tanitka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Taka bullowata sunia, ok 5 mies. wesoła, zdrowa, skora do zabawy czeka na uśmiech losu w schronisku w Celestynowie. Bardzo bym chciała żeby ktoś wypatrzył ją zanim zestarzeje sie w schronisku, wśród tysiaca nikomu nie potrzebnych psów. :-( Quote
lamia2 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tanitka nie wiesz czy ona tam długo siedzi i jak się tam znalazła (odłowiona czy ktoś ją oddał z jakiegoś powodu)? Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 superasna jest...wiesz tanitka, ze ja ostatnio sie nad adocpja bulla juz zastanawialam? a teraz znow mnie "to" łapie...ja jestem chora psychicznie!! Quote
tanitka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Tanitka nie wiesz czy ona tam długo siedzi i jak się tam znalazła (odłowiona czy ktoś ją oddał z jakiegoś powodu)? na pewno jej nie było jak byłam w październiku w schronie, może już była jak zabierałam Rozalkę (miesiąc temu) - nie pamiętam tego. Nie wiem jak trafiła do schronu, ale jest tam jeszcze drugi piesek/suczka podobny do niej, a na pewno w tym samym wieku. więc podejrzewam, ze to rodzeństwo jest, tylko ten drugi piesek/suczka jest w łatki. Staszne z nich przylepki. Ona jest w dobrej formie, nawet taka pulpeciasta. pewnie komuś "nie zeszły" i trafiły do schroniska? Quote
beka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ta łaciata to rasa " lizus podręczny" ihihiih sliczne psy muszą mieszkać w schronie :( Quote
sacred PIRANHA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 pieknotki z nich i takie milusinskie:) Quote
lamia2 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ten łaciaty to taki mało amstaffowaty ale to pewnie lepiej dla niego ;) Quote
zonia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cudowny ten mix bulka:loveu:, ten drugi też...;) To zdjęcie jest powalające... Quote
tanitka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 ona tak śmiesznie w oczy zagląda:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tanitka napisał(a):ona tak śmiesznie w oczy zagląda:lol: szuka milosci:loveu: Quote
tanitka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 bulloweczki szukaja domu na święta! Quote
tanitka Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 a teraz święta, kto weźmie psa....:shake: Quote
tanitka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 dziś byłąm w schronisku, bullinka nadal czeka:-(. Byli nawet w tym samym czasie ludzie chętni na suczkę, ona tak prosiła ich, tak skakała, lizała po rękach ii nic, nadal czeka. Bullka nie miała żadnych ogłoszeń. Nie wiem czy to już pisałam, on ajest już po sterylizacji. Quote
lamia2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tanitka']dziś byłąm w schronisku, bullinka nadal czeka:-(. Byli nawet w tym samym czasie ludzie chętni na suczkę, ona tak prosiła ich, tak skakała, lizała po rękach ii nic, nadal czeka. Bullka nie miała żadnych ogłoszeń. Nie wiem czy to już pisałam, on ajest już po sterylizacji.[/QUOTE] Tanitka jak będziesz w schronie zrób jej lepsze fotki :lol: Quote
tanitka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 sesja na specjalne zamówienie Lamia2:lol: Quote
lamia2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Czy ja tam widzę kota, którego ona nie zeżarła ???????? to bardzo ważna informacja :) Quote
tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 pod biurkiem? to piesek biało-czarny:lol: Quote
lamia2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tanitka napisał(a):pod biurkiem? to piesek biało-czarny:lol: Szkoda, że nie kot :shake: a nie wiadomo jak ona do kotów, mam panią która chce bullowatą ale super łagodną do kotów, co to kociara. Quote
Recommended Posts