Jump to content
Dogomania

Bity, Głodzony, Odebrany...znalazl Domek Stały !!! :) :) :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idalia46 napisał(a):
Nikogo tu u ciebie nie ma Filipku
, jezeli Filipek jest w Lublinie to jest to tak daleko od Legnicy , ,okolo500km , moge mu da c , dom moze na razie tymczasowy , tylko ta odleglosc , , co o tym sadziecie , to bardzo ladny piesek i tak liczzy na nas ,

Posted

idalia46 napisał(a):
, jezeli Filipek jest w Lublinie to jest to tak daleko od Legnicy , ,okolo500km , moge mu da c , dom moze na razie tymczasowy , tylko ta odleglosc , , co o tym sadziecie , to bardzo ladny piesek i tak liczzy na nas ,
,chetnie pomoge

Posted

hallo dziewczęta i panie:candle:Idalia, która ma 3 piesiulki w tym Stęskniony-obecnie Laki, oferuje DT dla tego pisiulka-Co Wy na to? :thinkerg::lol:
P.S. Idalio myślę, że trzeba ciotkim dac kilka monut by się zleciały tutaj:)

Posted

[quote name='oktawia6']hallo dziewczęta i panie:candle:Idalia, która ma 3 piesiulki w tym Stęskniony-obecnie Laki, oferuje DT dla tego pisiulka-Co Wy na to? :thinkerg::lol:
P.S. Idalio myślę, że trzeba ciotkim dac kilka monut by się zleciały tutaj:)widze ze znasz watki moich psiaczkow , saszczesliwe i takie kochane

Posted

idalia46 napisał(a):

widze ze znasz watki moich psiaczkow , saszczesliwe i takie kochane

ależ oczywiście Idalio-jak mogę nie pamiętac Stęsknionego:lol:
poczekamy na ciotki-bo pewnikiem zaraz przybędą tutaj:p

Posted

Już jestem ....

Idalio !!!!!:multi::multi::multi::multi:

Jesteś wielka !!!!!
I nie takie odległości pokonywali dogomaniacy !!!!!!!

Jeżeli możesz oferować Filipkowi dom tymczasowy , to na pewno z podróżą damy radę !!!!!!

Teraz Święta - dużo ludzi wyjeżdzą , może ktoś go przygarnie do samochodu ;)

Jeżeli zaś nie to ktoś z nas wybierze się w tę podróż !!!!!

Filipek to b. fajny piesek , nie powinno być z nim problemów .Myśle , tylko , że trzeba go będzie nauczyć . że w domu nie załatwia się potrzeb fizjologicznych .....bo on całe życie spędził na dworze ....

Czy Ty jesteś gotowa wziąć go od zaraz ?

Posted

Tiger napisał(a):
Już jestem ....

Idalio !!!!!:multi::multi::multi::multi:

Jesteś wielka !!!!!
I nie takie odległości pokonywali dogomaniacy !!!!!!!

Jeżeli możesz oferować Filipkowi dom tymczasowy , to na pewno z podróżą damy radę !!!!!!

Teraz Święta - dużo ludzi wyjeżdzą , może ktoś go przygarnie do samochodu ;)

Jeżeli zaś nie to ktoś z nas wybierze się w tę podróż !!!!!

Filipek to b. fajny piesek , nie powinno być z nim problemów .Myśle , tylko , że trzeba go będzie nauczyć . że w domu nie załatwia się potrzeb fizjologicznych .....bo on całe życie spędził na dworze ....

Czy Ty jesteś gotowa wziąć go od zaraz ?
tak od zaraz szkoda psiaka ,

Posted

No to szukamy transportu dla Filipka !!!!!!!!!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Idalio, jakie przewidujesz koszty miesięczne utrzymania Filipka ?

Posted

[quote name='Tiger']No to szukamy transportu dla Filipka !!!!!!!!!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Idalio, jakie przewidujesz koszty miesięczne utrzymania Filipka ? , szczerze mowiac nie wiem , bedce chciala go odzywic , postawic na nogi , mam blisko sklep miesny , lecznice w bloku , moim psiackom niczego nie brakuje ,nauczylam sie przy mojej gromadce gospodarowac zarelkiem nie bedzie tak zle l

alus to juz wyglada jak ludzik mischelina ,

Posted

[quote name='idalia46'][quote name='Tiger']No to szukamy transportu dla Filipka !!!!!!!!!

Idalio, jakie przewidujesz koszty miesięczne utrzymania Filipka ? , szczerze mowiac nie wiem , bedce chciala go odzywic , postawic na nogi , mam blisko sklep miesny , lecznice w bloku , moim psiackom niczego nie brakuje ,nauczylam sie przy mojej gromadce gospodarowac zarelkiem nie bedzie tak zle lwmoim bloku jest lecznica weterynaryjna i niezli weti , jakby cos :razz:

Posted

Żeby tylko znaleźć transport .....
Myślę , że do Wrocławia byłoby łatwiej , tylko kto z Wrocławia do Legnicy go zawiezie ?

Nic to .....coś znajdziemy na pewno :)