Julka_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jestesmy dzis w Dzienniku Łodzkim na str. 16! i jest nawet numer telefonu ;) http://egazeta.dziennik.lodz.pl/ :loveu: Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 boszzzzzzzz niech wreszcie ktoś odpowiedzialny się "zgłosi" i zabierze Belle do siebie....... Quote
Julka_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nadal cisza???:shake: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ZUZANNA11 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bellunię wezmę do podpisu, mam nadzieję że moderatorzy mi wybaczą...:) Quote
Niewiasta_21 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niemcy pytaja o charakter,jaka do psów i jaka do ludzi i o wielkosc. Quote
MagYa^^ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bellunia :( jakie to przykre... Komus zalezy i ktos Cie nie chce.. Quote
mulinka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Julka napisała: jestesmy dzis w Dzienniku Łodzkim na str. 16! i jest nawet numer telefonu ;-) http://egazeta.dziennik.lodz.pl/ :loveu: Julka dziękuję :loveu: to dzięki Tobie :loveu: wiecie co, ciągle mnie zadziwia, że dziennikarki piszą, że ja cos powiedziałam albo że coś uważam ;) a ja nawet nie używam takich słów ;) niech im będzie :) dobrze, że jest nr telefonu Quote
mulinka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Niewiasta napisała: Niemcy pytaja o charakter,jaka do psów i jaka do ludzi i o wielkosc. dzisiaj znowu widziałam Bellę na spacerze i jest cudowna :loveu: było pełno psów, biegały, wariowały, małe, duże, znajome i nowe a Bella ciągle usmiechnieta machała ogonem zanim przyszłam do parku bawiła sie z nowym psiakiem nie ma w niej agresji wobec ludzi jest jeszcze trochę nieśmiała (tzn.wobec tych których nie zna) jest grzeczna i kochana Quote
katya Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Przeczytałam artykuł, może komuś Bellunia zapadnie w serce... Quote
mulinka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 jest dobra wiadomość: panie powiedziały, że jeśli do ich wyjazdu nie znajdzie się dom dla Belli, zabiorą ją ze sobą do domu na wsi niedaleko Łodzi martwia się tylko co powiedzą albo zrobią sąsiedzi to ludzie którym przeszkadzają ich 3 malutkie sznaucerki :shake: mieszkają przez siatkę i bardzo narzekali na szczekanie psiaków, a przecież to niekłopotliwe pieski, były wypowiedzi w stylu: 2 paniusie i 3 psy ... odgrazali się że jak będą szczekać to je otrują :shake: panie martwią się, że będą im robić przykrości jak pojada tam z Bellą no ale cóż, chcą spróbować, nie chcą zostawiać suni na łaskę i niełaskę ciągle pijanego stróża jak będzie zimno panie będą wracać do Łodzi a Bella do pustostanu :( tak czy inaczej dobrze, że juz nie ma opcji oddania do przytuliska ale dom bardzo pilnie potrzebny mój mąż podpowiedział mi, żebym nagrała Bellę na spacerze i wtedy można by wysłac to do Niemiec, może ktoś się w Belli zakocha Quote
MagYa^^ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ..co za ludzie... WOLNOĆ TOMKU W SWOIM DOMKU!!! Quote
xxxx52 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jezeli moge wie wtracic:oops:,to nie mam zaufania dla polskich wsi:shake: moze poczekac ,az zabierze ja org.niemiecka ,wtedy trafi z domu do domu. Organizacje kontroluja i i maja ogromny wplyw na adopcje.Napewno nie trafi do budy. Quote
Julka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ja tez mam watpliwosci...bo co, raz bedzie malutka z nimi na wies jechala. zadomowi sie, przyzwyczai i nagle zrobi sie zimno to powrot do pustostanu??i znow zostanie sama, choc tam bylo dwie panie i 3 kumpli??nie mozna jej narazac na takie sytuacje, ze raz chcemy, raz nie chcemy. ja wiem, ze te Panie chca dobrze, ale nie wiem co w tej sytuacji jest najlepsze. szukamy prawdziwego domu! Quote
mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 według mnie lepiej, żeby Bella pojechała z tymi paniami na wieś niż trafiła do przytuliska myślę, że nie będzie w budzie tylko z nimi w domu ale jeszcze dopytam co jest potrzebne doewentualnego wyjazdu Belli do Niemiec ? jest wysterylizowana ale chyba jeszcze nie została zaszczepiona przed wyjazdem na wieś te panie chcą ją wykąpać i zakropić kroplami na pchły i kleszcze muszę im powiedzieć ze trzeba odczekać kilka dni z kroplami Quote
Julka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 to jest oczywiste, ze lepsze to niz przytulisko...tylko to tak troche z deszczu pod rynne...ehh:placz: Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A kto by sie nią opiekował podczas wyjazdu tych pań. Mulinko jeśli mooga , niech ją zabiorą i podadzą ci namiar gdzie przebywają w razie jakby się ktoś chętny trafił na suczydło. A jak sąsiedzi grożą, to niech im odpyskują,z ę za takie groźby sie siedzi! Quote
Julka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 szajbus napisał(a):A kto by sie nią opiekował podczas wyjazdu tych pań. Mulinko jeśli mooga , niech ją zabiorą i podadzą ci namiar gdzie przebywają w razie jakby się ktoś chętny trafił na suczydło. A jak sąsiedzi grożą, to niech im odpyskują,z ę za takie groźby sie siedzi! ja to wszystko wiem! mowie tylko, ze to jest rozwiazanie tymczasowe a my musimy nadal szukac! Quote
mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 przed chwilą zadzwoniła do mnie pani Aneta z Pabianic, która przeczytała artykuł o Belli w Dzienniku Łódzkim i chce jej dać dom :) to bardzo miła osoba, mieszka w domku, ma jednego łagodnego psa i bardzo wzruszyła ja historia Belli podałam jej nr telefonu do pań opiekujących się sunią, mają się umówić na spotkanie przesłałam pani kilka najnowszych zdjęć Belli i czekam na odpowiedź Quote
mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 zapytałam modliszkę z Pabianic czy nie ma tej pani na czarnej liście i też czekam na odpowiedź Quote
mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Pani Aneta odpisała, że zgadza się na wizytę poadopcyjną zapytała czy Bella jest szczepiona pani ma dziecko i jesli Bella nie jest szczepiona to ją zaszczepi Quote
Izis Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ojej żeby się udało. Byłoby cudownie. Bella tyle się naczekała na swój domek... Quote
Recommended Posts