Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
moge sprawdzic nastepnym razem:lol:

To super, Pani ma w domu 2 koty, ale codziennie chodzi dokarmiać też koty bezdomne, do tej pory chodziła ze swoją amstaffką, która odeszła na raka.
Ponadto co jakiś czas w domu pojawia się jakiś kot do leczenia. Trudny przypadek, wiem niestety .... :shake:

Posted

suczka zostałą zaprowadzona do kociarni i nie miałą zamiaru ani gonić ani zjeśc kotów.:lol:

jest taka przymilna, stęsknina pieszczot, głaskania, przytulania....

Posted

O jejQ jaka ona sliczna:p troszkę przypomina mi Plutonika tylko on narazie chyba troszkę mniejszy i grubszy jest;)ale naprawde cudna...mam nadzieję że szybko znajdzie domek w którym ją pokochają... szkoda że nie mam większego mieszkania bo z chęcią przygarnełabym wszystkie te bidulki chociaż na DT...ale zobaczymy może w przyszłości mi się uda mieć jakiś duży dom i chodź troszkę pomoc tym biedactwom:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
Lamia2 czy uważasz że ja ją mogę tak po prostu wystawić na allegro, boję sie że jakieś czubki ja zabiorą:placz:

Ludki nie oddzwaniają :shake:

pewnie, że wystaw, podaj namiary na mnie ;)

Posted

Mea_nh napisał(a):
O jejQ jaka ona sliczna:p troszkę przypomina mi Plutonika tylko on narazie chyba troszkę mniejszy i grubszy jest;)ale naprawde cudna...mam nadzieję że szybko znajdzie domek w którym ją pokochają... szkoda że nie mam większego mieszkania bo z chęcią przygarnełabym wszystkie te bidulki chociaż na DT...ale zobaczymy może w przyszłości mi się uda mieć jakiś duży dom i chodź troszkę pomoc tym biedactwom:lol:

Faktycznie podobna do Plutona :cool3:
Mea_nh a może by tak parkę :razz::razz::razz:

Posted

tanitka wystaw jej allegro tylko podkresl w nim, ze pies zostanie wydany tylko i wylacznie z umowa w ktorej wlasciciel zobowizauje sie poddac zabiegowi sterylizacji pod rygorem odebrania psa...odstrasza to potencjalnych pseudohodowcow i wszelkie bezmyslnie czubki...sprawdzone polecam:)

Posted

lamia2 napisał(a):
Faktycznie podobna do Plutona :cool3:
Mea_nh a może by tak parkę :razz::razz::razz:

Heh no Plutonik to by sie napewno ucieszył z takiej pięknej dziewczyny ale jak narazie to nie mam tyle miejsca w domu żeby sie jeszcze jedna psinka zmieściła ;] ale kto wie może za jakiś czas jak sie wyprowadzimy od moich rodziców znajdzie sie jakieś miejsce dla jakiejś towarzyszki lub towarzysza Plutonika :p

Posted

Niki-lidka napisał(a):
... ze pies zostanie wydany tylko i wylacznie z umowa w ktorej wlasciciel zobowizauje sie poddac zabiegowi sterylizacji pod rygorem odebrania psa...

Ona jest już wysterylizowana ;)

Posted

tanitka napisał(a):
bullka została adoptowana przez 80-letnią panią bezpośrednio ze schroniska :shake: nie takiego domu chciałam......

Pozostaje nam życzyć Pani 100-u lat życia ;)