Tatsu Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Mam pytanie czy zauwazyliscie u swoich psiakow sennosc jak robi sie cieplej? Moja sunia calymi dniami sypia i wyglada na zmeczona mimo ze zabardzo ostatnio nie jest eksploatowana. Oczywiscie gdy tylko ruszam sie dow yjscia to zachowuje sie najnormalniej w swiecie ale w domu od razu sie poklada... Quote
banjo Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Odkąd ciepło się zrobiło to u mnie pies jakiś zamotany chodzi, ciągle ziewa, sapie, staje, patrzy ooo motylek :lol: (a to jeszcze dzieciak jest) Quote
PaYooK Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 ELO!!! a moje psy gonia sie po podworku jak szalone :) Quote
Agappe Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Moja od 2 dni ciągle śpi, ale to chyba po pobycie w górach, biedną wymęczyłam.. mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie, bo nawet uśmiechać sie przestała i ma takie ślepka zaspane. Quote
andrew Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Moja w domu ciagle spi ale jak tylko wychodzi na dwor zaczyna sie pelne szalenstwo :) Quote
honda Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 no moja również ciągle śpi w domu,budzi się tylko by sie napić i zjeść troszkę no i jak wychodze to ona nagle nabiera ochoty na figle,heh te psiska!! :lol: Quote
agacia Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 A Azja jak jest w domu to spi caly czas bez wzgledu na pore roku,a ostatnio to ciagle w swojej budzie siedzi<nie liczac przerwy na jedzenie i spacer :wink: Quote
ofca Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Luna jako siostra niewątpliwa Stelli zachowuje się tak jak ona! Panda traci apetyt jak jest ciepło, no i ostatnio mniej sie chce bawić ale to chyba dlatego że sie starzeje. Quote
Nat Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 a moja zasuwa rowno ;) tylko jęzor jakis dluzszy sie zrobil i coraz czesciej go widac 8) no, moze troszke dluzej sypia.. i juz nie w zwinieta w klebek, ale w "rozwalonej" pozycji :P Quote
SH Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 A u mnie bez zmian :wink: W domu spanko, na spacerach pełne szaleństwo :D Może tylko cześciej moczą łapki w wodzie :) Quote
Sheep Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 no, moj pies wala się na kupkach liści, leży na boczku i drzemie. nie ma ochoty na zabawę - no, czasami. jak jest chłodniej to częściej biega, a teraz to ziewanie i spanko.normalne. Reks lubi jeszcze siadywać przed bramką i gapić się. jak mu się nie chce za siatką wyprzedzać rowerów to po prostu patrzy. ale jak mówilam, śpi głównie, na spaceku lubi pobiegać (teraz stał się aktywniejszy i ciągnie na smyczy) i wykąpać się w stawiku czy rzeczce. teraz jak go spuszczam to boję się mu zakladać kaganiec. dlatego spuszczam go tylko w chłodniejsze dni lub rano, bo jak psina bez kagańca to ludzi pozagryza (szczególnie przy sklepie, w mieście) Quote
SZAMAN Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 Z Waszych wypowiedzi wynika ,że Husky to straszne śpiochy :wink: Quote
SH Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Bo to prawda. Husky to straszne śpiochy :D Trzeba się przecież dobrze wyspać, by móc potem ewentualnie biec bez ustanku przez 180 kilometrów ze szczepionką do jakiejś wioski zabitej dechami :lol: A, że niewielu psiakom się to obecnie przytrafia ... dlatego "totalna demolka" jest zjawiskiem , z którym niestety często spotyka się prędzej czy poźniej każdy nieświadomy właściciel haszczaka :evilbat: Quote
Recommended Posts