Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
Sylwia a mordziak Solo jest u ciebie teraz ???

Solo jeste teraz u Ani, ktora ma byc domem tymczasowym dla Henia. Własciwie od piątku to Henio powinien grzac tyłek w domu a siedzi w zimnej budzie.
Dzis muszę cos zrobic z Solo, bo nie mogę dłuzej wykorzystywac ich goscinności a poza tym Heniowi tez jest zimno a to jego DT zaklepany od dłuszego czasu. Solo trafił tam, bo nie miałm innego wyjscia :shake:a musiałm wyciagac go szybko ze schroniska.:placz:

Posted

andzia69 napisał(a):
pokaż!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak będą zdjęcia to pokaże:eviltong:, bo własnie Solo pojechał do moich znajomym do Warszawy:multi:

Trzymajcie tylko kciuki:thumbs: aby nie rozrabiał i oszczedził 8 miesiecznego yorka;)
Inaczej juz po mnie:evil_lol:

Posted

basiagk napisał(a):
Czy to oznacza.....?:razz:

Tak, to ludzie ktorzy czekali na szczeniaka ode mnie;) potem mieli wziac Pirata ( ale bałam sie o jego zachowanie) i nawet kupili mu miski, posłanie itd.

Dzis przyjechali specjalnie z Warszawy aby zapoznac yorka Yokiego z Solo.:cool3:
Solo zachowywał sie dobrze wiec postanowili dac mu dom:loveu:

Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow bo malenki Yoki nie ma najmniejszych szans

Posted

Ada-jeje napisał(a):
ruda jestes naj, naj ,naj :multi::multi::multi::multi::multi:

chyba naj, naj ,naj bardziej wypalona po tych 4 dniach od przyjazdu Solo:evil_lol:

Posted

basiagk napisał(a):
Fajny widok. :evil_lol:Choc trudno określić emocje Solo.

basia Solo był troszkę napięty ale rowniez całował małego po uszach. To chyba dobry znak:p Poza tym piesek w jakims dziwnym futerku tez dawał do myślenia:cool3:

To nie jest montaz , psy zupełnie luzem. Ale cieszyc będę się dopiero po jakims czasie jak bedzie wszystko ok

Posted

Tengusia napisał(a):
alez slicznosc a to malenstwo w ubranku poprostu wymiata :loveu:

Dominika to malenstwo ma tyle energii, ze wszystkich wykonczy.:evil_lol:
Z Killerem tez się bawił ale ta moja kaleka poddała się zanim mały się na dobre rozkręcił:razz:

Posted

wiadomosc z nowego domu:

dojechali cało, na poczatku Solo piszczał a pożniej połozył się i spał ze swoim nowym panem:loveu: ( dobrze się zaczyna).Poszli z psami na spacer i Solo zapoznał 2 nowe psy i było ok:cool3:. Cały dom obwąchał, napił sie wody i trochę tęskni bo siedzi pod drzwiami i popiskuje:roll:
Juki juz tak na niego nie skacze ( chyba baterie mu padły:evil_lol:)

Posted

ruda76 napisał(a):
wiadomosc z nowego domu:

Juki juz tak na niego nie skacze ( chyba baterie mu padły:evil_lol:)

albo baterie albo w domu Państwo zdjęli mu wdzianko w panterkę i już tako chojrak nie był :cool3: