Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zagląda, bo myśli, trawi problem i ... kombinuje (tak jest przynajmniej w przypadku moim i Gucia :cool3:)

Oj zasiedział mi się ten pies w głowie ..... zasiedział .....

Czy on ma allegro?

PS Seti pisz co miałaś pisać na gg ..

Posted

Pytałam, bo przesłałam Gucia do mojej mamy. Ona ostatnio coś nieśmiało przebąkiwała o drugim psie. Może Gucio wpadnie jej w oko.

Jak Gucio zachowuje się w domu? Pytam, bo moi rodzice mają już jednego psa - 12 letniego mixa wyżła z bernardynem, spokojnego i statecznego, bardzo przyjaznego. Mają też trzy koty. Mieszkają w dużym domu z ogrodem.

Posted

Co do psów jest super, wiem bo mam trzy oprócz Gucia, co do kotów to naprawę nie wiem bo nie mam. Co do przebywania w domu nie stwarza żadnych problemów. Jest przemiłym psem jak każdy seter i potrzebuje dużo uwagi. U nas się już zadomowił ale pierwsze dni były ciężkie bardzo płakał. Pozatym nie lubi się załatwiać na podwórku woli iść na spacerek i tam zrobić kupkę;). Co prawda ja nie zawsze mam czas z nim chodzić na spacerki więc jest zmuszony załatwić sie na podwórku co mu przychodzi z wielkim trudem. Zapomniałam dodać że przez pierwszy tydzień musiał nawet po podwórku chodzić na smyczy bo próbował nawiać przez płot. Ale teraz jest już ok. Biega z całą czeladą ale nie za długo bo dobija się do domu żeby go wpuścić.

Posted

Nic jeszcze nie wiem. Mama się nie odzywa. Napisałam do niej maila, bo przez telefon od razu odpowiedź brzmiałaby NIE, a maila może przetrawić, obejrzeć zdjęcia, itd... Niestety mama milczy, a ja waham się, czy dzwonić. Chyba jeszcze poczekam.

Posted

Dziś zawiozłam Gucia do nowego domku, niestety puściły mi nerwy i się przy pożegnaniu. Gucio ma już nowe imię Tymon (Tymek, Tymcio) . Trafił do wspaniałej rodziny za towarzyszy ma dwa koty.