Jump to content
Dogomania

Kraków - mala Mufinka, sliczne brazowe oczy...MA DOM:)

Recommended Posts

Posted

Mufinka to mloda, rezolutna suczka, rozdajaca calusy:loveu:Bedzie malutka typowo kanapowa suczka, przy ktorej przyszly wlasciciel z pewnoscia nie bedzie sie nudzil. Ma cudne brazowe oczka, ktorymi pieknie prosi o cieply dom. Aktualnie przebywa w hotelu pod Wieliczka.

Mufinka:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeklejam z wątku krakowskiego

Cytat:
Napisał sugarr
Jestem wreszcie.
Przepraszam że się nie odzywałam w sprawie tego DT ale czas mnie ostatnio goni. Przemyślałam całą sprawę i w zasadzie co tydzień wyjeżdżam na cały dzień, w Święta pewnie wyjadę, a nie chcę sytuacji "niech ktoś ode mnie szybko weźmie szczeniaka z DT bo muszę wyjechać". Czytając o tych psich dramatach po prostu zareagowałam bez przemyślenia, bez względu na wszystko chciałam pomóc, niestety nie dam rady.

Ale dręczyło mnie, że się zdeklarowałam a teraz muszę zrezygnować i udało mi się znaleźć bardzo dobry DT dla jednego ze szczeniorów - od poniedziałku, bo jutro ta Pani wyjeżdza do Warszawy, wraca w niedzielę. Ten DT to dom gdzie od zawsze były zwierzaki, mama i córka miłośniczki psów i kotów. Jedna dorosła suczka, która zawsze opiekowała się wszystkimi kociętami i szczeniakami w tym domu i sporo kotów - przybłęd. Tak to mniej więcej wygląda.
Jeżeli chodzi o pokrycie kosztów to jedzenie w 100% na ich rachunek, z tym że potrzebne będą jakieś wskazówki jakie jedzenie mają kupować dla malucha
Za wizyty u weterynarza raczej będzie trzeba zapłacić z jakiś krakowskich funduszy, o ile takie są, o ile jest taka możliwość.

I dodatkowo, jak będzie już wiadomo który psiak pojedzie do tego DT to jest prośba o zdjęcie, tak z ciekawości :smile:

Kontakt: 502 535 812 (najlepiej po niedzieli)

Słuchajcie nikt nie zadzwonił, DT czeka..."

"Czy ktoś zadzwoni do tej znajomej w sprawie DT? Bo ja nie jeżdżę do hotelu, nie orientuję się ile i jakie macie teraz szczeniaki. Jeżeli nikt tego nie załatwi, nie wiem, może nie macie czasu itd, to po prostu skontaktuję się w tej sprawie z erką, bo w Kielcach też jest pełno szczeniaków, marzną. A przecież szkoda DT.
Po prostu proszę kogoś kto opiekuje się krakowskimi szczeniorami o informację, czy będzie dzwonił do tego DT i się jakoś umawiał czy nie. Bo szkoda, żeby minął kolejny tydzien w oczekiwaniu na czyjś telefon"

Posted

[quote name='fizia']Przeklejam z wątku krakowskiego

Cytat:
Napisał sugarr
"Czy ktoś zadzwoni do tej znajomej w sprawie DT? Bo ja nie jeżdżę do hotelu, nie orientuję się ile i jakie macie teraz szczeniaki. Jeżeli nikt tego nie załatwi, nie wiem, może nie macie czasu itd, to po prostu skontaktuję się w tej sprawie z erką, bo w Kielcach też jest pełno szczeniaków, marzną. A przecież szkoda DT.
Po prostu proszę kogoś kto opiekuje się krakowskimi szczeniorami o informację, czy będzie dzwonił do tego DT i się jakoś umawiał czy nie. Bo szkoda, żeby minął kolejny tydzien w oczekiwaniu na czyjś telefon"

kontaktowalam sie wczoraj z sugarr w tej sprawie. Jak bedzie juz cos konkretnego zalatwione, napisze:)

Posted

Ubłagałam olę... jutro dziecko to psie idzie na dt do Oli:p

Posted

mam nadzieję, że niedługo nie zacznie przeklinać dnia, gdy mnie poznała..:razz::p