Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miki - to młody niespełna 3 miesięczny amstaff, nigdy nie miał kochających włascicieli ponieważ urodził się w schronisku :-( Jest idealem asta :diabloti:, łagodny do psow, z którymi od razu chce się bawic, za kotami goni, ale żadnemu krzywdy nie zrobił, wiem bo od 10.12.07 jest u mnie w domu na tymczasie. A jak niektórym wiadomo mam dwa koty i czteroletniego boksera. Miki to złoty chłopak, cały czas chce się bawić. Zostaje sam w domu i jak dotąd nic mi nie zniszczył. Trafił do mnie ze schroniska we Wrocławiu, był zaziębiony ale już wraca do zdrowia i dlatego szukam dla niego kochanych i odpowiedzialnych właścicieli, którzy będą potrafili wychować Mikiego na wspaniałego psa, psa który nigdy już nie trafi do schroniska.

A oto on:

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie wczoraj dzwonil pan z Lublina w sprawie Alfy, no ale ta ma jechac jutro do Warszawy, ale dowiedzialam sie ze pan poszukuje albo suni mlodej, lagodnej w sotsunku do ziwerzat (nie musi byc szczeniak) albo samca ale wtedy od szczeniaka. Pan ma sunie astke, tez ze schroniska z tego co zdarzylam sie dowiedziec... A powiedzialam zeby odezwal sie za kilka, wiec gdyby tamten domek nie wypalil moge sie z nim skontaktowac i pokazac watek... Tylko i tak ktos musialby jechac i sprawdzic domek, bo ja absolutnie pana nie znam, tyle co z rozmowy :)

Posted

cos dużo bullowatych do Lublina ostatnio jedzie:lol:

Temu panu lepiej zaproponować jakąs suczkę uległa do zwierzat - byle wysterylizowaną - bo to pies i trzeba by potem dopilnować coby go wykastrował...

Posted

natalia_aa napisał(a):
Do mnie wczoraj dzwonil pan z Lublina w sprawie Alfy, no ale ta ma jechac jutro do Warszawy, ale dowiedzialam sie ze pan poszukuje albo suni mlodej, lagodnej w sotsunku do ziwerzat (nie musi byc szczeniak) albo samca ale wtedy od szczeniaka. Pan ma sunie astke, tez ze schroniska z tego co zdarzylam sie dowiedziec... A powiedzialam zeby odezwal sie za kilka, wiec gdyby tamten domek nie wypalil moge sie z nim skontaktowac i pokazac watek... Tylko i tak ktos musialby jechac i sprawdzic domek, bo ja absolutnie pana nie znam, tyle co z rozmowy :)

Ja również znam tego pana z rozmowy telefonicznej i też brałam go pod uwagę przy Plutonie, ale Pluton jedzie do Krakowa.
Mam jeszcze w Warszawie 2 domki (mieszkanie i dom z ogrodem) ale nie wiem czy Mikiego proponować.

Posted

andzia69 napisał(a):

Temu panu lepiej zaproponować jakąs suczkę uległa do zwierzat - byle wysterylizowaną - bo to pies i trzeba by potem dopilnować coby go wykastrował...

No w sumie mi ta wersja tez sie bardziej podoba, bo szczylek widze jak to szczylek spore zainteresowanie juz ma... A jest taka gdzies w poblizu tego pana?

Posted

andzia69 napisał(a):

Pan wziął 3-letnią sukę amstaffkę ze schroniska i jest wysterylizowana.

Posted

No wlasnie ja nie moglam sobie przypomniec czy byla sterylizowana czy nie... bo tyle osob dzwonilo zesie pogubilam :P Ale faktycznie teraz mi swita, ze pan mowil ze dziewczynka po sterylce... No ale i tak wolalabym dac mu dorosla sunie wtedy, bo jak wiadomo one nie ciesza sie az takim zainteresowaniem...

Posted

natalia_aa napisał(a):
... No ale i tak wolalabym dac mu dorosla sunie wtedy, bo jak wiadomo one nie ciesza sie az takim zainteresowaniem...

To facet pewnie zgłupiał, bo ja go przekonywałam, że lepszy będzie chłopak bez jajek dla suki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tylko jezeli to ten sam facet, to z tego co zrozumialam albo mloda, dorosla sunia albo szczeniak pies, wiec powiedzialam, ze szczeniaki na ogol szybko domki znajduje i lepiej wtedy ku suni sie kierowac. Bo mowil mi ze jego sunia dogaduje sie z suniami a z chlopakami bywa roznie, dlatego mialbyc szczylek...A swoja droga i tak pewnie koles jest skolowany :evil_lol:

Posted

Właśnie dzwonił do mnie Pan z Lublina, jest w schronisku i na kawarantannie jest pitbull bardzo wystraszony, w środę lub w czwartek weźmie go na spacer aby się psy zapoznały, jeśli wszystko będzie o.k. zabierają psiaka do domu.
Czy mam wysyłać fotki małego, czy macie coś innego na oku?

Posted

natalia_aa napisał(a):
Ja tam bym nie wysylala :evil_lol: Maly zauroczy pana na 100%, a pit zostanie w schronie... A w sumie, robta co chceta kobitki :)

Nie myślałam o Panu z Lublina tylko o innych domkach. No dobra zobaczę.

Posted

andzia69 napisał(a):
Lamia - wiem - jeszcze o nim mialam ci powiedzieć
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92191

A zdjecie malego pewnie, ze na razie wyślij do tych innych domkow - a noz widelec i ten pituś z Lublina będzie OK...(muszę o nim poszukac...bo chyba gdzieś widzialam jakiś wątek o psia z Lublina...)

No wlasnie o to mi chodzilo, zeby powysylac do innych domkow, myslalam ze na sile chcemy do pana z Lublina :evil_lol: Ale juz wszystko jasne...