Mikiego na wspaniałego psa, psa który nigdy już nie trafi do schroniska. A oto on: Quote
gigi-44 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mam kogoś zaufanego kto szuka amstafa jak możesz prześlij mi fotki na meila gigiboss@interia.pl Quote
Hippies Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wysłałam :razz: A tu reszta fotek :cool3:: Quote
Hippies Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Zapomniałam napisać że w samochodzie to jakby go nie było - od razu zasypia :eviltong: Quote
andzia69 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 no to jestem na posterunku!:lol: czyż on nie jest slodki????? Quote
Hippies Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Szukamy domu dla słodziaka :loveu: Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bardzo mocno szukamy!!!!!! A co z tym ew. domkiem, o którym pisałas???:cool3: nie bardzo??? Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Do mnie wczoraj dzwonil pan z Lublina w sprawie Alfy, no ale ta ma jechac jutro do Warszawy, ale dowiedzialam sie ze pan poszukuje albo suni mlodej, lagodnej w sotsunku do ziwerzat (nie musi byc szczeniak) albo samca ale wtedy od szczeniaka. Pan ma sunie astke, tez ze schroniska z tego co zdarzylam sie dowiedziec... A powiedzialam zeby odezwal sie za kilka, wiec gdyby tamten domek nie wypalil moge sie z nim skontaktowac i pokazac watek... Tylko i tak ktos musialby jechac i sprawdzic domek, bo ja absolutnie pana nie znam, tyle co z rozmowy :) Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 cos dużo bullowatych do Lublina ostatnio jedzie:lol: Temu panu lepiej zaproponować jakąs suczkę uległa do zwierzat - byle wysterylizowaną - bo to pies i trzeba by potem dopilnować coby go wykastrował... Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 natalia_aa napisał(a):Do mnie wczoraj dzwonil pan z Lublina w sprawie Alfy, no ale ta ma jechac jutro do Warszawy, ale dowiedzialam sie ze pan poszukuje albo suni mlodej, lagodnej w sotsunku do ziwerzat (nie musi byc szczeniak) albo samca ale wtedy od szczeniaka. Pan ma sunie astke, tez ze schroniska z tego co zdarzylam sie dowiedziec... A powiedzialam zeby odezwal sie za kilka, wiec gdyby tamten domek nie wypalil moge sie z nim skontaktowac i pokazac watek... Tylko i tak ktos musialby jechac i sprawdzic domek, bo ja absolutnie pana nie znam, tyle co z rozmowy :) Ja również znam tego pana z rozmowy telefonicznej i też brałam go pod uwagę przy Plutonie, ale Pluton jedzie do Krakowa. Mam jeszcze w Warszawie 2 domki (mieszkanie i dom z ogrodem) ale nie wiem czy Mikiego proponować. Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a):cos dużo bullowatych do Lublina ostatnio jedzie:lol: Temu panu lepiej zaproponować jakąs suczkę uległa do zwierzat - byle wysterylizowaną - bo to pies i trzeba by potem dopilnować coby go wykastrował... No w sumie mi ta wersja tez sie bardziej podoba, bo szczylek widze jak to szczylek spore zainteresowanie juz ma... A jest taka gdzies w poblizu tego pana? Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a):cos dużo bullowatych do Lublina ostatnio jedzie:lol: Temu panu lepiej zaproponować jakąs suczkę uległa do zwierzat - byle wysterylizowaną - bo to pies i trzeba by potem dopilnować coby go wykastrował... Pan wziął 3-letnią sukę amstaffkę ze schroniska i jest wysterylizowana. Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No wlasnie ja nie moglam sobie przypomniec czy byla sterylizowana czy nie... bo tyle osob dzwonilo zesie pogubilam :P Ale faktycznie teraz mi swita, ze pan mowil ze dziewczynka po sterylce... No ale i tak wolalabym dac mu dorosla sunie wtedy, bo jak wiadomo one nie ciesza sie az takim zainteresowaniem... Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 natalia_aa napisał(a):... No ale i tak wolalabym dac mu dorosla sunie wtedy, bo jak wiadomo one nie ciesza sie az takim zainteresowaniem... To facet pewnie zgłupiał, bo ja go przekonywałam, że lepszy będzie chłopak bez jajek dla suki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Tylko jezeli to ten sam facet, to z tego co zrozumialam albo mloda, dorosla sunia albo szczeniak pies, wiec powiedzialam, ze szczeniaki na ogol szybko domki znajduje i lepiej wtedy ku suni sie kierowac. Bo mowil mi ze jego sunia dogaduje sie z suniami a z chlopakami bywa roznie, dlatego mialbyc szczylek...A swoja droga i tak pewnie koles jest skolowany :evil_lol: Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Właśnie dzwonił do mnie Pan z Lublina, jest w schronisku i na kawarantannie jest pitbull bardzo wystraszony, w środę lub w czwartek weźmie go na spacer aby się psy zapoznały, jeśli wszystko będzie o.k. zabierają psiaka do domu. Czy mam wysyłać fotki małego, czy macie coś innego na oku? Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a wysylaj!!!!zawsze to lepiej mieć za dużo niż za malo!;) Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja tam bym nie wysylala :evil_lol: Maly zauroczy pana na 100%, a pit zostanie w schronie... A w sumie, robta co chceta kobitki :) Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 natalia_aa napisał(a):Ja tam bym nie wysylala :evil_lol: Maly zauroczy pana na 100%, a pit zostanie w schronie... A w sumie, robta co chceta kobitki :) Nie myślałam o Panu z Lublina tylko o innych domkach. No dobra zobaczę. Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Lamia - wiem - jeszcze o nim mialam ci powiedzieć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92191 A zdjecie malego pewnie, ze na razie wyślij do tych innych domkow - a noz widelec i ten pituś z Lublina będzie OK...(muszę o nim poszukac...bo chyba gdzieś widzialam jakiś wątek o psia z Lublina...) Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A no to przepraszam... ja byc blondynka to mam prawo sie troszke zamieszac :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a):Lamia - wiem - jeszcze o nim mialam ci powiedzieć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92191 A zdjecie malego pewnie, ze na razie wyślij do tych innych domkow - a noz widelec i ten pituś z Lublina będzie OK...(muszę o nim poszukac...bo chyba gdzieś widzialam jakiś wątek o psia z Lublina...) No wlasnie o to mi chodzilo, zeby powysylac do innych domkow, myslalam ze na sile chcemy do pana z Lublina :evil_lol: Ale juz wszystko jasne... Quote
Recommended Posts