tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 moge sprawdzic nastepnym razem:lol: Quote
lamia2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tanitka napisał(a):moge sprawdzic nastepnym razem:lol: To super, Pani ma w domu 2 koty, ale codziennie chodzi dokarmiać też koty bezdomne, do tej pory chodziła ze swoją amstaffką, która odeszła na raka. Ponadto co jakiś czas w domu pojawia się jakiś kot do leczenia. Trudny przypadek, wiem niestety .... :shake: Quote
tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 to może za tydzień razem sie wybierzemy?:roll: Quote
lamia2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tanitka napisał(a):to może za tydzień razem sie wybierzemy?:roll: Jestem za :lol::lol::lol: Quote
tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 no to fajnie, może załatwimy kilka spraw na raz:lol: Quote
lamia2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tanitka napisał(a):no to fajnie, może załatwimy kilka spraw na raz:lol: Dobry pomysł :cool3: Quote
tanitka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 suczka zostałą zaprowadzona do kociarni i nie miałą zamiaru ani gonić ani zjeśc kotów.:lol: jest taka przymilna, stęsknina pieszczot, głaskania, przytulania.... Quote
lamia2 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jutro skontaktuję się z zainteresowaną rodziną :) Quote
tanitka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Lamia2 nie dzwoni do mnie, zły znak:shake: Quote
lamia2 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Niestety nie dodzwoniłam się do nich :shake: Quote
Mea_nh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O jejQ jaka ona sliczna:p troszkę przypomina mi Plutonika tylko on narazie chyba troszkę mniejszy i grubszy jest;)ale naprawde cudna...mam nadzieję że szybko znajdzie domek w którym ją pokochają... szkoda że nie mam większego mieszkania bo z chęcią przygarnełabym wszystkie te bidulki chociaż na DT...ale zobaczymy może w przyszłości mi się uda mieć jakiś duży dom i chodź troszkę pomoc tym biedactwom:lol: Quote
tanitka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Lamia2 czy uważasz że ja ją mogę tak po prostu wystawić na allegro, boję sie że jakieś czubki ja zabiorą:placz: Quote
lamia2 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 tanitka napisał(a):Lamia2 czy uważasz że ja ją mogę tak po prostu wystawić na allegro, boję sie że jakieś czubki ja zabiorą:placz: Ludki nie oddzwaniają :shake: pewnie, że wystaw, podaj namiary na mnie ;) Quote
lamia2 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mea_nh napisał(a):O jejQ jaka ona sliczna:p troszkę przypomina mi Plutonika tylko on narazie chyba troszkę mniejszy i grubszy jest;)ale naprawde cudna...mam nadzieję że szybko znajdzie domek w którym ją pokochają... szkoda że nie mam większego mieszkania bo z chęcią przygarnełabym wszystkie te bidulki chociaż na DT...ale zobaczymy może w przyszłości mi się uda mieć jakiś duży dom i chodź troszkę pomoc tym biedactwom:lol: Faktycznie podobna do Plutona :cool3: Mea_nh a może by tak parkę :razz::razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 tanitka wystaw jej allegro tylko podkresl w nim, ze pies zostanie wydany tylko i wylacznie z umowa w ktorej wlasciciel zobowizauje sie poddac zabiegowi sterylizacji pod rygorem odebrania psa...odstrasza to potencjalnych pseudohodowcow i wszelkie bezmyslnie czubki...sprawdzone polecam:) Quote
Mea_nh Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 lamia2 napisał(a):Faktycznie podobna do Plutona :cool3: Mea_nh a może by tak parkę :razz::razz::razz: Heh no Plutonik to by sie napewno ucieszył z takiej pięknej dziewczyny ale jak narazie to nie mam tyle miejsca w domu żeby sie jeszcze jedna psinka zmieściła ;] ale kto wie może za jakiś czas jak sie wyprowadzimy od moich rodziców znajdzie sie jakieś miejsce dla jakiejś towarzyszki lub towarzysza Plutonika :p Quote
lamia2 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Niki-lidka napisał(a): ... ze pies zostanie wydany tylko i wylacznie z umowa w ktorej wlasciciel zobowizauje sie poddac zabiegowi sterylizacji pod rygorem odebrania psa... Ona jest już wysterylizowana ;) Quote
tanitka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 czyli z miejsca do adoptowania!:lol: Quote
tanitka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 bullka została adoptowana przez 80-letnią panią bezpośrednio ze schroniska :shake: nie takiego domu chciałam...... Quote
lamia2 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 tanitka napisał(a):bullka została adoptowana przez 80-letnią panią bezpośrednio ze schroniska :shake: nie takiego domu chciałam...... Pozostaje nam życzyć Pani 100-u lat życia ;) Quote
Recommended Posts