madzia828 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ja również życzę Wam wszystkiego dobrego w te święta, spełnienia marzeń, rodzinnej atmosfery, żeby zwierzaki były zdrowe i szczęśliwe:loveu::loveu: Quote
seti25 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Widzę że dawno nikt do Gucia nie zaglądał:-( Quote
Majaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Nie zagląda, bo myśli, trawi problem i ... kombinuje (tak jest przynajmniej w przypadku moim i Gucia :cool3:) Oj zasiedział mi się ten pies w głowie ..... zasiedział ..... Czy on ma allegro? PS Seti pisz co miałaś pisać na gg .. Quote
seti25 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Gucio ma allegro od chwili pojawienia się u mnie w domu. Quote
iwop Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Mnie się to nie mieści w głowie, że taki piekny pies jeszcze domu nie znalazł...:shake: Quote
seti25 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Gucio ma nowe allegro http://www.allegro.pl/item289967618_mahoniowy_seter_pilnie_poszukuje_domu_.html Quote
eska87 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jeśli ktoś byłby zainteresowany młodą suczką setera irlandzkiego, to 14.12.2007 trafiła taka po śmierci właściciela do schroniska w Czwie.. Tu założyłam jej wątek, prosimy o allegro.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9182956#post9182956 Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dopiero tu trafiłam. Jaki on jest piękny :loveu:. Aż dziwne, że nie ma jeszcze domu. Gdzie pies teraz przebywa? Quote
seti25 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Gucio jest u mnie na tymczasie w Ostrowcu Świętokrzyskim. Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pytałam, bo przesłałam Gucia do mojej mamy. Ona ostatnio coś nieśmiało przebąkiwała o drugim psie. Może Gucio wpadnie jej w oko. Jak Gucio zachowuje się w domu? Pytam, bo moi rodzice mają już jednego psa - 12 letniego mixa wyżła z bernardynem, spokojnego i statecznego, bardzo przyjaznego. Mają też trzy koty. Mieszkają w dużym domu z ogrodem. Quote
seti25 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Co do psów jest super, wiem bo mam trzy oprócz Gucia, co do kotów to naprawę nie wiem bo nie mam. Co do przebywania w domu nie stwarza żadnych problemów. Jest przemiłym psem jak każdy seter i potrzebuje dużo uwagi. U nas się już zadomowił ale pierwsze dni były ciężkie bardzo płakał. Pozatym nie lubi się załatwiać na podwórku woli iść na spacerek i tam zrobić kupkę;). Co prawda ja nie zawsze mam czas z nim chodzić na spacerki więc jest zmuszony załatwić sie na podwórku co mu przychodzi z wielkim trudem. Zapomniałam dodać że przez pierwszy tydzień musiał nawet po podwórku chodzić na smyczy bo próbował nawiać przez płot. Ale teraz jest już ok. Biega z całą czeladą ale nie za długo bo dobija się do domu żeby go wpuścić. Quote
GrubbaRybba Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dzięki za odpowiedź. :) Jak coś będę wiedziała, dam znać. Quote
GrubbaRybba Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nic jeszcze nie wiem. Mama się nie odzywa. Napisałam do niej maila, bo przez telefon od razu odpowiedź brzmiałaby NIE, a maila może przetrawić, obejrzeć zdjęcia, itd... Niestety mama milczy, a ja waham się, czy dzwonić. Chyba jeszcze poczekam. Quote
iwop Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Seter jest przepiękny i baardzo przytulasty :p od razu się zaprzyjaźnia... Quote
seti25 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dziewczyny trzymajcie kciuki kroi się domek i to bardzo dobry. Jak coś będę wiedziała napisze zaraz Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 U mnie z domem lipa :(. Seti, a co z domkiem, o którym pisałaś? My ciągle kciuki za niego trzymamy. Quote
seti25 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dziś zawiozłam Gucia do nowego domku, niestety puściły mi nerwy i się przy pożegnaniu. Gucio ma już nowe imię Tymon (Tymek, Tymcio) . Trafił do wspaniałej rodziny za towarzyszy ma dwa koty. Quote
madzia828 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 seti to super wiadomość:multi::multi: powodzenia rudzielcu:loveu::loveu: Quote
iwop Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 hura!:multi::multi::multi: ZMIENIAM ZATEM TYTUŁ :p Quote
Recommended Posts