Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skoro ten TZ taki oprony, to ja bym nie ryzykowała z taka adopcją. :shake:
W domu na przyjęcie psa, i to w szczególności ze schroniska musi być 100% akceptacja i pełna świadomość odpowiedzialności.

Posted

odpowiedzialnosc biore na siebie bo i tak ja sie zawsze psami zajmowałam..tylko z ta akceptacja pracuje(na razie 50%)..
tylko on ma wyobrazenie ze pies ze schoniska to zlekniony,agresywny nie z socjalizowany(moze w kilku przypadkach tak jest ale nie w tym)..zreszta ta sunia nie ma nawet roku czyli prawie duzy szczeniak(masełko ktore mozna pieknie wychować)..

Posted

ta sunieczka z pewnością jest niezsocjalizowana, skoro dorastała w schronisku - ale za to ma cudowne usposobienie (to lizanie ludzi po rękach :loveu:) - więc to taki nieoszlifowany brylancik po prostu..!

Posted

to tez był powód o ktorym nie mówiłam:oops: bo jakbym poszła do pracy to nie mialby sie kto sunieczką zająć a ona bedzie potrzebowała opieki chociaż przez miesiac zeby sie nauczyć żyć w rodzinie i bloku..
Wszystko okaze sie pod koniec tygodnia gora na poczatku przyszłego..

Posted

i dostałam telefon...przyjeli mnie...:roll:
kurcze ale mi głupio bo dałam nadzieje ze trafi do mnie a teraz:oops::nonono2::bigcry:
przepraszam cie sunieczko naprawde myslalam i dzialalam i juz prawie sie udalo przekonac,bylam dobrej mysli..:nonono2::scream7:
nawet sie nie starałam zeby mnie przyjeli ze wzgledu na ciebie..a tu na zlosc...:shake:
wyszłam na kretynke i egoistke..przepraszam jeszcze raz..:ak-shot:

tylko moge pomoc oglosic sunie na roznych stronach:bigcry:
tak mi przykro..mozecie mnie zlinczowac:scream7: