czarnula Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dzieki dziewczyny malawaszka ale ja juz od dzisiaj zaczelam prace i przed weekendem nie dam rady bo siedze do 16 a do cieszyna mam 4h w jedna strone saochodem..a schroniska sa czynne do 16..zreszta wiesz lepiej miec oko przez jakis czas na pieska ze schroniska bo na pewno nie jest nauczona czystosci bo niby jak i kiedy..no i jakby została sama to moglabym mieszkania nie poznac.. to trzeba czasu zeby pojeła..chocby tydzien lub dwa.. ale na pewno pojedziemy w ktorys weekend tam nawet jak nie bedzie sniegu to za dwa tygodnie zalezy ktora zmiane bedzie mial TZ.. z jedzonkiem dla psiaków..i przy okazji zobaczyc sunke..kurcze boje sie bo znajac mnie bedzie ciezko odjechac.. tanitka niby tak ale i tak mi głupio..a nadzieje najbardziej sobie dałam ze moge ja miec bo jest taka fajniutka a mi bardzo brakuje czworonoga.. Quote
tanitka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 do cieszyna mam 4h w jedna strone saochodem.. ale suczka jest pod warszawą a nie w cieszynie:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Rozumiem Cię Czarnula - ale z tym Cieszynem to przesadziłaś ;) ona jest w Celestynowie ;) Quote
Marka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 wczesna wiosna w tym roku - może i sezon na adopcje przyjedzie wcześniej - i mała opuści wreszcie schronisku..? :sadCyber: Quote
czarnula Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 myslalam o celestynowie a napisalam cieszyn:) Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 słuchajcie czy w razie czego dałoby radę zorganizować transport suni na śląsk? Tychy konkretnie - to naprawdę tylko orientacyjne pytanie - żeby nie robić złudnych nadziei bo nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie, ale muszę wiedzieć Quote
tanitka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 mogę postarać się o transport Częstochowa, KAtowice:roll: Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 no i nieaktualne - bo sunia okazała się za duża - Państwo mają małą wnusię i chcą małego psiaka Quote
tanitka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 :placz::placz::placz::placz:, ale nic to nie poddajemy się!;) Quote
tanitka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 mam nadzieję, że jak jutro pojadę do schorniska to jej już nie będzie.... tak sobie marzę:roll: Quote
tanitka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 płonne nadzieje, sunia nadal jest i śpi w swojej szafce:-( Quote
pati-c Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Psinka jest wyjątkowo ładna i słodka -przekonałam się dziś na własne oczy -i naprawde aż dziw,że jeszcze nikt jej nie przygarnął..:-( Quote
czarnula Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 szkoda:-(:-( Ja sunie ogłosiłam w ale gratka i na giełdzie psów Tanitka w ogłoszeniu podałam twój mail bo wiesz najwiecej o suni.. Na nieszczescie spadl snieg i musze przeniesc wyjazd na pozniejszy termin:shake: Quote
tanitka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 może w końcu szczęście się uśmiechnie do suni, skontaktowała się ze mną pewna miła pani zainteresowana jej adopcją. Będzie w schornisku w czwartek rano. Kciuki mocno trzymać!!!:lol: Quote
czarnula Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Oby sie udało.. :cool2::thumbs::happy1: Quote
malawaszka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 trzymam :kciuki:za Ciebie malutka!!!! a w Warszawie na Tatarkiewicza jest jej klon :placz: tzn jak klon wyglądała zanim straciła sierść w teraz w trakcie leczenia Czarnula prosze miej ją też na uwadze jakby ktoś był zainteresowany taką ślicznotką :placz: Lulka biedula ma za sobą koszmar w Krzyczkach - od niedzieli nie ma gdzie się podziać bo musi opuścić lecznicę :placz: Quote
tanitka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 trzymamy za szczęście jednej i drugiej biedy!:lol: Quote
dusje Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Trzymam kciuki za laleczke:lol: Oby Pani pokochala od pierwszego wejrzenia i na zawsze. Niech kochana Pani sprawe sobie zdaje ze sznaucia bez proszenia lape podaje Ze nie odejdzie od Pani ani na krok i ze przymilnie wbije w Nia swoj wzrok:lol: Bo takie to juz sznauciow powolanie sluzenie Pani i Jej bezwarunkowe kochanie:lol: Pani bedzie miala przyjaciolke az po wieki Nawt wowczas gdy Pani lza poplynie z powieki:lol: Niech Pani dlugo nie mysli i przygarnie mala Bedziecie dla siebie rodzinka doskonala Kto wie? Pewnie marzycie o tym samym by Pani i psina okazaly sie polaczeniem wspanialym Choc to rymy czestochowskie, dajcie dziewczyny pani do przeczytania. Mnie, po adopcji Neriski z Olsztyna, sznauci juz wiekowej, spotkaly najpiekniejsze chwile w Szczecinie, kiedy ludzie zatrzymywali mnie na pogawedke i zyczyli Nerisi wszystkiego dobrego, nie znajac jej przeszlosci. ZDradzilam jednej Pani, ze Nerisie czeka usuniecie guza i wiecie? ta wspaniala Pani powiedziala tak: "Malutka, niech Pani Bozia da Ci zdrowko, jestes taka sliczna i madra" Lzy mi sie zakrecily w oczach bo jednak sa dobrzy ludzie........ Quote
czarnula Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :crazyeye:o rany :placz: co biedulce sie stało??czyzby jakiegos swiezba dostała??:shake: Quote
Marka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dzisiaj jest czwartek!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 trzymamy :kciuki: - malutka podbij serca!!!!! :kciuki: a sunia z Krzyczek ma nużycę, ale jest w lecznicy i juz niebawem będzie pięknie odrastać! Quote
Recommended Posts