Marka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 no tak - ale to młodziutki pies - każdy tydzień w schronisku to u niej strata dla psychiki... :sad: Quote
tanitka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ona juz i tak swoje dzieciństwo spędziła w schronisku:-( Quote
czarnula Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 pojawia sie maly problem:shake:.. nie chodzi to o mnie tylko o TZ (nie przypuszczal ze zdecyduje sie na psa ze schroniska:shake:).. musze nad tym popracowac:mad::diabloti: Quote
Marka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ta sunieczka zasługuje na kochający dom właśnie dlatego, że jest ze schroniska... Quote
tanitka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 psina chce do swoich ludzi!:-( może tu ich znajdzie? http://allegro.pl/item301196305_301196305.html Quote
malawaszka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 oby!!! już czas najwyższy!!!! :kciuki: Quote
Marka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 takie cudo - i tak się marnuje w schronisku... :shake: Quote
weszka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 domek bardzo potrzebny! Muszę dopytać co z tymi znajomymi mojej siostry... już czas najwyższy Quote
czarnula Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ja niestety dalej przekonuje:angryy::angryy: widze ze u mnie moze to jeszcze potrwac:-( troche sie juz nawet pokłociłam:roll::shake: Quote
tanitka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 skoro ten TZ taki oprony, to ja bym nie ryzykowała z taka adopcją. :shake: W domu na przyjęcie psa, i to w szczególności ze schroniska musi być 100% akceptacja i pełna świadomość odpowiedzialności. Quote
czarnula Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 odpowiedzialnosc biore na siebie bo i tak ja sie zawsze psami zajmowałam..tylko z ta akceptacja pracuje(na razie 50%).. tylko on ma wyobrazenie ze pies ze schoniska to zlekniony,agresywny nie z socjalizowany(moze w kilku przypadkach tak jest ale nie w tym)..zreszta ta sunia nie ma nawet roku czyli prawie duzy szczeniak(masełko ktore mozna pieknie wychować).. Quote
Marka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ta sunieczka z pewnością jest niezsocjalizowana, skoro dorastała w schronisku - ale za to ma cudowne usposobienie (to lizanie ludzi po rękach :loveu:) - więc to taki nieoszlifowany brylancik po prostu..! Quote
czarnula Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 tak masz racje ale chodziło mi raczej o te dwie pierwsze cechy;) Quote
czarnula Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 w tym tygodniu okaze sie czy wezme małą..TZ coraz bardziej ulega.. (mam rozmowe o prace jak sie nie dostane to prawdopodobnie ja wezme).. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 czarnula no tak to napisałaś, że teraz nie będziemy Ci zyczyć dostania pracy tylko żebyś wzięła małą ;) żartuję oczywiście :evil_lol: POWODZENIA!!! we wszystkim :kciuki: Quote
tanitka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 no ja tez nie wiem, jak to sie zachować, moze życzyć i pracy i szczęśliwej adopcji psa?:razz: Quote
czarnula Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 to tez był powód o ktorym nie mówiłam:oops: bo jakbym poszła do pracy to nie mialby sie kto sunieczką zająć a ona bedzie potrzebowała opieki chociaż przez miesiac zeby sie nauczyć żyć w rodzinie i bloku.. Wszystko okaze sie pod koniec tygodnia gora na poczatku przyszłego.. Quote
tanitka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 dziś znów widziałam jak czeka, dobrze że dziś chociaż słońce świeciło dla tych psów ze schornisk:roll: Quote
Marka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ludziska, halo, halo! - boskie kudłate stworzenie szuka domu..! :sadCyber: Quote
Marka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 tylko wytłumaczenie że ten pies czeka na kogoś naprawdę wyjątkowego może usprawiedliwić fakt, że ciągle mieszka w schronisku... :shake: Quote
czarnula Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i dostałam telefon...przyjeli mnie...:roll: kurcze ale mi głupio bo dałam nadzieje ze trafi do mnie a teraz:oops::nonono2::bigcry: przepraszam cie sunieczko naprawde myslalam i dzialalam i juz prawie sie udalo przekonac,bylam dobrej mysli..:nonono2::scream7: nawet sie nie starałam zeby mnie przyjeli ze wzgledu na ciebie..a tu na zlosc...:shake: wyszłam na kretynke i egoistke..przepraszam jeszcze raz..:ak-shot: tylko moge pomoc oglosic sunie na roznych stronach:bigcry: tak mi przykro..mozecie mnie zlinczowac:scream7: Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czarnula - gratulacje - trzeba mieć pracę, żeby móc mieć psa ;) a może wystarczyłoby wziąć ją przed weekendem żeby się przyzwyczaiła?? Quote
tanitka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nadziei nikomu nie zrobiłaś, bo niczego nie obiecałaś. Gratuluję nowej pracy! Quote
Recommended Posts