Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki dziewczyny

malawaszka
ale ja juz od dzisiaj zaczelam prace i przed weekendem nie dam rady bo siedze do 16 a do cieszyna mam 4h w jedna strone saochodem..a schroniska sa czynne do 16..zreszta wiesz lepiej miec oko przez jakis czas na pieska ze schroniska bo na pewno nie jest nauczona czystosci bo niby jak i kiedy..no i jakby została sama to moglabym mieszkania nie poznac.. to trzeba czasu zeby pojeła..chocby tydzien lub dwa..

ale na pewno pojedziemy w ktorys weekend tam nawet jak nie bedzie sniegu to za dwa tygodnie zalezy ktora zmiane bedzie mial TZ..
z jedzonkiem dla psiaków..i przy okazji zobaczyc sunke..kurcze boje sie bo znajac mnie bedzie ciezko odjechac..

tanitka
niby tak ale i tak mi głupio..a nadzieje najbardziej sobie dałam ze moge ja miec bo jest taka fajniutka a mi bardzo brakuje czworonoga..

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport suni na śląsk? Tychy konkretnie - to naprawdę tylko orientacyjne pytanie - żeby nie robić złudnych nadziei bo nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie, ale muszę wiedzieć

Posted

szkoda:-(:-(

Ja sunie ogłosiłam w ale gratka i na giełdzie psów

Tanitka w ogłoszeniu podałam twój mail bo wiesz najwiecej o suni..

Na nieszczescie spadl snieg i musze przeniesc wyjazd na pozniejszy termin:shake:

Posted

może w końcu szczęście się uśmiechnie do suni, skontaktowała się ze mną pewna miła pani zainteresowana jej adopcją. Będzie w schornisku w czwartek rano. Kciuki mocno trzymać!!!:lol:

Posted

trzymam :kciuki:za Ciebie malutka!!!! a w Warszawie na Tatarkiewicza jest jej klon :placz: tzn jak klon wyglądała zanim straciła sierść

w teraz w trakcie leczenia

Czarnula prosze miej ją też na uwadze jakby ktoś był zainteresowany taką ślicznotką :placz: Lulka biedula ma za sobą koszmar w Krzyczkach - od niedzieli nie ma gdzie się podziać bo musi opuścić lecznicę :placz:

Posted

Trzymam kciuki za laleczke:lol: Oby Pani pokochala od pierwszego wejrzenia i na zawsze.

Niech kochana Pani sprawe sobie zdaje
ze sznaucia bez proszenia lape podaje
Ze nie odejdzie od Pani ani na krok
i ze przymilnie wbije w Nia swoj wzrok:lol:

Bo takie to juz sznauciow powolanie
sluzenie Pani i Jej bezwarunkowe kochanie:lol:
Pani bedzie miala przyjaciolke az po wieki
Nawt wowczas gdy Pani lza poplynie z powieki:lol:

Niech Pani dlugo nie mysli i przygarnie mala
Bedziecie dla siebie rodzinka doskonala
Kto wie? Pewnie marzycie o tym samym
by Pani i psina okazaly sie polaczeniem wspanialym

Choc to rymy czestochowskie, dajcie dziewczyny pani do przeczytania. Mnie, po adopcji Neriski z Olsztyna, sznauci juz wiekowej, spotkaly najpiekniejsze chwile w Szczecinie, kiedy ludzie zatrzymywali mnie na pogawedke i zyczyli Nerisi wszystkiego dobrego, nie znajac jej przeszlosci. ZDradzilam jednej Pani, ze Nerisie czeka usuniecie guza i wiecie? ta wspaniala Pani powiedziala tak:
"Malutka, niech Pani Bozia da Ci zdrowko, jestes taka sliczna i madra"
Lzy mi sie zakrecily w oczach bo jednak sa dobrzy ludzie........