mortikia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Na jakich wystawach i z jakimi psami pokażenie się w roku 2008 ?? :) My planujemy : Rzeszów, Legionowo, Katowice, Legionowo, Łódź, Płock, Radom, Kraków, Warszawa ;) Wystawiamy: Toffi (na wszystkich, jeżeli się uda), Snowe (w Legionowie na krajowej), Sweety (na kilku ;) ), a z malamutów: Happy, Apacz (wreszcie! :D ) i ew. Szeryf (kto wie, moze ukończymy Championat Polski? :) ). Quote
Daniel ED Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mortikia napisał(a):Na jakich wystawach i z jakimi psami pokażenie się w roku 2008 ?? :) My planujemy : Rzeszów, Legionowo, Katowice, Legionowo, Łódź, Płock, Radom, Kraków, Warszawa ;) Wystawiamy: Toffi (na wszystkich, jeżeli się uda), Snowe (w Legionowie na krajowej), Sweety (na kilku ;) ), a z malamutów: Happy, Apacz (wreszcie! :D ) i ew. Szeryf (kto wie, moze ukończymy Championat Polski? :) ). Ja planuje w 2008 roku: 1.Rzeszów:lol: 2.Moskwa-Eurazja:lol: 3.Wilno-Litwa:lol: 4.Katowice:lol: 5.Oczywiście Klubówka:loveu: 6.Częstochowa i Lublin( w tym samym czasie):lol: 7.Opole:lol: Myślę jeszcze o Głogowie,tak poza tym to wszystkie międzynarodówki(chyba oprócz Szczecina-za daleko),Europejka w Budapeszcie. Zrezygnuje natomiast chyba ze światówki-za duże koszta wyjdą:shake: Co dalej i co jeszcze?-czas pokaże;) Quote
Chianti Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja z Birką planujemy pojechać do: - Katowice- piątek - Bytom - Chorzów - Kraków - Rybnik - Zabrze Wszystkie krajowe lub międzynarodowe ;) Quote
mortikia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Daniel ED napisał(a):Co dalej i co jeszcze?-czas pokaże;) Trzymam kciuki, żeby się udało ;) Ja będę miała problemy ze zwalnianiem się ze szkoły, ale coś wymyślę, a psiaki wreszcie trochę pokazać też trzeba :evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja jak dobrze pojdzie to bede na wystawach w : Trencinie-Słowacja(jak dobrze pojdzie) Bydgoszcz Katowice Klubowka:loveu: Opole Grudziadz Bydgoszcz Lódz Warszawa A na jakiej jeszcze sie pokaze to zobaczymy;) Życze Wszystkim wileu sukcesow w sezonie 2008 roku:)) Quote
flashka-g Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja chyba zaczynam od Głogowa:) chyba bo ze mna nigdy nic nie wiadomo:):) w lutym wybiore sie moze gdzies dalej na zachod, ale na pewno klubowka, Katowice i Opole zalicze;) Quote
Nitor-Nivalis Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No to my wlasnie zglosilismy sie na Rzeszow :) a na poczatek pod koniec stycznia wybieramy sie do Valls w Hiszpanii. Quote
Rashi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No to w Katowicach mozecie liczyc na moj doping:cool3: pozdrawiam i zapraszam;) Quote
husky-regan Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A ja z gównażerią pewnie odwiedzę Chorzów ... oczywiście tylko z sympatii i czystej ciekawości :razz: Quote
SYLWIA:) Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Plan 2008 Leszno Championów- tam nas jeszcze nie było:lol: Wilno 2*CACIB - Queenik może kończyć Ch.Lit.:eviltong: Katowice ??? :confused:w sumie Queenik może kończyć Int. Klubowa Legionowo:loveu: Berlin Opole ??? Litomerice Kaliningrad Napewno nie wybieramy sie do Sztokholmu ,ale planujemy Budapeszt:razz: Quote
Nitor-Nivalis Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No to sie widzimy w Berlinie :) My myslimy jeszcze o Sztokholmie, ale Budapeszt napewno :) Quote
piotrjan Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nitor-Nivalis napisał(a):No to sie widzimy w Berlinie :) My myslimy jeszcze o Sztokholmie, ale Budapeszt napewno :) To na Berlin spora gromadka Dogomaniacka się wybiera :multi: Sztokholm na 80 % , Budapeszt na 100 % , :cool1: poza tym skromnie , na pewno 30 wystaw w 2008 nie przekroczę ! :lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hmmm widze ze sporo osob z Dogomani bedzie na Haszczakowym ringu ;) Już obiecuje dla was wiele fotek :D:D Quote
nordic blue Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Szykujemy się z naszymi "dziewczynkami" na początek: RZESZÓW LEGIONOWO - KLUBÓWKA KATOWICE co dalej, czas pokaże :cool3: Quote
kalina. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Obiecałam sobie że w tym roku zaliczymy znacznie więcej wystaw.... Więc tak: -Katowice(moja psica będzie miała już 2 lata ale ten czas leci) -Częstochowa albo Opole -Bytom -Kraków(obowiązkowo^^) -Nowy Sącz -Będzin -Zakopane -Nowy Targ -Zabrze -Kielce Mam nadzieje że chocaz połowe uda sie zaliczyć. Quote
Kori Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wybieram się do Rzeszowa :cool3: Mam nadzieję, ze sie jakoś spotkamy - am sobie przykleić na czole "dogomania" ? Jka bedzie ta wystawa wyglądac w praktyce? Skad mam wiedziec o ktorej jakie klasy i rasy na którym ringu? :placz: Nic nie wiem, zielona jestem :p Quote
nordic blue Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kori napisał(a): Jka bedzie ta wystawa wyglądac w praktyce? Skad mam wiedziec o ktorej jakie klasy i rasy na którym ringu? :placz: Nic nie wiem, zielona jestem :p Dostaniesz pocztą tradycyjną potwierdzenie przyjęcia na wystawę. Powinno dotrzeć do ciebie gdzieś okolo tygodnia przed wystawą. Wszystko tam bedzie napisane, zwykle wystawy rozpoczynają sie o godz 10:00. Reszty dowiesz się na wystawie;) Powodzenia ! Quote
HUSKYTEAM Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kori: jak wejdziesz od razu idź de sekretariatu, tam dostaniesz wszystkie informacje i numer, który sobie przykleisz do klapy marynarki przed wejściem na ring. Idź przed ring i bądź wcześniej, to sobie pobiegasz próbnie - wystawa halowa=posadzka, którą nie wszystkie psy lubią. Potem pilnuj klas, wchodzą w kolejności: 1) PSY szczeniaki 2) PSY młodzież 3) PSY pośrednia 4) PSY otwarta dalej Championy i Weterany. Dopiero potem wszystkie suki, analogicznie. Ubierz się elegancko, bo to 50% sukcesu.Kolejne 25% to wygląd i zachowanie Twojego psa. 20% to jego wartośc kynologiczna, a 5% szczęście... good luck! Quote
Coffee&Nera Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kori jezeli chodzi o wystawe jest organizowana na Rzeszowskiej Hali "Podpromie". W te dni po Rzeszowie są porozstawiane znaki jak dojechac... A jak juz sie jest w srodku to Husky najczesciej są na ringu głównym (nieraz byly na tzw. "balkonach")... Ja jeżeli mozna spytac to chętna do spotkanka ;) Quote
Kori Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 idę jako widz :oops: Do wystaw dołączę, jak odchowam brzdąca, który się jeszcze nie urodził :loveu: Dziękuję za wszystkei wyjaśnienia, bo zawsze byłam ciekawa jak to wszystko jest zorganizowane. Ta niewiedza powodowały u mnie niechęc do wystaw i straaaaszny strach na myśl o tym. Quote
Marysia B. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja z moją psiną (patrz avatar :) ) postaramy się być: 19.04 – Grudziądz 20.04 - Inowrocław 1.05 - Dobre Miasto 2.05 - Bydgoszcz 6.07 - Lidzbark Warmiński 20.07 - Gdynia 27.07 - Włocławek 9-10.08 - Sopot 17.08 - Toruń 17.09 - Słupsk 8-9.11 - Poznań Nie wiemy, czy uda nam się być w Dobrym Mieście i w Bydgoszczy, bo Ipi (bo tak się psina nazywa) chyba będzie wtedy cieczkować ;/ Quote
Kida Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to my napewno Rzeszów :) A co potem, to się okaże... :cool3: Quote
SYLWIA:) Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mała zmiana planów :pw Lesznie i w Katowicach nas nie będzie. Quote
HUSKYTEAM Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pozmieniał się kalendarz zawodów i zwolnił się termin "Klubówkowy". Także my zaczynamy od Klubowej, pewnie potem Katowice i Opole. Quote
kapka22 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A my poki co napewno jedziemy na: Klubówke Katowice Czestochowe Opole lub Kijow lub Miskolc ?? Niemcy Wesendorf 14i15.06.08 CACIB Portoroz/Słowenia+14.06 CACIB Umag/Chorwacja-nocna Wegry, Budapeszt - Euro Dog Show Rumunie - Targu Mures Rozwazamy jeszcze: Berlin... Narazie to na tyle:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts