Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O tym psiaku nawet pracownicy schroniska mówili : trzeba mu pilnie domku bo długo tu nie wytrzyma. Więc trzyletni Kajtuś pojechał w niedzielę do Niepołomic gdzie już pomalutku wraca do równowagi.
Pięknie zaczyna jeść i jest otwarty na człowieka, ale tak naprawdę to jeszcze długo będzie przychodzić do siebie. Czy znajdzie cierpliwy, kochający domek?
Może znacie kogoś , kto pomoże mu uwierzyć na nowo w człowieka , bo nawet najlepszy hotelik to nie dom.
Kontakt w sprawie Kajtusia:Irena012 641-97-02500-18-19-20
Mail: irenaka7@wp.pl

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
widac od razu jego strach i przerażenie w oczach ale mam nadzieje ,że w hoteliku dojdzie do siebie

Na pewno dojdzie do siebie. W Niepołomicach dzieją się cuda z pieskami :lol:
To jest bardzo miły piesek, tylko trzeba mu wiele miłości i czułości a tego nie brakuje w Niepołomicach. Podczas jazdy samochodem przez kilka pierwszych minut był trochę zdziwiony. Po chwili siadł sobie na przednim fotelu i oglądał świat przez szybę. Jak Mu się już znudziło to sie ładniutko zwinął w kłębuszek i tak dojechał do Niepołomic.

Posted

Wczoraj jak odwozilam Branke ,ktora Bozenka nazwal Bronka ,zaglądnelam do Zusi i Kajtusia ,wygladal z budki i patrzyl zainteresowany ale trozke przestraszony jak Zuzia przez kratki sie cieszy i obszczekuje .Tak mi strasznie żal tego malucha bo napewno nie zaznal od czlowieka nic dobrego.

Posted

Nie wiem, jaka jest jego historia ale z pewnością niewesoła. Mam nadzieję, że tak jak inne psiaki w Niepołomicach odzyskają radość życia i będą mieć super domek.

Posted

Aga-ta napisał(a):
jejku! jaka chudzina:-(

ja malgosia mnie prosila o zabranie tego pieska do hoteliku jak poszedl do adopcji Borysek nawet nie przypuszczalam że to taka bidy.wiedzialm ,ze boi się jeść i caly się trzęsie i chowa pod podestem ale że taki szkielecik z niego to nie przypuszczalam .

Posted

Muszę przyznać, że Kajtuś robi postępy. Jest w kojcu z Zuzią i to chyba bardzo dobrze na niego wpływa. Na dodatek Bożenka robi "sesje terapeutyczne" sprawdzone już na Jagusi. Wchodzi do kojca siada na materacu i głaszcze Zuzię, jak Kajtuś to widzi to też chce pieszczotek i powolutku podchodzi. Będzie dobrze , bo ma apetyt tylko domku nie widać.

Posted

Postaram się przy następnym pobycie w Niepołomicach zrobić mu zdjęcie z tymi ząbkami, ale z drugiej strony nie chcę go płoszyć aparatem. Zobaczymy jak będzie reagował.

Posted

Nie masz ostatnich wiadomości. Kajtuś już dzisiaj jest jak cień Bożenki nawet bez jedzenia. Zobaczymy co nam "powie" w niedzielę w czasie Psiej Wigili, pewnie że już jest dobrze a jak znajdziemy mu dom, to będzie najwierniejszym psiakiem na ziemi.