iwop Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Przed chwilą Paweł przywiózl do mnie młodego setera irlandzkiego, który błąkał się od rana po ulicy (obok miejsca pracy Pawła). Seter jest śliczny, młody i bardzo wychudzony - same kości... na szyi ma coś w rodzaju krowiego łańcucha. napewno ma zapalenie uszu bo siągle nimi trzepie... Porobiłam mu w klatce schodowej zdjęcia... Udało nam się uprosic znajomą aby go przenocowała u siebie na podwórku . NIE MAMY CO Z NIM ZROBIĆ! U MNIE SIĘ JUZ NIE ZMIEŚCI! Oto seter: Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Musiał się długo błakać bo jest bardzo wychudzony... I ten łańcuch na szyi :placz: Quote
tanitka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 już zawiadamian forum adopcji seterów! Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jeżeli szybko nie znajdziemy domu albo tymczasu powędruje do schroniska...:shake: Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jest bardzo przytulasty... Cały czas domaga się głaskania Quote
malagos Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 nigdy nie miałam setera, ale mój TŻ zawsze o takim marzył... to cudowne psy. nic z tego jednak :placz:Iwop, nie mogę pomóc :shake: Quote
madzia828 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dałam psiaka na forum seterów http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=223 Quote
LALUNA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 IWop sprawdziłas czy ma tatuaz? Ucho, pachwina? Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Nie ma ani tatuażu ani chipa...:shake: Quote
seti25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A gdzie w Ostrowcu przebywa ten seter? Ja jestem z Ostrowca i akurat zajmuje się seterkami. Proszę o podanie kontaktu lub skontaktowanie się ze mną wezmę go na tymczas. To mój numer 0 607092990 Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 seti chyba nam z nieba spadłaś! :loveu::multi: Seter jest na Kolonii Robotniczej ale moze zostac tylko tę noc bo rodzice dziewczyny zrobili jesj straszna awanturę...:shake: Podałam jej twój numer telefonu i Kasia do ciebie zdzwoni. :) Quote
seti25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 oki to czekam na telefon. Zabrać go mogę jutro bo dziś to nie mam z kim dzieci zostawić. Szok jednego mam na tymczasie teraz drugi. Co z tymi ludźmi sie dzieje? Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 pewnie Kasia jutro by ci go przywiozła...:) Quote
seti25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Oki, mogę i ja go odebrać. Mi to obojętne Quote
seti25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Już sie umówiłyśmy jutro psiak będzie u mnie. Quote
iwop Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Bardzo sie cieszę :multi: Byłam pewna, że jestem jedna na dogo z Ostrowca...:oops: patrząc na twoje posty jestem troche zaskoczona, że wspólpracujesz ze Starachowicami mimo, ze tam dogo jest więcej a z Ostrowca ja jedna... W ostrowcu też mamy masę psów:oops: Quote
malagos Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ale dobrze sie złozyło, ze seti zajrzała na dogo! Quote
seti25 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 iwop napisał(a):Bardzo sie cieszę :multi: Byłam pewna, że jestem jedna na dogo z Ostrowca...:oops: patrząc na twoje posty jestem troche zaskoczona, że wspólpracujesz ze Starachowicami mimo, ze tam dogo jest więcej a z Ostrowca ja jedna... W ostrowcu też mamy masę psów:oops: Iwop ja się kiedyś z tobą kontaktowałam przez pw. A tak naprawdę to tu rzadko zaglądam. Za to codziennie na adopcjach seterów, ale że dziś siadłam przed kompa puźno to mnie wcześniej uświadomiono telefonicznie, że jest seter i nawet nie muszę za nim po całej Polsce jeździć, tylko na miejscu. A ja mam sentyment do seterów. Zresztą sama ma 2 + 1 na tymczasie + mały niuf a teraz będziemy w piątkę,:loveu: A jeśli chodzi o starachowice to nie bardzo mam czas na ogłaszanie bo za duży ostatnio wysyp seterów aż mózg czasem boli co znimi wszystkimi zrobić. a do tego dom pełen psów no i na końcu moje dzieciaczki. Co się równa brakiem czasu na cokolwiek więcej niż muszę naprawdę zrobić. Quote
iwop Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Seti kto do ciebie dzownił, że jest ten seter :crazyeye:? Dziwna sprawa... Quote
seti25 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Po informacji na stronce adopcyjnej seterów dzwoniła do mnie Pani Grażyna która zajmuje się też adopcjami seterów. Quote
iwop Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 rozumiem seti :p ja ten watek zrobiłam 10 minut po przywiezieniu do mnie psa więc nie mógł byc na seterach wcześniej niz tutaj bo nikt o nim nie wiedział... :cool3: Najważniejsze, że pies będzie dzisiaj u ciebie... Napewno ma chore uszy - i dredy wisza mu u pupy :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 madzia828 napisał(a):dałam psiaka na forum seterów http://www.setery-adopcje.net/phpBB2/viewtopic.php?t=223 Wczoraj zaraz jak załozyłas watek-powiadomiono forum seterów o 18.44:) Oni działaja błyskawicznie- wiem cos o tym:) Zawsze mozna na nich liczyc:) Quote
Recommended Posts