Tengusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 jestem i podnosze biedaka :( niestety nic wiecej na chwile obecna zrobic nie moge a szkoda :placz: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Solo czeka na swojego człowieka:roll: Quote
Tengusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sylwia a mordziak Solo jest u ciebie teraz ??? Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Tengusia napisał(a):Sylwia a mordziak Solo jest u ciebie teraz ??? Solo jeste teraz u Ani, ktora ma byc domem tymczasowym dla Henia. Własciwie od piątku to Henio powinien grzac tyłek w domu a siedzi w zimnej budzie. Dzis muszę cos zrobic z Solo, bo nie mogę dłuzej wykorzystywac ich goscinności a poza tym Heniowi tez jest zimno a to jego DT zaklepany od dłuszego czasu. Solo trafił tam, bo nie miałm innego wyjscia :shake:a musiałm wyciagac go szybko ze schroniska.:placz: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 zobaczcie jaki z niego słodziak:loveu: Quote
Tengusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ruda76 napisał(a):zobaczcie jaki z niego słodziak:loveu: Oby sie udalo zalatwic jakies DT bo o DS to az boje sie marzyc :p Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dominika staje na głowie aby tak było;) Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ruda76 napisał(a):Dominika staje na głowie aby tak było;) pokaż!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a co z tym chłopakiem? po wyjściu z szpitala juz nie chce psiaka adoptowac?? Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 andzia69 napisał(a):pokaż!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak będą zdjęcia to pokaże:eviltong:, bo własnie Solo pojechał do moich znajomym do Warszawy:multi: Trzymajcie tylko kciuki:thumbs: aby nie rozrabiał i oszczedził 8 miesiecznego yorka;) Inaczej juz po mnie:evil_lol: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 basiagk napisał(a):Czy to oznacza.....?:razz: Tak, to ludzie ktorzy czekali na szczeniaka ode mnie;) potem mieli wziac Pirata ( ale bałam sie o jego zachowanie) i nawet kupili mu miski, posłanie itd. Dzis przyjechali specjalnie z Warszawy aby zapoznac yorka Yokiego z Solo.:cool3: Solo zachowywał sie dobrze wiec postanowili dac mu dom:loveu: Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow bo malenki Yoki nie ma najmniejszych szans Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no to faktycznie stanęłaś na glowie!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ruda jestes naj, naj ,naj :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 A tak wyglądał ich pierwsze spotkanie:loveu: Quote
basiagk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Fajny widok. :evil_lol:Choc trudno określić emocje Solo. Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ada-jeje napisał(a):ruda jestes naj, naj ,naj :multi::multi::multi::multi::multi: chyba naj, naj ,naj bardziej wypalona po tych 4 dniach od przyjazdu Solo:evil_lol: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 basiagk napisał(a):Fajny widok. :evil_lol:Choc trudno określić emocje Solo. basia Solo był troszkę napięty ale rowniez całował małego po uszach. To chyba dobry znak:p Poza tym piesek w jakims dziwnym futerku tez dawał do myślenia:cool3: To nie jest montaz , psy zupełnie luzem. Ale cieszyc będę się dopiero po jakims czasie jak bedzie wszystko ok Quote
Ada-jeje Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Slodziutka ta foteczka tych psiakow, :lol::lol: ale masz racje ruda cieszyc sie mozna bedzie po jakims czasie, jak juz na stowe bedzie wiadomo ze wszystko ok.:loveu: Quote
Tengusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 alez slicznosc a to malenstwo w ubranku poprostu wymiata :loveu: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Tengusia napisał(a):alez slicznosc a to malenstwo w ubranku poprostu wymiata :loveu: Dominika to malenstwo ma tyle energii, ze wszystkich wykonczy.:evil_lol: Z Killerem tez się bawił ale ta moja kaleka poddała się zanim mały się na dobre rozkręcił:razz: Quote
ruda76 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 wiadomosc z nowego domu: dojechali cało, na poczatku Solo piszczał a pożniej połozył się i spał ze swoim nowym panem:loveu: ( dobrze się zaczyna).Poszli z psami na spacer i Solo zapoznał 2 nowe psy i było ok:cool3:. Cały dom obwąchał, napił sie wody i trochę tęskni bo siedzi pod drzwiami i popiskuje:roll: Juki juz tak na niego nie skacze ( chyba baterie mu padły:evil_lol:) Quote
karoluch Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ruda76 napisał(a):wiadomosc z nowego domu: Juki juz tak na niego nie skacze ( chyba baterie mu padły:evil_lol:) albo baterie albo w domu Państwo zdjęli mu wdzianko w panterkę i już tako chojrak nie był :cool3: Quote
Recommended Posts