Vutz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 witajcie cioteczki! Nero ma ogłoszenia co tydzień w gazecie wyborczej na tzw. żółtych stronach, oprócz tego ma info na stronie fundacji emir (www.fundacja-emir.org) w zakładce "psy w potrzebie spoza fundacji", PAROS zrobiła już drugi raz ogłoszenie na allegro, założyła mu wątek na dogomanii, umieściła na forum owczarków niemieckich. wspominała też (ale nie wiem czy doszło to do skutku), że umieści ogłoszenie o Nero w 11 jeszcze miejscach w internecie. nie powiedziała mi gdzie - może niestety nie wyszło... albo ja coś źle zrozumiałam. do tego sama osobiście wysłałam kilkadziesiąt mail'i z informacją o nim. w każdym razie nikt nie zadzwonił...:roll: spróbuję jeszcze dodzwonić się do radia... może puszczą o nim materiał... była pani co oiecała materiał w TVP, wzięła namiary, informacje, ale jakoś do tej pory nie odezwała się... więc raczej nic z tego nie będzie. :roll: to mniej więcej tyle... :roll: Quote
Asia_Klero Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Taki sliczny owczar...co on tu jeszcze robi?:( Quote
Asia_Klero Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie poddawaj sie....jestes za ladnym psiakiem...:(Musisz znalezc swojego czlowieka...ehh Quote
Szczurosława Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no dobra, to poprosiłabym o jednoznaczną odpowiedź, ogłaszać go na w/w portalach czy nie?;) Quote
paros Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Szczurosława']no dobra, to poprosiłabym o jednoznaczną odpowiedź, ogłaszać go na w/w portalach czy nie?;) Oprócz allegro Nero jest na Owczarek.pl oraz na forach: eoferty, 4lapy, ale.gratka, psy, kupiepsa, Bonopolska, Gumtree, 24polska, Dwukropek :lol: Brak mi czasu aby wklejać linki do wszystkich forów Ogłoszenia jak TUTAJ na ale.gratka Mozna kopiować tekścik i wklejać na inne fora :roll: Quote
Szczurosława Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='paros']Oprócz allegro Nero jest na Owczarek.pl oraz na forach: eoferty, 4lapy, ale.gratka, psy, kupiepsa, Bonopolska, Gumtree, 24polska, Dwukropek :lol: Brak mi czasu aby wklejać linki do wszystkich forów Ogłoszenia jak TUTAJ na ale.gratka Mozna kopiować tekścik i wklejać na inne fora :roll: okej, to kopiuje i wrzucam na adopcje;) Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nero pojechał dziś do swojego wymarzonego domku ! :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: Będzie miał domek z dużym ogrodem i owczarkowatą sunią jako kolezanką - zatem nie będzie sam. Będzie miał swoją dziewczynę. :) Zimą psy u tych Państwa przebywają w domu i wychodzą na teren, a latem przebywają na ogrodzie i tylko nocują w domu. Mają piękną ocieplaną dużą budę, obitą blachą na dachu. Buda ma taras... Wydaje mi się, że Nero lepiej trafić nie mógł. :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: Państwo obiecali utrzymywać kontakt. :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: Chciałabym CIOTECZKI kochane za pośrednictwem tego wątku i internetu złożyć serdeczne podziękowanie wszystkim osobom zaangażowanym w szukanie domu dla Nero. To bardzo wartościowy pies i jednocześnie bardzo biedny i skrzywdzony przez ludzi. Miejmy nadzieję, że nowi Państwo otoczą go prawdziwą miłością, a on odda im w zamian CAŁEGO SIEBIE wraz z serduszkiem, wiernością, psią miłością i oddaniem. Szczególnie chciałabym podziękować mojej mamie, która będąc emerytowaną nauczycielką dała przed Świętami Bożego Narodzenia na ratowanie Nero 100zł. Kolejną osobą, której szczególnie dziękuję jest PAROS - zrobiła o Nero mnóstwo ogłoszeń i to z jej ogłoszenia Państwo zgłosili się po Nero. Szczególnie dziękuję też za okazaną pomoc Magdzie Barjak, która nie odmówiła mu miejsca w w swoim hoteliku pod Warszawą. Pozostałym osobom, których nie wymieniłam też BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !!! Przepraszam, że nie wymieniłam z imienia i nazwiska, ale jestem pełna emocji i bardzo szczęśliwa z powodu Nero i po prostu wysztkie nazwy, nazwiska i imiona wyleciały mi z głowy... DZIĘKI wszystkim jeszcze raz!!! :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :loveu: Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 CIOTECZKI !!! A umiecie zrobić taki niezawielki banerek (taki żeby "władze" dogo nie buntowały się) dla Kiro? to jest link to jego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9226149#post9226149 Quote
Szczurosława Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 :multi: spróbuj ściągnąć państwa na forum;) ale się udało połamańcowi:loveu: Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 oni czytali wątek, ale mają problem z pisaniem postów na dogo i na owczarek.pl... coś ich blokuje, uniemożliwia wpisywanie postów. przegladać mogą, ale nie mogą nic napisać. tak mi powiedzieli, ale historię NERO znają z owczarek.pl i z watku na Dogomanii. Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ciotka pomóż zrobić banerek dla ON-ka o imieniu KIRO. Jego watek jest w moim poprzednim poście, na stronie wcześniej. Quote
paros Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Myślę, że Nero bardzo chciałby podziękować Vutz za opiekę :Rose: [quote name='Vutz']oni czytali wątek, ale mają problem z pisaniem postów na dogo i na owczarek.pl... coś ich blokuje, uniemożliwia wpisywanie postów. przegladać mogą, ale nie mogą nic napisać. tak mi powiedzieli, ale historię NERO znają z owczarek.pl i z watku na Dogomanii. A czy oni zarejestrowali się na tych forach?? :roll: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O kurde ale dobre wieści :multi: Miałam zły dzień ale już się mi poprawił :loveu: Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tak, PAROS, powiedzieli mi że się zarejestrowali, ale coś blokowało im pisanie postów... może sami jakoś "wpadną" co robili nie tak, że nie mogli pisać postów, albo może dopytają się w pracy, albo może jak ich syn odwiedzi to się dopytają. :roll: Quote
Szczurosława Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Vutz napisał(a):Ciotka pomóż zrobić banerek dla ON-ka o imieniu KIRO. Jego watek jest w moim poprzednim poście, na stronie wcześniej. spójrz w mój podpis i zobacz jakie przymitywne bannerki robie:evil_lol: ale spróbuje, poszukam dobrego zdjęcia i zobaczymy;) Quote
beka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale super wiadomośc :) Przynajmniej jedna.... Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Cioteczko droga !!! Mam też drugą dobrą wiadomość... na razie nieoficjalnie, bo dziewczyna sama chciała oznajmić światu ... ale nie mogę wytrzymać :( ... i wspomnę tak tylko oględnie... że pewien Misiek z innego wątku też pojechał dziś do domku w Katowicach... :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tak bardzo sie cieszę,ze sliczny Nero juz w domku:D:DSzczescia zycze:) Quote
Recommended Posts