Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taka bullowata sunia, ok 5 mies. wesoła, zdrowa, skora do zabawy czeka na uśmiech losu w schronisku w Celestynowie. Bardzo bym chciała żeby ktoś wypatrzył ją zanim zestarzeje sie w schronisku, wśród tysiaca nikomu nie potrzebnych psów. :-(

Posted

Tanitka nie wiesz czy ona tam długo siedzi i jak się tam znalazła (odłowiona czy ktoś ją oddał z jakiegoś powodu)?

na pewno jej nie było jak byłam w październiku w schronie, może już była jak zabierałam Rozalkę (miesiąc temu) - nie pamiętam tego.
Nie wiem jak trafiła do schronu, ale jest tam jeszcze drugi piesek/suczka podobny do niej, a na pewno w tym samym wieku. więc podejrzewam, ze to rodzeństwo jest, tylko ten drugi piesek/suczka jest w łatki.
Staszne z nich przylepki.
Ona jest w dobrej formie, nawet taka pulpeciasta.

pewnie komuś "nie zeszły" i trafiły do schroniska?

Posted

dziś byłąm w schronisku, bullinka nadal czeka:-(. Byli nawet w tym samym czasie ludzie chętni na suczkę, ona tak prosiła ich, tak skakała, lizała po rękach ii nic, nadal czeka.

Bullka nie miała żadnych ogłoszeń.
Nie wiem czy to już pisałam, on ajest już po sterylizacji.

Posted

[quote name='tanitka']dziś byłąm w schronisku, bullinka nadal czeka:-(. Byli nawet w tym samym czasie ludzie chętni na suczkę, ona tak prosiła ich, tak skakała, lizała po rękach ii nic, nadal czeka.

Bullka nie miała żadnych ogłoszeń.
Nie wiem czy to już pisałam, on ajest już po sterylizacji.[/QUOTE]

Tanitka jak będziesz w schronie zrób jej lepsze fotki :lol:

Posted

tanitka napisał(a):
pod biurkiem? to piesek biało-czarny:lol:

Szkoda, że nie kot :shake:
a nie wiadomo jak ona do kotów, mam panią która chce bullowatą ale super łagodną do kotów, co to kociara.