Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą Paweł przywiózl do mnie młodego setera irlandzkiego, który błąkał się od rana po ulicy (obok miejsca pracy Pawła). Seter jest śliczny, młody i bardzo wychudzony - same kości... na szyi ma coś w rodzaju krowiego łańcucha. napewno ma zapalenie uszu bo siągle nimi trzepie... Porobiłam mu w klatce schodowej zdjęcia... Udało nam się uprosic znajomą aby go przenocowała u siebie na podwórku .

NIE MAMY CO Z NIM ZROBIĆ! U MNIE SIĘ JUZ NIE ZMIEŚCI!
Oto seter:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie w Ostrowcu przebywa ten seter? Ja jestem z Ostrowca i akurat zajmuje się seterkami. Proszę o podanie kontaktu lub skontaktowanie się ze mną wezmę go na tymczas. To mój numer 0 607092990

Posted

seti chyba nam z nieba spadłaś! :loveu::multi:

Seter jest na Kolonii Robotniczej ale moze zostac tylko tę noc bo rodzice dziewczyny zrobili jesj straszna awanturę...:shake: Podałam jej twój numer telefonu i Kasia do ciebie zdzwoni. :)

Posted

oki to czekam na telefon. Zabrać go mogę jutro bo dziś to nie mam z kim dzieci zostawić. Szok jednego mam na tymczasie teraz drugi. Co z tymi ludźmi sie dzieje?

Posted

Bardzo sie cieszę :multi:
Byłam pewna, że jestem jedna na dogo z Ostrowca...:oops:
patrząc na twoje posty jestem troche zaskoczona, że wspólpracujesz ze Starachowicami mimo, ze tam dogo jest więcej a z Ostrowca ja jedna... W ostrowcu też mamy masę psów:oops:

Posted

iwop napisał(a):
Bardzo sie cieszę :multi:
Byłam pewna, że jestem jedna na dogo z Ostrowca...:oops:
patrząc na twoje posty jestem troche zaskoczona, że wspólpracujesz ze Starachowicami mimo, ze tam dogo jest więcej a z Ostrowca ja jedna... W ostrowcu też mamy masę psów:oops:

Iwop ja się kiedyś z tobą kontaktowałam przez pw. A tak naprawdę to tu rzadko zaglądam. Za to codziennie na adopcjach seterów, ale że dziś siadłam przed kompa puźno to mnie wcześniej uświadomiono telefonicznie, że jest seter i nawet nie muszę za nim po całej Polsce jeździć, tylko na miejscu. A ja mam sentyment do seterów. Zresztą sama ma 2 + 1 na tymczasie + mały niuf a teraz będziemy w piątkę,:loveu:

A jeśli chodzi o starachowice to nie bardzo mam czas na ogłaszanie bo za duży ostatnio wysyp seterów aż mózg czasem boli co znimi wszystkimi zrobić. a do tego dom pełen psów no i na końcu moje dzieciaczki. Co się równa brakiem czasu na cokolwiek więcej niż muszę naprawdę zrobić.

Posted

rozumiem seti :p ja ten watek zrobiłam 10 minut po przywiezieniu do mnie psa więc nie mógł byc na seterach wcześniej niz tutaj bo nikt o nim nie wiedział... :cool3:

Najważniejsze, że pies będzie dzisiaj u ciebie... Napewno ma chore uszy - i dredy wisza mu u pupy :oops: